ben bu test için kan verdim ama sonuç çıkmadı o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Doktoruna sorsanaKızlar dünde sordum yazan olmadı afp testi sonucu baktıran oldumu doktora gittim ameliyattaydı benim 12 küsür çıktı yaptıranlar ne olur yazın bu değer nasıl
Canım ben Cumartesi baktıracagım bilgim yok malesefKızlar dünde sordum yazan olmadı afp testi sonucu baktıran oldumu doktora gittim ameliyattaydı benim 12 küsür çıktı yaptıranlar ne olur yazın bu değer nasıl
TayinHoş geldinçokta sıcak bugün ve bundan sonra bir kaç gün daha sıcak olacak böyle .Nerde yaşıyorsun ki İstanbul'a doktor için mi geldin sadece .
Ozaman benimkide normal oluyor çok korkuyorum bişey çıkacak diye teşekkür ederim rahatladım birazCanım ben Cumartesi baktıracagım bilgim yok malesef
ama netten baktım şöyle yazıyor
Gebelerde ise 10 ila 150 ng/mL aralığında olması beklenir.
Ne güzel benim de 38+5 de mecburi sezeryanla kızım dunyaya geldi 3gun sütüm gelmedi kendimi de hazır hissetmiyordum inşallah bunda hemen gelirBence de süt olayının onunla pek alakası yok ben 27+5te sezeryan doğurdum benim bile sütüm ilk günden gelmişti.
İnşallah! benim de bunda ne olacağı belli değil tabi hepsi farklı olabiliyormuş. Umarım önce sağlıklı olsun da sonra sütümüz de gelsinNe güzel benim de 38+5 de mecburi sezeryanla kızım dunyaya geldi 3gun sütüm gelmedi kendimi de hazır hissetmiyordum inşallah bunda hemen gelir
Tayin. Daha yerimiz belli değil şimdilik dedemin güngörendeki evindeyiz. Evsiziz
Evet umudumuz ilçe olarak anadolu yakasına çıkmamız. Pendiği çok istiyoruz hakkımızda hayırlısıTamda yerindesiniz çok kalabalık o taraflar ben Anadolu yakasindayim nispeten rahat .Artık istabullusunuz yani hadi hayırlı olsun .
kanama yoksa bebekle alakalı bi sorun olduğunu sanmıyorum ama bence eşinize durumu anlatıp yined e bi doktora kontrole gidin böylece hem o hem de gelecek olan misafir durumun ciddiyetini anlar ona göre davranırKIZLAR ÇOK ACİL bilgisi olan yazabilir mi
Çat kapı misafir gelmeye karar vermiş ben kaç aydır düşük tehlikesiyle yatıyorum eşim elinden geldiğince yapmaya çalışıyor fakat bana ne temizlige gelecek nede yardıma gelecek kimse yok. Eşimin ailesi ise Allah’a emanet ne halden anlarlar ne başka birşeyde kızımdada aynılardı, birde gelir laf sayarlar bugün gelmeye karar vermişler akşama bende sinirlendim bilmiyorlar mı durumu diye eşimle tartıştım çocugum aşırı dağınık ve her gün arkasından toplamama rağmen yetişemiyorum. Bugünde bunu öğrenince sinirlendim temizlige giriştim sanırım biraz fazlaca ağır kaldırdım farkında olmadan şuan kanamam yok ama belimde ve kasıgımda agrı ve yanma başladı idrar yolu yanması gibi sizce birşey olur mu
canım geçmiş olsun ama bşey yapmak zorunda değilsin misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş lafı vardır. Hamileyim yatıyorm kalkamıorm biliosnz düşük tehlikem var oyuzden bişey yapamadım kusura bakmayın dersin. Eminim ailesi dde onları besle diye değil seni görmeye geliyolardır. Boşver bırak kalsın evKIZLAR ÇOK ACİL bilgisi olan yazabilir mi
Çat kapı misafir gelmeye karar vermiş ben kaç aydır düşük tehlikesiyle yatıyorum eşim elinden geldiğince yapmaya çalışıyor fakat bana ne temizlige gelecek nede yardıma gelecek kimse yok. Eşimin ailesi ise Allah’a emanet ne halden anlarlar ne başka birşeyde kızımdada aynılardı, birde gelir laf sayarlar bugün gelmeye karar vermişler akşama bende sinirlendim bilmiyorlar mı durumu diye eşimle tartıştım çocugum aşırı dağınık ve her gün arkasından toplamama rağmen yetişemiyorum. Bugünde bunu öğrenince sinirlendim temizlige giriştim sanırım biraz fazlaca ağır kaldırdım farkında olmadan şuan kanamam yok ama belimde ve kasıgımda agrı ve yanma başladı idrar yolu yanması gibi sizce birşey olur mu
