2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Umarım iyi bir sonuç alırsınız. Dualarımız sizinle
Allah razi olsun hayirlisi ne ise o olsun artk yapacak birseyim kalmadi rabbim en iyisini hayirlisini bilendir hamilelik skntisi cok zor birsey umuyorumki butun hamileler skntisiz saglikli guzel bir gebelik gecirip sagsalim kucaklarina alirlar insAllah

Çok teşekkür ederim Olacak olan oluyor ama işte hormonlardan mıdır bilmiyorum insan daha da üzülüyor. Normalde bu kadar ağlar mıydım bilmiyorum daha yeni yeni kendime geliyorum.

Keske imkaniniz olsa da sehirde bir ozel hastaneye gorunseniz. Onlarin cihazlari daha net gosteriyor genelde

Ah sakin tek doktorla kalmayin maalesef bazilari gercekten meslegini sevdigi icin hakkini vererek yaparken bazilari karsisindakinin hisleri oldugunu unutup tamamen para icin yapiyor bu isi dun acilde keseyi icinde bebegi ve kalp atisini gordum bugun bir umut ozele gittim kalbini dinleyeyimde banada bir umut olsun diye (dusuktehlikem vardi) kadin iki tsne durttu alttan burda bisi yok kese mese yok yulri cik islem yaptr direk kurtaja alalim dedi neyseki tutarsiz konustgnu anlaynca tekrar devlete acile gittim ve bulankta olsa zorlada olsa yarim saat bakip keseyi buldular ama birsey soylemek imkansz iki gun snra gel bitaha bakalm eger kesede bir gelisme olmazsa kurtaj yaparz dedilr bence riskli gebeliklerde arastirma hastanelri daha dikkatli ve detayci davraniyorlar

O kadar kötü durumda değilim çok şükür. Ama iki gündür koşturmaktan ve ağlamaktan yoruldum. Şu an durumu kabullenme aşamasına geçtim. Tek başına hamilelik gerçekten zormuş

Keske imkaniniz olsa da sehirde bir ozel hastaneye gorunseniz. Onlarin cihazlari daha net gosteriyor genelde
Eşimde özele gidelim diyor ama geçen hafta salı gitmiştik özele kese daha küçük 20 mm e ulaşınca kalbini duyabiliyoruz 2-3 hafta sonra gel dedi.Gitsem oda büyük ihtimalle bi hafta sonra gel diyecek 2 hafta dediği için bir de zaten covid de pozitif çıkarsa evden çıkamıcam. Yine girdim bi çıkmazın içine

Canım ben hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce biontech olmuştum. Doktorum ilk 3 ay ikinci dozu olma dedi. Perşembe doktoruma ne zaman olmam gerektiğini soracağım. Sinovac aşıları yakında gelecek diye biliyorum.

İlçede yoksa da bulunduğunuz ilde mutlaka özel hastane vardır. İmkanınız varsa özele gidin bence. İçiniz rahatlamış olur. Kesede o kadar fark olması normal gelmedi bana. Cihazı iyi bir cihaz olmayabilir.

Geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı olmaz duyarsın bende kürtajı olmak istediğim doktora muayene olmak istiyorum ama oda yok şu an maalesef. Bende zaten hep endişe olduğu için bi devlet bi özele gidiyordum ilk öğrendiğimde devlette muayene oldum 2 hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra özele gittim o 2 hafta sonra gel dedi 1 hafta geçti devlete geldim.Muayene olduğum doktor zaten ilk gebeliğimde hangi cümleyi kullandıysa aynı cümleyi kullandı dediğiniz gibi mesleğini severek yapan birisi değil zaten çok belli

Canım benim ya işinin ehli bir dr değilmiş o bazıları böyle kasaptan diploma almış gibi. Merkeze gitsen birde özele mümkün değilmi?

İlçede yoksa da bulunduğunuz ilde mutlaka özel hastane vardır. İmkanınız varsa özele gidin bence. İçiniz rahatlamış olur. Kesede o kadar fark olması normal gelmedi bana. Cihazı iyi bir cihaz olmayabilir.
Evet var tabii. Ama 2 saat uzaklıkta her sefer gidemiyorum o yüzden geçen hafta gitmiştim. Dediğiniz gibi bu durumda özele gitmek mantıklı olan inşallah testten de olumsuz bi şey çıkmaz ona göre giderim.

Onu nerden çıkardılar yahu bu ne böyle çok üzüldüm ya

Canım benim ya işinin ehli bir dr değilmiş o bazıları böyle kasaptan diploma almış gibi. Merkeze gitsen birde özele mümkün değilmi?
Gerçekten öyle o doktorla ilkte kötü bi tecrübe yaşadığım için zaten güvenmiyordum ama sırf ultrason cihazı var diye görünmek istedim. Hem özele hem de bi önceki kürtajı yapan doktora görünmek istiyorum bakalım

Doktordan doktora fark çıkabiliyor canım benim de bir rapor işim için üniversite hastanesinde baktırdım 7+3 çıkmıştı ikizlerimin ikisi de 1 hafta sonra 7+4 birini 7+6 birini ölçmüştü sonra ki hafta kendi doktoruma gittim özeldeki 9+3 ölçtü sonda rahatladım cihazdan doktordan fark edebiliyor korkma stres yapma

Yaa o kadar fark oluyor mu ki eşimde doktor olumsuz konuşmadığı için benim gibi kalbi durmuştur diye düşünmüyor ama ben kafamda direk kürtaj diye düşünüyordum şaşırdım. Zaten kürtajdan sonra olduğu için adet tarihim de yok haftası net belli değil ama devlette bu doktor değil başka bi doktor keseyi ilk gördüğünde beş haftalık demişti 11 gün sonra özele gittiğimde de 6+3 çıkmıştı bi gün farketmişti arada ama karışık durumlar

Ben doktor iyiyse tek doktora gitme taraftarayım gereksiz stres oluyoruz rapor işim olmasa hiç gitmeyecektim başka doktora kendi doktorumda hep aynı çıkıyor ölçümü düzgün üniversite de zaten asistanlar bakıyor raporumu aldım o yüzden daha gitmem başka doktora bir de benim ikiz ekstra ehvam yapıyorum

Tabi takip açısından öyle ama ilçedeyim özel hastane yok il de 2 saat uzaklıkta eşimde sürekli işini bırakmak zorunda kalacak. Devlette de çok açıklama yapmadıkları için yetersiz kalıyordu. Maşallah ikinizlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Şuna bak insana yaşattıklarına hey yarabm sinirlendim ben bile sen sakin olmaya çalış pozitif düşünerek bekle bakalım

Size bir şey sorucam ultrason cihazlarını takip ettiniz mi doktor ölçerken bebeğin boyutunu ölçüyor ya crl yazıyor hatta o da altında hemen haftası yazıyo o otomatik olarak boyutuna göre çıkıyor değil mi haftası

Ocak ayının ilk günlerinde doğumu beklenen anne adayları doktorlarınız cinsiyet tahmininde bulundu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…