bence yapılmalı çünkü Allah korusun eğer bi sıkıntı varsa önceden tespit edebiliyolar ve tedavisi olabiliyo bazı durumlarda mesela doğar doğmaz ameliyata alınıyo allah korusun bebek ama detaylıya girilmezse farkedilmeyecek oluyor mesela
Detayli ultrasonda organlarin sagligina ve bebege giden damarlardaki kan akislarina bakiliyor yani 2lideki gbi trisomi vs riski degil daha cok kalp beyin mide diyafram sagligi. Arkadasin dedigi gibi bi sikinti varsa allah korusun ama anne karninda mudehale edilebilecek seyler olabiliyor
Kızlar selamlar. Benim akıntım bugün yeşil renge dönmüş. Az önce gördüm. Yarın için aile hekimimden randevu aldım kendi doktoruma randevu bulamadım çünkü. Sizce yine de bugün doktora gideyim mi? Bebeğime bir şey olmuş mudur? Enfeksiyon ilerler mi? Korkuyorum
Kızlar selamlar. Benim akıntım bugün yeşil renge dönmüş. Az önce gördüm. Yarın için aile hekimimden randevu aldım kendi doktoruma randevu bulamadım çünkü. Sizce yine de bugün doktora gideyim mi? Bebeğime bir şey olmuş mudur? Enfeksiyon ilerler mi? Korkuyorum
yok canım neden bir şey olsun durduk yerde kötü düşünmeyin, enfeksiyona müdahale edilmeyip ilerlerse sıkıntı diye biliyorum ben, doktorunuz zaten gerekli önlemleri alacaktır. doktorunuzu arayıp söyleseniz? monurol kullandırır belki
bende kan tahlili yaptrıdım ve benimde tüm kolesterol değerlerim yüksekti. doktorumun açıklaması bebek olduğundan kolesterol yüksek çıkmalı zaten dedi. yoksa bebek kilo almaz gibi bir yorumda bulundu. verilen sınır değerler normal bireyler için hamileleri o şekilde değerlendirmiyoruz dedi.
2,59 ve üzeri risk grubuymuş benim 1,61 yine altında ama yakın diye bi korkmadım değil. doktoruma mesaj atmıştım sorun yok yazmış neyse ben de kurcalamiyim en iyisi..
yok canım neden bir şey olsun durduk yerde kötü düşünmeyin, enfeksiyona müdahale edilmeyip ilerlerse sıkıntı diye biliyorum ben, doktorunuz zaten gerekli önlemleri alacaktır. doktorunuzu arayıp söyleseniz? monurol kullandırır belki
Doktorumun nosu yok illa bir şeyler kullandırır diye düşünüyorum. Gebeliği ilk öğrendiğimizde yaptığı testte eser miktar enfeksiyon çıkmıştı çok önemsememişti. Şimdi ilerlediğini düşünüyorum
Doktorumun nosu yok illa bir şeyler kullandırır diye düşünüyorum. Gebeliği ilk öğrendiğimizde yaptığı testte eser miktar enfeksiyon çıkmıştı çok önemsememişti. Şimdi ilerlediğini düşünüyorum
bence bir sonraki kontrolde telefonunu iste canım ya, acil bir şey olsa ne olacak allah korusun. her zaman ulaşılabilir olması gerekir bence bi kadın doğum doktorunun
2,59 ve üzeri risk grubuymuş benim 1,61 yine altında ama yakın diye bi korkmadım değil. doktoruma mesaj atmıştım sorun yok yazmış neyse ben de kurcalamiyim en iyisi..