2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Ay yapma boşver çat kapı gelmeye karar veren , gördüğü manzaradan gocunmayacak.Hamile insansın düşük tehditin var çocuğun var ayrıca yat dinlen .Ne derlerse desinler

İnşallah! benim de bunda ne olacağı belli değil tabi hepsi farklı olabiliyormuş. Umarım önce sağlıklı olsun da sonra sütümüz de gelsin
Amin inşallah canım ilk kizimda çok çektim süt konusunda memeyi tutmadı mastit oldum çok zordu bunda hep dua ediyorum inşallah emzirebilirim diye

benim bu hamileliğimde 9. haftada kesildi ama ilk hamileliğimde ilk 5 ay nerdeyse hep ara ara lekelenmem oldu. kimisinin vucut yapısı öyleymiş eğer bebeğin çevresinde kanama alanı yok dediyse doktorun rahat ol bence
Kanama alanımız yok şükür. Bende de 14. haftada bi başladı 16 oldum hala az az devam ediyor. İlk hamileliğim ve ne normal ne değil anlayamıyorum. İnşallah geçer artık. Popoma da yazık o kadar iğneye kevgir gibi oldu

Çok teşekkür ederm canım benm senin de inşallah gönlündeki olur Benimki de ilk gittiğimde açmamıştı, belki daha sonra gittiğinde bir cıkıntı falan görürsün açarsa belli olmaz. Minikler bazen yanıltabiliyor İnşallah hakkında hayırlısı dağlıkla gelsin

Sağol çok teşekkür ederim.En önemlisi hepsi sağlıkla doğsun inşallah .

Hanımlar merhaba, benim çok karnım ağrıyor, regl ağrısı gibi. 11+2 bugün. Sabahtan denize girdim, az üşüdüm ama ıslak oturmadım, denizden çıkınca değiştirdim hemen mayomu. Akşamüstü tekrar denize yürürken regl ağrısı gibi başladı, eve döndük, ılık duş aldım, hala var ağrı

Amin inşallah canım ilk kizimda çok çektim süt konusunda memeyi tutmadı mastit oldum çok zordu bunda hep dua ediyorum inşallah emzirebilirim diye
Bu sefer kısmetse mochi mi ne o silikon gögüs pompalarından alacağım durduğu yerde sessiz sakin sağacak diye hayal ediyorum.

O haftalarda kuyruk sokumu ağrısı çekmiştim. Ama yine de bu sancıyı doktorunuza haber verin bence. Belki de enfeksiyon olmuşsunuzdur. İnşallah bişey yoktur

Canım susuz kalmış olabilirsin bol su iç yanma geçer

Serviks boyuna baktı mı doktor kaç cm çıktı rahim ağzı açıklığı falan öyle bir şey olabilir mi

Kv m bugün erkek olucağını yakınlarına söylemiş, yengesi ona demis ki; erkek iyi ama bi kızın yerini tutmaz falan.. insanların ağzı neden bi acayip.. yani bi çenelerini tutamıyolar. Hala erkek-kız ayrımı illa bi kıyas durumu söz konusu gıcık oldum

Geçmiş olsun bebeğe bir şey olmaz da size bir şey olmasın.
Yormayın kendinizi evinizin temizliğine laf söyleyene kulak asmayın. Hem çocuğunuz var hem gebesiniz temizlik düşünecek değilsiniz bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…