Kizlar selam Ttulperde
Benim tam tarihim daha belli degil insallah haftaya ogrencem ultrasondan sonra detay verebilirim Nm88326
normalde senden bir hafta once ogrendigim icin 8 haftalik olabilir ama emin degilim
Kizlar selam Ttulperde
Benim tam tarihim daha belli degil insallah haftaya ogrencem ultrasondan sonra detay verebilirim Nm88326
normalde senden bir hafta once ogrendigim icin 8 haftalik olabilir ama emin degilim
Merhabalsr bugun bendr keseyi gördüm, doğumu konuştuk doktor ile ben ssvd istemediğimi söyleyince insallah ocak ayinda dogmus olur dedo bebek. Ilk çocuğum 36 haftalik doğmuştu en bastan beri alt karnmda yerlesik idi ve baski yapiodu. Bugun doktor onun rahim sekli ile alakali oldugunu bundada bu sorunu yasacagimi söyledi
Yok sukurler olsun cok zorlandim hamdolsun oldu rabbim herkese nasip etsin insallah sadece benim adet tarihim ve ovitrelle tarihim karisik oldugu icin net bir tarih yok ama doktor verdi bu rdv kalp atisini duyarim insallah bakalim
Kayınvalidem çok sever beni. Bizim evliliğimizden 1.5 yıl sonra eşimin erkek kardeşi evlendi, eşi Mart ayında hamiş olduğunu söyledi. Ben çok içerlemiştim. Kayınvalidem onlara sevindim ama keşke sizden duysaydım bu haberi, daha çok sevinirdim dedi. Şimdi ona özel bir paket yaptım, Leylek bebek getirmiş biblo var kutuda :)) Çok tatlı oldu, muhtemelen şaşıracak :)))
Aaa çok güzel ya Sanki daha önce söylemiştin bu eltinin hamileliğini birinin doğum günümüydü acaba başkasıylamı krıştırıyorum kayınvalidenle aranız iyi olması çok güzel yaa Onlarda Almanyadamı yaşıyorlar
Ben bugun yenı doktoruma gittim kızlar tup bebek doktorumun verdıgı yogun progestan tedavısıne tepki verdi ben olsam vermem dedi zaten ılk tup bebek tedavısı sonrasında gogsumde kıtleler olusmustı suan buyuyorlar dr cocuk doguramam dıye meme kanseri olmana gerek yok dedı ben de kesınlıkle basından beri aynı dusuncedeyım ama 5 hafta daha kullanmam gerek cok moralım bozuldu bildiklerimi tedırgın oldugum konuyu dr agzımdan duyunca. Bır de dedı kı 3 hafta sonra gel tekrar kalp atısını dinleyeceğim o an donup kaldıgım ıcın soramadım eve gelince kafama takıldı nıye dinleyecek acaba dıye
Ama mecburen kullanılıyo o progestanlar çok biliyo diğer doktorlar anlamıyolar bu alanda ihtisasları da yok mesela ben de tüp bebek aynı zamanda özel başka doktora başladım çnkü tüp bebek doktorum sadece 3 ay kontrol ediyo doğum yaptırmıyo(devlet hast) özeldeki doktorum ilaçlarını diğer doktorunun ayarladığı gibi devam edelim dedi saygı duydu onun alanına kalp atışına gelince benim mesela duyuldu ama dinletmedi erken diye 8 haftalık olmasını bekliyo tam net sonuç için kalbini bozma sen ilk başlarda çok az çıkıyomş
Ben, hiç olmadı ama bende her daim peçete kontrol edenlerdenim daha önce yazan arkadaşında dediği gibi bu grupta o kadar çok oldu ki sürekli iç çamaşırımı kontrol eder oldum
Kızlar bakın ben 3-4 gün annem yüzünden çok üzüldüm gerildim ve sinirlendim hemen ardına hafif lekelenmem oldu doktora gittim ve rahimde kasılma var dedi hiçbir sorun yokken stres yüzünden rahim kasıldı iğne ve ilaç verdi birsürü lütfen buna dikkat edin stres yapmayın ben şimdi öyle korkuyorum ki risksiz gebeliğim riskliye döndü resmen benim gibi ilk trimesterde proluton değot iğne olan var mı? Rahimde kasılma görülen bar mı?
Ben de geçen hafta kanama yaşadım, acil hastaneye gittik keseyi gördük, ardından proluton depot iğne oldum. Bu gün de kalp atışını duyduk şükür. Ve haftada 1 proluton depot iğneye devam. Benimki tüp bebekti, günlük 3 iğne oluyordum, onların yerine haftada 1 depotu verdi. Nasıl sevindim anlatamam. Karnımda yer kalmamıştı artık iğne yapacak. Benim gibi tüp bebek olanlar için belki bir fikir olur mesajım eminin iğnelerden çok yorulmuşsunuzdur
bugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu
bugün 6+6da kalp atışını duyduk çok şükürDr birdahaki görüşmemizin 11. Haftada olacağını söyledi. Acaba 11de neyi görmeyi bekliyoruz merak ettim bilen var mı rutin kontrol mu
Bende bugün kalp atışını duydum bana da bir ay sonra gel dedi ilkinden hatırladığım kadarıyla 2li 3 lü testlerin zamanı geliyor ama emin değilim tam bilgisi olan varsa yazsın da süreci hatırlayalım
Aynen canım hem çalışıyorum bi yandan, küçük kızım var çok zorluyor şu sıralar o bi yandan, taşınma telaşım var bi yandan.. atlatıcam bi şekilde inşallah
sen de çalışıyor muydun canım?