- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
KIZLAR ÇOK ACİL bilgisi olan yazabilir mi
Çat kapı misafir gelmeye karar vermiş ben kaç aydır düşük tehlikesiyle yatıyorum eşim elinden geldiğince yapmaya çalışıyor fakat bana ne temizlige gelecek nede yardıma gelecek kimse yok. Eşimin ailesi ise Allah’a emanet ne halden anlarlar ne başka birşeyde kızımdada aynılardı, birde gelir laf sayarlar bugün gelmeye karar vermişler akşama bende sinirlendim bilmiyorlar mı durumu diye eşimle tartıştım çocugum aşırı dağınık ve her gün arkasından toplamama rağmen yetişemiyorum. Bugünde bunu öğrenince sinirlendim temizlige giriştim sanırım biraz fazlaca ağır kaldırdım farkında olmadan şuan kanamam yok ama belimde ve kasıgımda agrı ve yanma başladı idrar yolu yanması gibi sizce birşey olur mu
Amin inşallah canım ilk kizimda çok çektim süt konusunda memeyi tutmadı mastit oldum çok zordu bunda hep dua ediyorum inşallah emzirebilirim diyeİnşallah! benim de bunda ne olacağı belli değil tabi hepsi farklı olabiliyormuş. Umarım önce sağlıklı olsun da sonra sütümüz de gelsin
Kanama alanımız yok şükür. Bende de 14. haftada bi başladı 16 oldum hala az az devam ediyor. İlk hamileliğim ve ne normal ne değil anlayamıyorum. İnşallah geçer artık. Popoma da yazık o kadar iğneye kevgir gibi oldubenim bu hamileliğimde 9. haftada kesildi ama ilk hamileliğimde ilk 5 ay nerdeyse hep ara ara lekelenmem oldu. kimisinin vucut yapısı öyleymiş eğer bebeğin çevresinde kanama alanı yok dediyse doktorun rahat ol bence
Çok teşekkür ederm canım benmCanım tebrik ederim.Hayirlisi olsun .Benim de gönlümden bir kızdan sonra erkek geçiyordu ama şehir değişikliği yaptığım için tatil için kendi doktorum değildi ayrıntılı bakmadi bacağını acmiyor ama. Kıza brnzettim dedi bilmiyorum bakalım benim ne olacakbelki bacağını açınca bir sürpriz olur dedim
Sağol çok teşekkür ederim.En önemlisi hepsi sağlıkla doğsun inşallah .Çok teşekkür ederm canım benmsenin de inşallah gönlündeki olur Benimki de ilk gittiğimde açmamıştı, belki daha sonra gittiğinde bir cıkıntı falan görürsün açarsa belli olmaz. Minikler bazen yanıltabiliyor İnşallah hakkında hayırlısı dağlıkla gelsin
Bu sefer kısmetse mochi mi ne o silikon gögüs pompalarından alacağım durduğu yerde sessiz sakin sağacak diye hayal ediyorum.Amin inşallah canım ilk kizimda çok çektim süt konusunda memeyi tutmadı mastit oldum çok zordu bunda hep dua ediyorum inşallah emzirebilirim diye
O haftalarda kuyruk sokumu ağrısı çekmiştim. Ama yine de bu sancıyı doktorunuza haber verin bence. Belki de enfeksiyon olmuşsunuzdur. İnşallah bişey yokturHanımlar merhaba, benim çok karnım ağrıyor, regl ağrısı gibi. 11+2 bugün. Sabahtan denize girdim, az üşüdüm ama ıslak oturmadım, denizden çıkınca değiştirdim hemen mayomu. Akşamüstü tekrar denize yürürken regl ağrısı gibi başladı, eve döndük, ılık duş aldım, hala var ağrı
Canım susuz kalmış olabilirsin bol su iç yanma geçerKIZLAR ÇOK ACİL bilgisi olan yazabilir mi
Çat kapı misafir gelmeye karar vermiş ben kaç aydır düşük tehlikesiyle yatıyorum eşim elinden geldiğince yapmaya çalışıyor fakat bana ne temizlige gelecek nede yardıma gelecek kimse yok. Eşimin ailesi ise Allah’a emanet ne halden anlarlar ne başka birşeyde kızımdada aynılardı, birde gelir laf sayarlar bugün gelmeye karar vermişler akşama bende sinirlendim bilmiyorlar mı durumu diye eşimle tartıştım çocugum aşırı dağınık ve her gün arkasından toplamama rağmen yetişemiyorum. Bugünde bunu öğrenince sinirlendim temizlige giriştim sanırım biraz fazlaca ağır kaldırdım farkında olmadan şuan kanamam yok ama belimde ve kasıgımda agrı ve yanma başladı idrar yolu yanması gibi sizce birşey olur mu
Serviks boyuna baktı mı doktor kaç cm çıktı rahim ağzı açıklığı falan öyle bir şey olabilir miArkadaşlar artık psikolojik olarak savaş veriyorum. 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var. Progestan iğne kullandım 5 gün boyunca artık kalkmıyor popom. Geneden geçmiyor. Evet iğne azalttı ama kesmedi. Çok az geliyor.Rengi de açıldı. Ama sürekli kontrol halindeyim. Bu hafta rapor aldım işe gitmedim. Pazartesi iş başı yapmam gerekiyor. Ne yapabilirim? Neden oluyodur?
Yok öyle bişeye bakılmadı. Sadece arife günü gelen akıntıya bakmak için alttan muayene edildimServiks boyuna baktı mı doktor kaç cm çıktı rahim ağzı açıklığı falan öyle bir şey olabilir mi
KIZLAR ÇOK ACİL bilgisi olan yazabilir mi
Benim her kontrolde bakıyor belli seviye üzerinde olması gerekiyormuş onu isterseniz bi sorun kontroldeYok öyle bişeye bakılmadı. Sadece arife günü gelen akıntıya bakmak için alttan muayene edildim
Nasıl bakılıyor vajinal ultrasonla mı?Benim her kontrolde bakıyor belli seviye üzerinde olması gerekiyormuş onu isterseniz bi sorun kontrolde
Canım senin ikiz olduğu için her kontrolde bakıyordur, tek gebelikte genelde su gelmezse ya da başka bir şikayet yoksa bakmıyorlar servikseBenim her kontrolde bakıyor belli seviye üzerinde olması gerekiyormuş onu isterseniz bi sorun kontrolde
Hayırlı olsun kızlar
İsim konusu çok zor gerçektenHayırlı olsun kızlar
Neredeyse herkes öğrendi artık cinsiyeti..
Sırada isim düşünmek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?