Geçmiş olsun canım moralini bozma sütün etkilenmesin. Geçer inşallah. Kulağının ağrıdığını evde sen nasıl anladın?Kızlar ys bebeğimde kulak ağrısı var. Cuma gece acile götürdük acil doktoru tortikolis olabilir ondan sola dönmüyor diyor ama sola gayet de dönüyor emmek için dönmüyor ağrıdan. Kulakta az bişey gördü. Gün geçtikçe huzursuz ve emmiyor ama ateş hiç olmadı. Fitil verdi ağrı kesici. Bazen kesiyor bazen kesmiyor ama beslenememesi canımı sıkıyor. Nasıl geçer bu hastalık evde ne yapabilirim? Kendi doktoru da haftasonu yok hastanede yarın gideceğim ama biran mnce yardımcı olmak istiyorum yapabileceklerimke hafifletmek ve iyileştirmek için. Bebeğe vitamin falan da verilemiyor kizaten prematüre doğdu ve zor kilo aldırdık korkuyorum zayıflayacak diye
İlk zaman 10 kilo verdim simdi hic veremiyorum adet şişkinliği var tabi 9 ay olmadık düzene bir girsek guzel olacak ama ne zaman olur kimbilirBen de olmadim. Odem mi bilmiorm ama bir kilo bile veremedm. Ilk hafta 10 kilo gitmisti 2 aydir 1 gram bile gitmedi. Annem regl olunca gider dedi ama bilmiorm
Çok geçmiş olsun cnm sütün şifa olsun bebeğineMalesef bebegime de covid gecti38 olmustu atesi parol ver dediler verince 37ye dustu bikac gun ates olabilir dedi dr ates dusmezse ya da oksuruk olursa acile gotur dediler korkuyorm biraz. Esim daha iyi oldu.
Dedigin gibi en kara kista dogurmusuz senelerdjr yagmayan kar yagdi hava durumuna da bakiyorm 10 gun daha hep soguk. Hos suan sicak olsa da ben evdeyim mecbur insallah iyi oluruz da havalar da isinir. Ondan snr her gun bebegi alip yurumeyi dusunuyorum
Gece acıktığı için uyanıyordur da, gündüz nasıl uzatabiliriz onu bilmiyorum. Aç mı tok mu gündüz çözemiyorum bazen ağlıyor diye sık emziriyorum kusuyor falan.. Saatli vermeye çalışacağım gündüz , en azından 2 saat aralıklı olsa iyi olur. Gazını da bu aralar kolay çıkartmıyor ağzından kaç dk uğraşmam lazım, bazen ağlıyor onu da çıkartmama izin yokNasıl uzatcaz. Uyandırmıyorum ki zaten. Kendi uyanıyor bende heralde aç deyip emziriyorum
Kızlar ys bebeğimde kulak ağrısı var. Cuma gece acile götürdük acil doktoru tortikolis olabilir ondan sola dönmüyor diyor ama sola gayet de dönüyor emmek için dönmüyor ağrıdan. Kulakta az bişey gördü. Gün geçtikçe huzursuz ve emmiyor ama ateş hiç olmadı. Fitil verdi ağrı kesici. Bazen kesiyor bazen kesmiyor ama beslenememesi canımı sıkıyor. Nasıl geçer bu hastalık evde ne yapabilirim? Kendi doktoru da haftasonu yok hastanede yarın gideceğim ama biran mnce yardımcı olmak istiyorum yapabileceklerimke hafifletmek ve iyileştirmek için. Bebeğe vitamin falan da verilemiyor kizaten prematüre doğdu ve zor kilo aldırdık korkuyorum zayıflayacak diye
Canim biz büyük cocuklardan bahsediyorsun. Aynı şeyi mi anladık bilemedim,Demeyin şöyle şeyler ya üzülüyorum benim oğlum neden uyumuyor
Neşeli çocuk bağıra bağıra ağlıuor canı yanıyor gibi ben başta sünnetten sandım. Onun dışında emerken bağırıyor. Ağrı geçince yine neşeli. Bir de bi kulağında minik kuru kuru kir gördüm kustuğu oraya akıp kurudu sandım ama sonra ya kulak akıntısıysa diyip bağırdığı gece götürdüm doktora. O kulakta biraz akıntı gördü. Diğer tarafa kafasını asla çevirmiyor. Zaten geceleri de horlamaya başladı sanırım hastalanmışGeçmiş olsun canım moralini bozma sütün etkilenmesin. Geçer inşallah. Kulağının ağrıdığını evde sen nasıl anladın?
