• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Demekki erkek senesiymiş 🤪😆 içim kıpır kıpır cinsiyet konusunda. İlk çocukta çok umursamıyorduk ama bu sefer eşimde bende kız istiyoruz. Sürekli rüyalarımıza kız bebek giriyor. Tabi ilk başta hayırlı evlat olsun ama insan oğlu işte 🙈 inşallah çarşmba görürde bu merakta aklımızdan çıkar 😬. Bi oğlum var kardeşi doğana kadar 6 yaşına girmiş olucak kızda olsa erkekte olsa onun için fark etmicek arayı fazlaca açmış olabiliriz 🙈 ama Rabbimin işine karışılmaz böyle olmasını uygun görmüş.

Futbol oynamayı futbolcuları öğrenmeye başlarsın 😂😂😂sana 6 sene veriyorum ama kızdan sonra çok kolay gelecek erkek büyütmek .Sağlıkla gelsin
Gerçekten kızdan daha mı kolay 😂
Benim kızım çok zor bi çocuk da ben daha beteri gelecek diyordum inşallah dediğiniz gibi olur razıyım futbolcuları öğrenmeye 😂😂

Böyle okuyunca herkesinki hemen geçsin istiyorum kendimden biliyorum çok zor cidden, sabah ben de çıkararak başladım güne, bugün 16. Haftaya giriş yapıyorum,ve bulantı devam ediyor, baş ağrısı tekrar döndü, halsizlik ve baş dönmesi, sanırım sıcaktan gece uykusuzluğunun da etkisi var artı tabi hormonlar…bulantı için sıksık yemeği deniyor musunuz, mesela yemekten önce ben ekmekle bastırmaya calışıyorum , ara öğünde karpuz iyi geliyor, mide boş kaldıkça çok daha kötü oluyor. Her zaman işe yarıyor mu ,maalesef hayır işte hayatta kalmaya çalışıyoruz.. ben çok zorlanınca zofer 2 mg içiyorum bir de. O da kısa süreli geçici rahatlatıyor.
ağzımda 10 gün önce aft çıkmıştı hala da var, ben karbonatlı suyla çalkalıyordum, biraz uyuşturuyordu, belki sizin de boğazınıza iyi gelir bir araştırın isterseniz.
Ben de zofer almayi dusunuyorm cunku bir kere daha kusarsam bogazmi napicam bilmiorm artik. Sik sik yiyorm ben deama tabi gece yemiyorm:) en kotu gunlerimde bile gece uyanmazdim prilam alip yattim mi olu gibi uyurdum bu nerden cikti bilmiorm. Dedigin gibi sicaklardan uyandigimiz icin de olabilir. Ben de bugun 14u bitiriyorm haftaya da bayramda tatile gidicez napicam bilmiorm hamile kalmadan once erken rezervasyonla ayirmistk o zamana kdr gecer diyodm ama gecmicek heralde guya ilk 3 aydan snr gecer diyolar ama gecmiyo zaten annem fln hep 4 ay derdi. Benim de gecen sene 15 16dan snr iyice azalmisti acikcasi

Bende geldim ikili testten benimki de pipican kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor dha değişmez sanmıyorum sağlıkla gelsinler.
T tulperde cnm CRL 60.7
Nuchal 1.2
Nazal kemik gözlendi
Duktus venozus akımı normal majör fetal anatomik bozukluk saptanmadı.
FHR 162bpm yazıyor yorumlar misin
Ultrason ölçümlerin gayet normal çıkmış canım. 😍
Kan değerlerin de normal çıkarsa risksiz gelir test sonucun inşallah 🤲

Gerçekten kızdan daha mı kolay 😂
Benim kızım çok zor bi çocuk da ben daha beteri gelecek diyordum inşallah dediğiniz gibi olur razıyım futbolcuları öğrenmeye 😂😂

Oğlum uslu bir çocuk hiç üzmedi bizi .Uyku ve kolik sorunu oldu.Tuvalet eğitimi filan çok kolay 😂😂😂 kız çocukları daha narin zor büyütülüyor diye düşünüyorum erkekler düz genel olarak büyüğü de küçüğü de 😂😂😂

Bi tweet var onu bırakayım buraya 🤣 sizin düşüncenizin tam tersi. Etrafımda bunu doğruluyor nedense😁
Oğlum uslu bir çocuk hiç üzmedi bizi .Uyku ve kolik sorunu oldu.Tuvalet eğitimi filan çok kolay 😂😂😂 kız çocukları daha narin zor büyütülüyor diye düşünüyorum erkekler düz genel olarak büyüğü de küçüğü de 😂😂😂

Eklentiler

• CDEAD0A7-7C37-48B7-A5E4-21F34D209626.webp
    CDEAD0A7-7C37-48B7-A5E4-21F34D209626.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 73
Ay ben de hep böyle duyuyorum, gördüklerim de hep Zıpır ve çok meraklılardı👶🏼😅
Görümcemin iki oğlu var ikisi de küçük. Sabah bi bakıyo ki üst üste uyumuşlar. Birinin ayağı diğerinin ağzında. Bi yere çıkacaklarsa birbirinin üstlerine basarak çıkıyorlar falan filan. Bu tweeti gösterdim o kadar çok katıldı ki😁😁

T tulperde selam canım, 14+1 ya da 2 gibi cinsiyet belli olur mu sen bilirsin😂 13+4 te bir tahmin vardı kendi doktorumda, şimdi devlete gidicem bakalım o nedicek.. ilk bebek biliyomusun heyecan😅 bu arada senin de pipiliymiş hayırlı olsun canım🥰🥰
Pozisyonu uygunsa görünür canım. E seninkinin pipisini gördük diye hatırlıyorum ben 😂

Back
X