2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
A iyiymis ya benim yastan dolayi kesin yuksek cikacak kombine ama ben ultrason normal kan da normalse baya rahatlicam ama yine de nifty.
Ultrason normalse, kanın da iyi çıkarsa kombine düşük risk çıkar canım. Yaşından dolayı yaş riski yüksek çıkabilir sadece o da tek başına kriter değil.
İkili normal gelirse nifty e gerek var mı ki?
Garanti olsun diye mi düşünüyorsun?

Kombine de ucu birden hesaba katilmiyor muydu? Ama zaten dedigim gibi kan da iyiyse kafam rahat eder. Evet ben 40 yasindayim yaptirmak istiyorum doguma kadar acaba dememek icin. Insallah sonucu da guzel gelir

Bende de tam tersi ilk bebegim kizdi.acikcasi ben de kiz istiyodm allah bilio ya. Herkes de cok sevinmisti kime soylesek cok sanslisiniz diyolardi. Simdi erkek diyorz tepki yok. Bence o tepkiler bize oyle gelio.

Bu akşam midemden dolayı doktora gittim rennie çiğneme tableti verdi. Kullanan var mı, işe yarıyor mu?
Ve bebeğimin kıza benzediğini söyledi :) Bayramdan sonra netleşir
Ben ne demiştim canım, ya da bi şey demiş miydim cinsiyete
Hayırlı olsun

Bende de tam tersi ilk bebegim kizdi.acikcasi ben de kiz istiyodm allah bilio ya. Herkes de cok sevinmisti kime soylesek cok sanslisiniz diyolardi. Simdi erkek diyorz tepki yok. Bence o tepkiler bize oyle gelio.
Bizim de ilk çocuğumuz olacak eşimde bende hep kız istiyoruz ama eşimin ailesinde herkes erkek düşkünü o yüzden herkesin ağzında erkek olacak lafı var kız dediğimde yüz ifadeleri bile değişiyo hatta erkek olursa dede isimlerini koyun falan demeye bile başladılar

Kızlar iyi akşamlar az önce sosyal medyada bir kadın doğum doktorunun video şunu izledim diyorki eğer yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olursa genelde kız , yumurtlama günü ilişki olursa genelde erkek olurmuş . Cinsiyeti belli olanlar cevap yazın lütfen bu doğrumu

İkisinde de oldu

Ya bugn sandalyeye çıkıp dolaptan tencere aldım zaten arada kanamam oluyordu uzanıyodum evde şimdi biraz daha kanama geldi ve belim de ağrıyo onla alakalı olabilir mi ya çok kızdm kendime uzanmadım ama sakıncalı bi hareket mi sizce

Bir yere Uzanmak riskli diyorlar. Aman dikkat edin. Doktorunuza da bildirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…