Ben yarın kendi doktoruna söyleyeceğim acilden böyle dediler diye bana kulaktan çevirmiyor gibi geliyorGeçmiş olsun.beslenme sorunu bizde de başladı.
tortikolisten ben de şüpheleniyorum. Ultrason çektirecektim, doktor tortikolis olsa kafasını hiç çeviremez dedi ama bence var boynunda eğrilik.
Eğer öyle bir durum varsa egzersizle düzeliyormuş. Havalar iyileşsin götüreceğim ultrasonla baksınlar.
Benim kızımda bugün memeyle bir kavga halinde , uykusu da var uyuyamıyor az önce emdi de düzgün anca uyudu. Emdikçe de hep kustu, gazını çıkartamıyorum bir türlü ondan sanırım. Öff bu gaz meselesi ne zaman bitecek yıldımm. Bazen emerken uykuya dalıyor çıkartamıyorum uykusu hafif zaten fenalık geldi. Memeyle olayını bir çözemedim her gün bu olayı 1-2 kere yaşıyoruz. Aç mı tok mu anlamıyorum sonra. Tazyikli de geliyor olabilir anlamıyorummmm ne biçim anneyim ben
Ben şu şekilde yapıyorum cnm 9 bazen 10 da gece uykusuna geçiyor ben 12 de alıyorum uykuda emziriyorum onu sonra 4 bazen 5gibi kalkio emziriyorum sabah 8 de kalkioruz güne bu şekilde başlıyoruz yani bir kere emzirmis oluyorum sanırım 12 dekini de sayarsak iki kereGece kaç kere emziriyorsunuz? Kızım 3 kere kalkıyor
Hemde çok zor kızımda bir emzirmek bir tuvalet eğitimi o kadar zorlandım ki diğer herşeyi çok kolaydı bunda çok şükür emiyor tuvalette kolay geçer inşallahBenimkinin uykusu hafif ondan kalkıyor belki de of bizim içinde zor bu eğitim
Mama kaynaklı mi acaba ? Marka degissen çözüm olabilir belki.Bir de bir çay kaşığı su verebilirsin eğer vermiyorsan fayda eder .
Hiç götürme cnm ben götürdüm doktor bana güldü 5 yaşına kadar normal dedi doktor ama istersen gene de tetkikler yaparız ama çocuğu yorariz gerek yok akışını bırakın gayet sağlıklı dedi doktor genetik ten dolayı da olabilirmiş bnde uzun bir süre altımı islatmistim okula gidiyordum hatta birde doktor her çocuk farklı kaldırmayacaksın diye birşey yok eğer bir kere kaldırılmasi yapmamasını sağlıyorsa kaldır birkere çocuğu uyandırarak kendisi yürüyerek gitsin tuvalete kucağınıza alıp oturtmayın klozet dedi uyanıp giderse uykusu bölünür yavaş yavaş anlamaya başlar dedi bnmki şimdi ben kaldirdigim için geceleri yapmıyor ama gunduzumuz bozuluyor gibi çiş yapmıyor tamamen ama kaçırıyor son an tutamayacagi seviyeye geliyor öyle tuvalete kosuyor ister istemez bı kaç damla kaçmış oluyor .Aynı seyleri yaşıyoruz canim.Bn Dr a götürmeyi planlıyor um
Normal mahalle ilkokulunun anasinifina verdim 4 yas grubu oyun agirlikli ben cok memnunum seker gibi bi ogretmeni var ve aylik 100 tl he baslarken yaklasik 700 800 tl kirtasiye masrafi yaptik bide arada ivir zivir cikiyor oyun hamuru yapistirici flan bitiyor aliyoruz geziler ektra ucret ve yil sonu gosterisi etkinlik kiyafet ucreti 300 tl onun haricinde ayda 100 tl ye egleniyor wallahi gayet uygun aslinda. Semtinde ki okula bak derim ama donem