2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya canım bunu banada yaptılar kayınvalidemler senin kesin oğlun olacak köyde bir kuş varmış değişik ötüyomuş öyle olunca erkek olurmuş doktor kıza benzetti dediğimde herkesin yüzü bir tuhaf oluyo sağlıklı sıhhatli olsunlarda boşver kimseyi takma hayırlı evlat olsunlar

Arkadaşlar ikili test sonucunda trisomy 18 değeri yüksek çıktı doktor nipt önerdi nerde yaptırayım çok kötüyüm şuan

Arkadaşlar ikili test sonucunda trisomy 18 değeri yüksek çıktı doktor nipt önerdi nerde yaptırayım çok kötüyüm şuan
Kaça kaç çıktı canım?.. istersen bi aralık annelerinin 1 ay öncesine bak o kdar çok riskli vardı ki... hepsinin temiz çıktı 1/200 ler 1/300ler..

Yaa tek değilmişim ben de her seferinde düzeltiyorum onları sağlıklı olsun hayırlı olsun diye ama düzelmiyorlar

Cnm dur kalbini ferah tut insallah guzel olacak sonu. Neye gore yuksek cikti yani ultrason nasildi? Kan testi mi yuksek.geldi yoksa yas faktorunden mi?

Bu arada ben yasimdan dolayi nifty yaptiricam Genoks firmasina ama henuz gorusmedim fiyat fln bilmiyorum yarin arayacagim. Istedigin yerden, evden bile gelip kan alip gidiyorlarmis.

Kizlar benim de icimde bir kurt size sorayim. Bugun ikili test oldum. Ultrasondaki her sey normal cok sukur ens ekalinligi, burun kemigi vs. Kan tahlilim pazartesi cikacakmis. Ultrason normal olup kan degeri kotu cikan oldu mu?

Kaça kaç çıktı canım?.. istersen bi aralık annelerinin 1 ay öncesine bak o kdar çok riskli vardı ki... hepsinin temiz çıktı 1/200 ler 1/300ler..
Trisomy 1/155 çıktı çok kötüyüm canım sabahtan beri ağlıyorum yalnız ben 14. Haftanın som günü yaptırmıştım acaba bu mu etkiledi bilemiyorum... nifty yaptırcam

Cnm dur kalbini ferah tut insallah guzel olacak sonu. Neye gore yuksek cikti yani ultrason nasildi? Kan testi mi yuksek.geldi yoksa yas faktorunden mi?
Ultrason çok normaldi yaşım da 29 onla da alakası yok kan değerleriyle ilgili sanırım. Bi de ben 14. Haftanın son günü yaptırdım doktor çok geç yaptırmışsın o da değeri etkilemiş olabilir dedi

Anladim evet biraz gec olmus ben tam 12de yaptirdim kan tahlilim pazartesi cikacak bakalim bizde durum ne. Ben de yas faktoru hat safada zaten.
Bence sende bir sey yoktur ama icin rahat etsin nifty yaptir durumun varsa Dogana kadar stres yapip uzulucene ya oyleyse ya boyleyse diye. Gebeligin tadini cikarirsin

Kizlar benim de icimde bir kurt size sorayim. Bugun ikili test oldum. Ultrasondaki her sey normal cok sukur ens ekalinligi, burun kemigi vs. Kan tahlilim pazartesi cikacakmis. Ultrason normal olup kan degeri kotu cikan oldu mu?
Benimde burun kemiği ense kalınlığı normal çıktı kan verdim Bi hafta sonra çıkacak bende çok stresliyim ikiliye güvenimde yok aslında ama inşallah Bi sıkıntı çıkmaz herkesin bebişini sağlıklı nasip etsin rabbim

Canım ense kalınlığı burun kemiği ok sa gerisi yanıltıcı oluyor genelde gördüğüm o. Ben yaptırmadım ikili. İçim rahat etsin diyorsan genetik test yaptırırsın

Ben
Biyokimyasal riskim yüksek çıktı ama kombine riskim iyi olunca ileri bi tarama istemedi doktor.
Zaten bu testte en belirleyici olan ense kalınlığı.

Ben
Biyokimyasal riskim yüksek çıktı ama kombine riskim iyi olunca ileri bi tarama istemedi doktor.
Zaten bu testte en belirleyici olan ense kalınlığı.
A iyiymis ya benim yastan dolayi kesin yuksek cikacak kombine ama ben ultrason normal kan da normalse baya rahatlicam ama yine de nifty.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…