Sanmam onlar kendilerinden başka kimseyi umursamazlar, doktoruma yazdım dinlen yat bol bol su iç geçmezse agrın veya kanama olursa acil gel dedikanama yoksa bebekle alakalı bi sorun olduğunu sanmıyorum ama bence eşinize durumu anlatıp yined e bi doktora kontrole gidin böylece hem o hem de gelecek olan misafir durumun ciddiyetini anlar ona göre davranır
Malesef keşke dediğiniz gibi olsa, ilk çocuğumda 1 ay doktor kalkamazsın erken doğum dedi eşim baktı bir tas çorba yapan olmadı evin işini herşeyine eşim koştu ama erkek ne kadar yapabilirse ertesi gün eşimin ailesi geldi kalkamadıgımı bilmiyorlar gibi aynanın tozundan tut kapının tozuna kadar binbir laf saydı neyse ben dayanamam alerjim tutar dedi kalktı gitti halbuki ev cidden temizdi sadece eşim kapıyı unutmuş silmeyi aynayla. Onlarda merhamet vicdan pek aramazcanım geçmiş olsun ama bşey yapmak zorunda değilsin misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş lafı vardır. Hamileyim yatıyorm kalkamıorm biliosnz düşük tehlikem var oyuzden bişey yapamadım kusura bakmayın dersin. Eminim ailesi dde onları besle diye değil seni görmeye geliyolardır. Boşver bırak kalsın ev
yerinizde olsam kılımı kıpırdatmam halden anlamayan insanlar için. sonuçta yabancı da değiller aileden sayılırlar. kaldı ki eğer laf edeceklerse de etsinler arkanızdan. benim umrumda olmazdı. fazla rahatıma düşkünümdürSanmam onlar kendilerinden başka kimseyi umursamazlar, doktoruma yazdım dinlen yat bol bol su iç geçmezse agrın veya kanama olursa acil gel dedi
keşke deseydiniz ya anne durumu görüyosun rahatsız oluyosan bezler şurda camsil şurda diye. ay deli oluyorum şöylelerine yaMalesef keşke dediğiniz gibi olsa, ilk çocuğumda 1 ay doktor kalkamazsın erken doğum dedi eşim baktı bir tas çorba yapan olmadı evin işini herşeyine eşim koştu ama erkek ne kadar yapabilirse ertesi gün eşimin ailesi geldi kalkamadıgımı bilmiyorlar gibi aynanın tozundan tut kapının tozuna kadar binbir laf saydı neyse ben dayanamam alerjim tutar dedi kalktı gitti halbuki ev cidden temizdi sadece eşim kapıyı unutmuş silmeyi aynayla. Onlarda merhamet vicdan pek aramaz
Çok güzel bir yorum olmuş. Neden böyle olurlar anlamıyorumkeşke deseydiniz ya anne durumu görüyosun rahatsız oluyosan bezler şurda camsil şurda diye. ay deli oluyorum şöylelerine ya
Canım tebrik ederim.Hayirlisi olsun .Benim de gönlümden bir kızdan sonra erkek geçiyordu ama şehir değişikliği yaptığım için tatil için kendi doktorum değildi ayrıntılı bakmadi bacağını acmiyor ama. Kıza brnzettim dedi bilmiyorum bakalım benim ne olacakSelam kızlarr
Az önce öğrendik biz de cinsiyetierkekmiş
T tulperde beni de tabloya ekler misin canım?
Yaş 27 tahmini doğum 7.1.22 ilk gebelik
eveeet gelelim şimdi teorilere
çin takvimi: tuttu
Nub teorisi: tutmadı
Ramzi: tuttu
Yüzük testi: tuttu
Kesenin şekli: ortada biseydi kesem ne fasulye ne de yuvarlaktı
Hep tuzlu eksi seyler istedim ve yedim tatlılarla hiç işim yoktu
benim bu hamileliğimde 9. haftada kesildi ama ilk hamileliğimde ilk 5 ay nerdeyse hep ara ara lekelenmem oldu. kimisinin vucut yapısı öyleymiş eğer bebeğin çevresinde kanama alanı yok dediyse doktorun rahat ol benceArkadaşlar artık psikolojik olarak savaş veriyorum. 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var. Progestan iğne kullandım 5 gün boyunca artık kalkmıyor popom. Geneden geçmiyor. Evet iğne azalttı ama kesmedi. Çok az geliyor.Rengi de açıldı. Ama sürekli kontrol halindeyim. Bu hafta rapor aldım işe gitmedim. Pazartesi iş başı yapmam gerekiyor. Ne yapabilirim? Neden oluyodur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?