bittiginden almazlar artik eylulde verebilirsin diye biliyorum kontrnjan cabuk doluyorKaç yaşında cnm çocuk bnde kızımı bir yere vermem lazım ama durumumuz pek yok şuan her ay özel hastanesi aşısı kontrolleri zor yetistircez aldığımız sadece gıdaya faturalara gider oldu ama kızımı da bu şekilde korelttigim için viccdan yapiorm bnmki kardeşine şiddet falan uygulamıyor onun için nötr gibi bu hep bizle mi kalcak diyor ağlayınca uff zırt pırt aglio bu dio ama kiskanio belli ama içinde yaşıyor gibi bugün bütün gün oyun oynayalım dedi bir türlü oynayamadik oğlum hiç uyumadı hep huysuzdu çok zormuş iki çocuk yetememe en azından enerjisini okulda atsa evde gene oyunumuzu oynarız
Geçmiş olsun cnm koskoca insanlar dayanamıyor kulak ağrısına o yavrum ne yapsınNeşeli çocuk bağıra bağıra ağlıuor canı yanıyor gibi ben başta sünnetten sandım. Onun dışında emerken bağırıyor. Ağrı geçince yine neşeli. Bir de bi kulağında minik kuru kuru kir gördüm kustuğu oraya akıp kurudu sandım ama sonra ya kulak akıntısıysa diyip bağırdığı gece götürdüm doktora. O kulakta biraz akıntı gördü. Diğer tarafa kafasını asla çevirmiyor. Zaten geceleri de horlamaya başladı sanırım hastalanmış
Masallah gece duzeniniz ne guzel oturmus bzmki felaket ben kendi uyanana kdr ellemiyorm.benimki de 9 10 gibi uykuya daliyo gece 2 gibi uyaniyl emiyo sonra 5 gibi bi daha. 5te kalktiktan sonrasi kabus 2 saat uyudugu nadir oluyo. 9a kdr saat basi kalkiyo ikinio fln gaz mi ne derdi anlamiyorm o saate kdr altini acmadigm icin 5 gibi uyandiginda acayim diyorm o zaman yine iyice uykusu kaciyo. 12de emzirme isini deniym bakiym 4 saat uyuyacak mi ondan snrBen şu şekilde yapıyorum cnm 9 bazen 10 da gece uykusuna geçiyor ben 12 de alıyorum uykuda emziriyorum onu sonra 4 bazen 5gibi kalkio emziriyorum sabah 8 de kalkioruz güne bu şekilde başlıyoruz yani bir kere emzirmis oluyorum sanırım 12 dekini de sayarsak iki kere
Hemde çok zor kızımda bir emzirmek bir tuvalet eğitimi o kadar zorlandım ki diğer herşeyi çok kolaydı bunda çok şükür emiyor tuvalette kolay geçer inşallah
Hiç götürme cnm ben götürdüm doktor bana güldü 5 yaşına kadar normal dedi doktor ama istersen gene de tetkikler yaparız ama çocuğu yorariz gerek yok akışını bırakın gayet sağlıklı dedi doktor genetik ten dolayı da olabilirmiş bnde uzun bir süre altımı islatmistim okula gidiyordum hatta birde doktor her çocuk farklı kaldırmayacaksın diye birşey yok eğer bir kere kaldırılmasi yapmamasını sağlıyorsa kaldır birkere çocuğu uyandırarak kendisi yürüyerek gitsin tuvalete kucağınıza alıp oturtmayın klozet dedi uyanıp giderse uykusu bölünür yavaş yavaş anlamaya başlar dedi bnmki şimdi ben kaldirdigim için geceleri yapmıyor ama gunduzumuz bozuluyor gibi çiş yapmıyor tamamen ama kaçırıyor son an tutamayacagi seviyeye geliyor öyle tuvalete kosuyor ister istemez bı kaç damla kaçmış oluyor .
