2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
T tulperde canım benim hâlâ belli olmadı .Bacağını acmiyor goremiyor doktor .Valla çok merak ediyorum .Tahminde bulunabilir misin rica etsem

Eklentiler

• IMG_20210624_121311.webp
    19 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlısı olsun canım doktorun hiç mi tahmini yok, bir sonraki kontrolde belli olur artık herhalde
Canım arastirmaya gitmiştim acil den akıntım olmuştu orda doktor cihaz kalitesiz tahminim var ama emin değilim o yüzden söylemek istemiyorum dedi ben de ısrar etmedim .Bir başka doktor da bacağını acmiyor goremiyorum ama kıza benziyor dedi canım .Artık hayırlısı olsun .Benim kizimda da böyle olmuştu geç öğrenmiştim .Ona da bu haftalarda doktor erkeğe benziyor demişti sonra kız demişti .

Canım senin ikiz olduğu için her kontrolde bakıyordur, tek gebelikte genelde su gelmezse ya da başka bir şikayet yoksa bakmıyorlar servikse
Sana serklaj önerdi mi peki doktor?
Ne gibi şikayet olması gerekiyor?
Karar verenler yazarsa fikir olur tam bir çıkmaz

Biz düşündük Göktuğ veya Eymene sıcağız şuan

Gecmis olsun bildigim kadariyla doktor bebegin iyi kesede kanama yok demisti. Aylarca ustune gorenler oluyo 4 ay adet gordugu icin hamileligi 5.ayda tesaduf ogrenen bile tanidim. Evet kanama tedirgin eder haklisin ama cok alisilmadik bor durum da degil uzme kendini. Isin nasil ofis isi mi?

Biz de isim bulmakta hiç zorlanmayanlardanızz.. daha hamile kalmadan karar verdik hatta. Planlı olduğu için ne zamandır:)
İsim tavsiyesi vermeye geldim
Kızlarda:
Ela
Derin
İpek
İnci ve İdil isimleri çok hoşuma gidiyor..
Erkekte:
Barış koymayı düşünüyoruz. Hem Barış Manço’yu cok sevdigimiz, hem de anlamı cok güzel olduğu için.
Bir de sahsen Emir ismini beğeniyorum.
aslında erkekte isim bulmak daha zor. Bunda ikide kaldım

Kesede kanama alanı olunca mı korkmak gerekiyor?İşim banka işi gişedeyim. Atmye para yüklemek biraz sıkıntı olabiliyo kasetleri indir kaldır. Onada yardım alırım artık.Teşekkür ederim tesellin için

Kesede kanama alanı yoksa enfeksiyon falan da geçirmiyorsan hormonlardan dolayı da kahverengi akıntı olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…