2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Insallah ya herkesin bebeginin sagligi iyi olsun. Su detayliyi bi atlatsam 31 agustosa az kaldi, sonra en azindan kipirtilari da artar hissettikce daha rahat oluruz boyle bilinmezlik cok kotu gercekten her seyi iyiye ya da kotuye yormaya kalkiyoruz..

Benim ilk gebeliğim hiç bulantım olmadı. Sizin de artık bulantılı dönemi geçtiği için azalması normal ve güzel. Rahat rahat yiyip için işte ne güzel.

G

Güzel günlerde giydirmek nasip olsun.
Bu bebişlere kaç takım yenidoğan almalı. 0-3 ay aldım şimdilik bilemedim yenidoğanlara girebiliyorlar mı?
yenidoğanlar sadece hastane çıkışı ve kırklanana kadar giyiliyor, 3 aya kadar olanları daha kullanışlı iyi yapmışsınız

benim ikinci gebelik olmasına rağmen hiç bi şekilde kıpırtı hareket hissetmiyourm hala, hiç hissetmedim. ilkinde ben de öyleydim hatta aile hekimliğine gidip kalp dinleyip rahatlamışlığım vardır yani.. takılmayın diycem ama insanın pek elinde olmuyo biliyorum:)

hayırlı olsunn. bence daha hediye fln da gelir belki, ztn daha 5 ay var yetmez gibi olursa daha alırsın. bence yavaşla
ama ne yapayım üçlü taytlar hm de 69 liraya düşmüş offffff cıkıcam bi daha girmicem alısveris sitelerine. beni hep bu online alısverisler batırdı

Benim kızım 54 cm doğmuştu. 0-3 ay olanları bile bir ay anca giymiştir.
Ben bunda 1-3 ay ağırlıklı alırım diyordum ama bebeğim muhtemelen gelişim geriliğiyle doğacak o yüzden alışverişi durumun gidişatına göre 30.haftadan sonra falan yapmayı düşünüyorum.
Ayaklı tulumlar, çıtçıtlı bodyler falan yenidoğan almayın derim yine alt üst takımlara bi şekilde sığıyorlar ama ayaklı tulumlara uzun olursa kasar giyemez.

Insallah ya herkesin bebeginin sagligi iyi olsun. Su detayliyi bi atlatsam 31 agustosa az kaldi, sonra en azindan kipirtilari da artar hissettikce daha rahat oluruz boyle bilinmezlik cok kotu gercekten her seyi iyiye ya da kotuye yormaya kalkiyoruz..
Hamilelik gerçekten çok stresli çünkü çok bilinmez bizim için içerisi. Hareket hissetmeye başladığımızda da hareket etmedikleri bizi telaş ettikleri günler olacak bıdıklatın :) hep bi korku keşke hergün görebilme imkanımız olsa

Benim yastığım da bu kızlar bende memnunum:)...

Eklentiler

• 2D388D28-E359-4708-B4C5-47E0CBC31003.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 47
Hangi marka OMEGA 3 kullanıyorsunuz arkadaşlar?
Bana neptune krill oil hap şeklinde olanı yazıcam dedi, fakat amniyosentez yapıldığı için biz hala omega 3 e başlamadık, bir süre daha beklememi istedi. Multivitamin vinalac, demir de gyno ferro sanol.. ama demir mideyi mahvediyor sanırım o yüzden bulantılardan tam kurtulamıyorum ve bütün gün geğiriyorum..geçen avmde bir kadın dönüp öyle bir bakış fırlattı ki, gözleriyle tepki koydu resmen..artık kibarlık falan da yapamıyorum kusura bakmasınlar, toplum bir süre bunu çekecek

Benim bebeklerde evdeyken hiç bişey hissedemiyorum işe gelir gelmez bir başlıyor çıkana kadar sürekli hareket evde yine bişey yok var da ara ara bu kadar değil neden o kadar fark ediyor anlamadım çok ilginç gerçekten

alt üst takımlarda pantolon göbek bağını acıtmıyor mu yeni doğmuşken? sıkıntı olmaz dimi

Merhaba kızlar bugun doktora gittim 3lü tarama testi zamanımın geldıgını söledi yaptıran varmı gerek varmı ? Yaptırmama yorumlarınızı beklıyorum.

alt üst takımlarda pantolon göbek bağını acıtmıyor mu yeni doğmuşken? sıkıntı olmaz dimi
Yok canım bizde sıkıntı olmamıştı. Göbeğin iki üç parmak üstüne çıkar lastiği zaten kalın oluyor rahatsız edici derecede olmuyor yani.
İçine de zıbın giyiyor üstünü de altın içine sokuyordum ben beli falan açılmasın diye kat kat olduğundan rahatsız etmez göbek bağını.

Merhaba kızlar bugun doktora gittim 3lü tarama testi zamanımın geldıgını söledi yaptıran varmı gerek varmı ? Yaptırmama yorumlarınızı beklıyorum.
İkilin testin iyiyse bence yaptırma derim zaten birkaç haftaya ayrıntılı ultrason zamanı geliyor.
Benim doktorum 3lüye güvenmediğini söylemişti mesela.
Yine de siz bilirsiniz.

Ben yaptırdım sorun görünmedi gerek var mı yok mu çok bilmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…