Kıyamam ya, dertlerini anlatamıyorlar. Hamileyken bu kadar duygusal değildim. Lohusalıkta aşırı duygusallaştım, şimdi de öyle gidiyor. Sırf bu yüzden 2.yi yapasım gelmiyor. Aşı olurken bile dayanamıyorum babası tutuyor. Keşke hiç hasta olmasalarNeşeli çocuk bağıra bağıra ağlıuor canı yanıyor gibi ben başta sünnetten sandım. Onun dışında emerken bağırıyor. Ağrı geçince yine neşeli. Bir de bi kulağında minik kuru kuru kir gördüm kustuğu oraya akıp kurudu sandım ama sonra ya kulak akıntısıysa diyip bağırdığı gece götürdüm doktora. O kulakta biraz akıntı gördü. Diğer tarafa kafasını asla çevirmiyor. Zaten geceleri de horlamaya başladı sanırım hastalanmış
Aynı bugünümü anlatmışsın bizde de durumlar bu işim içinden çıkamıyorumBenim kızımda bugün memeyle bir kavga halinde , uykusu da var uyuyamıyor az önce emdi de düzgün anca uyudu. Emdikçe de hep kustu, gazını çıkartamıyorum bir türlü ondan sanırım. Öff bu gaz meselesi ne zaman bitecek yıldımm. Bazen emerken uykuya dalıyor çıkartamıyorum uykusu hafif zaten fenalık geldi. Memeyle olayını bir çözemedim her gün bu olayı 1-2 kere yaşıyoruz. Aç mı tok mu anlamıyorum sonra. Tazyikli de geliyor olabilir anlamıyorummmm ne biçim anneyim ben
Saatlerimiz benziyorBen şu şekilde yapıyorum cnm 9 bazen 10 da gece uykusuna geçiyor ben 12 de alıyorum uykuda emziriyorum onu sonra 4 bazen 5gibi kalkio emziriyorum sabah 8 de kalkioruz güne bu şekilde başlıyoruz yani bir kere emzirmis oluyorum sanırım 12 dekini de sayarsak iki kere
Hemde çok zor kızımda bir emzirmek bir tuvalet eğitimi o kadar zorlandım ki diğer herşeyi çok kolaydı bunda çok şükür emiyor tuvalette kolay geçer inşallah
Hiç götürme cnm ben götürdüm doktor bana güldü 5 yaşına kadar normal dedi doktor ama istersen gene de tetkikler yaparız ama çocuğu yorariz gerek yok akışını bırakın gayet sağlıklı dedi doktor genetik ten dolayı da olabilirmiş bnde uzun bir süre altımı islatmistim okula gidiyordum hatta birde doktor her çocuk farklı kaldırmayacaksın diye birşey yok eğer bir kere kaldırılmasi yapmamasını sağlıyorsa kaldır birkere çocuğu uyandırarak kendisi yürüyerek gitsin tuvalete kucağınıza alıp oturtmayın klozet dedi uyanıp giderse uykusu bölünür yavaş yavaş anlamaya başlar dedi bnmki şimdi ben kaldirdigim için geceleri yapmıyor ama gunduzumuz bozuluyor gibi çiş yapmıyor tamamen ama kaçırıyor son an tutamayacagi seviyeye geliyor öyle tuvalete kosuyor ister istemez bı kaç damla kaçmış oluyor .
Devlette sabahci oglenci varDevlet okulu o şekilde nasıl kabul etti.. Onlarda tam gün değil miydi? Çocuğun kaç yaşında benimde daha iki buçuk,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?