2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar bugun doktora gittim 3lü tarama testi zamanımın geldıgını söledi yaptıran varmı gerek varmı ? Yaptırmama yorumlarınızı beklıyorum.
İkili test sonucunuz iyiyse gerek yok diye biliyorum, ben yaptırmadım, doktorum da yaptır demedi, detaylı ultrason zamanını bekliyorum şimdi.

Ayrıntılı ultrasona gerek varmı ? Peki onu öneriyormusunuz ?
bence yapılmalı çünkü Allah korusun eğer bi sıkıntı varsa önceden tespit edebiliyolar ve tedavisi olabiliyo bazı durumlarda mesela doğar doğmaz ameliyata alınıyo allah korusun bebek ama detaylıya girilmezse farkedilmeyecek oluyor mesela

Ayrıntılı ultrasona gerek varmı ? Peki onu öneriyormusunuz ?
Detayli ultrasonda organlarin sagligina ve bebege giden damarlardaki kan akislarina bakiliyor yani 2lideki gbi trisomi vs riski degil daha cok kalp beyin mide diyafram sagligi. Arkadasin dedigi gibi bi sikinti varsa allah korusun ama anne karninda mudehale edilebilecek seyler olabiliyor

kızlar dörtlü testimde noral tüp defekt grafiği yüksek biraz korktum yaptıranlar düzeltilmiş mom afp seviyesini yazabilirler mi? 1,61 çıkmış mom değeri, 890da 1 diyor ntd için

kızlar dörtlü testimde noral tüp defekt grafiği yüksek biraz korktum yaptıranlar düzeltilmiş mom afp seviyesini yazabilirler mi? 1,61 çıkmış mom değeri, 890da 1 diyor ntd için
Benim sonuc asagida ki gibi. Doktora gosterdim sorun yok dedi. Bende hic kurcalamadim

Eklentiler

• 16287693402031250194311.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar selamlar. Benim akıntım bugün yeşil renge dönmüş. Az önce gördüm. Yarın için aile hekimimden randevu aldım kendi doktoruma randevu bulamadım çünkü. Sizce yine de bugün doktora gideyim mi? Bebeğime bir şey olmuş mudur? Enfeksiyon ilerler mi? Korkuyorum

yok canım neden bir şey olsun durduk yerde kötü düşünmeyin, enfeksiyona müdahale edilmeyip ilerlerse sıkıntı diye biliyorum ben, doktorunuz zaten gerekli önlemleri alacaktır. doktorunuzu arayıp söyleseniz? monurol kullandırır belki

Bana da normal dedi hatta kan degerlerin maşallah çok iyi hepsi dedi gebelikte düşmeler olur yok dedi inşaallah sorunsuz atlatırız hamileligimizi.

Bnde ilk kızımda bunu kullanmıştım çok memnun kalmıştım bunda da kullanacağım ama daha başlamadım tavsiye ederim

Doktorumun nosu yok illa bir şeyler kullandırır diye düşünüyorum. Gebeliği ilk öğrendiğimizde yaptığı testte eser miktar enfeksiyon çıkmıştı çok önemsememişti. Şimdi ilerlediğini düşünüyorum

Hastaneyi arayıp asistanı ile görüşüp bilgi veremezmisin cnm telefonu yoksa bile hastaneden mutlaka yardımcı olur

Bi gitsem sıra mı alsam bilemedim mesai bitmeden. Telefon düşmüyor hiç aisstanına da ulaşamıyorum
bence bir sonraki kontrolde telefonunu iste canım ya, acil bir şey olsa ne olacak allah korusun. her zaman ulaşılabilir olması gerekir bence bi kadın doğum doktorunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…