2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaa ne kadar sevındım kurtulman darısı basıma ama benım tup bebek doktorum asla kesmiyor 3 fıtıl hergun prolutex ve kan sulandırıcı ıgne haftada bir proluton maddı manevi yordu beni zaten gogsumdekı kıtlelerı buyutuyor dıye korkuyorum her yapısımda

Maalesef. Bizim bir şeyi bıktırına kadar kullanma huyumuz var. Bir de zorbalığı ve başkalarının işine karışmayı seviyoruz. İnsanla uğraşmak çok zor. Allah herkese kolaylık versin.

bugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu
Bana 10. Haftada tekrar kalp atısı dinleyeceğim dedı kafam takıldı aslında bir sorun mu var da bıdaha dinleyecek dıye ama 12. Haftada ikili test ıcın cagırıyorlardı

Kızlar ya acaba proluton iğneyi olmasa mıydımya bebeğe zararı varsa daha 10 haftalığım ben iğneyi olmadan önce keşke

Bana 10. Haftada tekrar kalp atısı dinleyeceğim dedı kafam takıldı aslında bir sorun mu var da bıdaha dinleyecek dıye ama 12. Haftada ikili test ıcın cagırıyorlardı
En son 8 haftalikken gitmiştim 3 hafta sonra tekrar gel dedi 2li testler mi yapılacak diye sorduğumda 13 14 haftada yapmak daha doğru o testleri bebeğin kalbi bazen durabiliyor ve seni zehirleyebilir anlayamazsın bu yüzden takip amaçlı çağırıyorum dedi doktorum

Hafızan çok iyimiş canım tebrik ediyorum. Eşimin doğum günü kutlamasında çok düşüncelilik yapıp (!) söylemişlerdi. Bana da kaynımın doğum günü (1 Haziran) denk gelmişti ama kendilerinin yaptığını yapmadım. Evet canım onlar da burada, Allah eksikliklerini vermesin

bugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu

Bende bugün kalp atışını duydum bana da bir ay sonra gel dedi ilkinden hatırladığım kadarıyla 2li 3 lü testlerin zamanı geliyor ama emin değilim tam bilgisi olan varsa yazsın da süreci hatırlayalım

Ben de 6+6da kalbini duydum sonra bana da 10. hafta tekrar gel dedi. 12. Haftada da ikili test olacak dedi. 10. hafta neden cagirdi ben de bilmiyorum
Kızlar tebrikler, siz biraz da şanslı olanlarımızdansınız.. Burada 7. haftadan önce kalp için randevu vermiyorlar.

"Avokado, dereotu, domates, ıspanak, ay çekirdeği, ceviz gibi progesteron içeren besinler de Beta HCG değerinin yükselmesine sebebiyet verir."

Bu bilgiyi ilk defa okuyorum, duyan var mı?

Su ben de içemiyorum moralim bozuluyor sanırım ilk zaman herkes aynı

Kızlar bugün bende bebişimi gördüm benm hesabıma göre 8+4falan olmalıydı 7+6 haftalık göründü kalbi maşaallah güzel atıyor sıkıntı yok dedi bende tedaviyle hamile kaldım belki ondadır bulantı için prilam yazdı içsemmi bilemedim kullanan varmı aranızda

Kızlar tebrikler, siz biraz da şanslı olanlarımızdansınız.. Burada 7. haftadan önce kalp için randevu vermiyorlar.
Çoğu duyamıyor ki o yüzden en iyisi 7. Haftayı beklemek çünkü 5 haftalık gidiyoruz duyamıyoruz göremiyoruz bu sefer endişe stres sıkıntı. Ki zararlıymış kalp sesini erkenden açmak öyle yazdı kızlar. O yüzden üzülme garanti kalp atışını duyucaksın Allahın izniyle

Beni de 12. Haftada çağırdı ikili tarama var o yüzden çağırmıştır muhtemelen sizide

Kızlar yine fenalardayım çok agrım var . tekrar doktora gitsem mi bilemedim . Kanamam da var . Ne yapacağımı bilemedim .
Canım bana para düşürmedıgın surece panık yapma dedı 2 dr. Icın rahat etmez ama acıle git istersen ben olsam ıcımı rahatlatmak ıcın gıderdım ama sen bilirsin tabı

Ben kullanıyorum bulantı için ,gece yatarken bir tane alıyorum. 2 tane de içebilirsin dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…