2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar antibiyotik kullanan varmı benim idrarda enfeksiyon çıkıyor ama kültürde üreme olmadı yazıyor doktor yinede cefaks 500 mg yazmış kullanıyorum kullanan varmı bu ilacı veya başka antibiyotik
benim idrarda hep çıkıyor enfeksiyoun. kültüre bakıyorlar üreme olmazsa vermiyor benimki. monurol şase veriyor antibiyotik yerne onu kullanabilir miyim diye sorun bence. bir de kağan kocatepenin bi videosunu izlemiştim gebelikte idrar tahlilleri hakkında, kültürde üreme çıksa bile belli bi oranın altındaysa yine antibiyotik vermeyiz diyordu o..

Aynen musilaj sebebiyle balık yemekten cekiniyorum ben. Doktor bana omega vermedi balik ye dedi ama balik yemek bu donemde icime sinmedigi icin ben doktorun verdigi omegasiz takviyeyi degil sertifikalı omega iceren efa mom kullaniyorum

Efa mom bulabiliyor musun? Bende ondan kullanıyordum da şimdi bulamıyorum üretilmiyor dediler i mom kullanmaya başladım .

Kızlar gündüz uykularınız varmı birde uyandığınızda midede şişkinlik bulantı hissi ve burunda kuruluk oluyormu? Az uzansam gözüm dalsa burnum kuruyor müthiş koku alıyorum sonra bulantım oluyor ne zaman geçer

Gündüz tatlı tatlı uykum geliyor direniyorum uyumamak için ama bazen elimde olmadan uyuya kalıyorum yarım saat bile uyusam uyanınca midem bulanıyor başim ağrıyor ve şişkinlik oluyor. Bin pişman oluyorum zar zor kendime geliyorum. Koku hassasiyetim inanılmaz çoğalıyor bide

Kızlar bide bende geceleri bulantı oluyor sonra baş ağrısı başlıyor ağrım çoğalınca göze vuruyor gözümün içinin agridigini hissediyorum dün gece dayanamadım parol içtim biraz hafifletti ama tamamen geçirmedi

Sizin cinsiyet belli mi cinsiyetle alakalımı bünyeylemi anlamadım 2 kızım var ikisinde de bunları yaşamadım uyusam bile uyanınca tatlı çekerdi canım ama dediğin gibi bu gebeliğim de uyusam zehir oluyor bana günüm ne ağzımın tadı oluyor ne neşem

Bende omega3+multitamin ve d vitamini kullanıyorum. Birde kan sulandırıcı alıyorum

Benim kilomda artmamış ya sadece 2 kilo fark var niye almadım bilmiyorum doktor ne bulursan ye diyor bayada zayıfım :)
Üzülme ben 19. Haftaya başladım, hamilelikten öncekine göre 2 kilo eksiğim hala. Doktorum önemli değil diyor hala, bebeğin gelişime göre şimdilik sıkıntı yok diyor, siz almışsınız bile endişe etmeyin. Ben şu sıcakları atlatana kadar kendimi çok kasamcam , zaten imkansız yemek çok yenmiyor, meyve ile idare ediyorum, sonrasında umarım iştah açılır.

Baş ağrısı beni en çok zorlayan şey oldu bu hamilelikte 2 günde bir çekiyorum, aynen kaş üstüne ve göze vuruyor, eger normalde kahve içmiyorsanız arada içilen turk kahvesi işe yarıyor, bir kaç defa kesti. Psrol ben de içiyorum, geçirmiyor hafifletiyor, çok dayanamazsanız hastanede parolun serumunu veriyorlar damardan o 1000 mg olduğu için bir tık daha iyi oluyor. Bulantınm da aç kaldığımda daha çok zorluyor. Sürekli meyveyle tık8nmaya çalışıyorum, beyaz nektarin ferahlatıyor biraz tavsiye ederim.

Herkese merhaba, şu tetanoz aşısı ile ilgili epey bir araştırma yaptım dün gece, sizinle de paylaşmak istedim kızlar. Normalde sağlık ocağında olduğumuz aşı, tetanoz+difteri imiş. Ancak tetanoz olma ihtimalimiz neredeyse yok denecek kadar azmış. Burada en önemli olan boğmaca riskiymiş. Yenidoğan ilk 2ay boğmaca açısından risk altında ve bağışikligi olmuyormuş, ancak biz hamileliğmizde tetanoz+boğmaca+dizanteri olan aşıyi yaptırırsak, bebeğimizi de korumuş olacakmşız. Bununla ilgili bir çok makale, video var, sizler de inceleyin isterseniz. Eczaneden alınan ilaci bir sağlık kuruluşunda yaptırarak doğum sonrası için bebeğimizi koruyabiliriz.

Karma olan aşı buymuş arkadaşlar, YouTube da da videolar var inceleyebilirsiniz, en iyi etki ve antikor oluşumu için 30.haftada olmak öneriliyor. Aşı görsel:Gökçe Akbaş

Evet ama malesef yeşil akıntım çok bebeğe geçer diye korkumdan kullanıyorum enfeksiyon daha çok zararlı diyor doktorum erken doğuma sebebiyet verebilir dedi

Bende ilk çocuğumda demir ve kalsiyum takviyesi almıştım. bunda sadece demir alıyorum. ve bencede hiçbirşey doğa değil. şuanki doktorumda bilgisiz bir insan değil ama doğalcı galiba. ben hamileliğimden öncede bir sürü vitamin kullandım ama doktorum onaylamamıştı.

bende aslında hap seven biri değilim. ama vitamin benim içinde vazgeçilmez gibi. birde sağlıklıda beslenemiyoruz ki iş yaşamında.

Bende fazla yiyemiyorum zaten normalde 45 kiloydum ilk üç ayda 43 e düştüm kusmalarım fazlaydı sonra tekrar 46 ya geldim oda sanırım imom OMEGA kullanıyorum ondan iştahım biraz açık o kilo aldırmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…