- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.592
- 53
Ben de öyle düşündüm canım geç bile kalmışım isteyeyim. Burada pek vereceklerini de sanmıyorum çok hastası oluyor o kadar yakın takip yaptığını da görmedim ama bakalım.bence bir sonraki kontrolde telefonunu iste canım ya, acil bir şey olsa ne olacak allah korusun. her zaman ulaşılabilir olması gerekir bence bi kadın doğum doktorunun
Kızlar selamlar. Benim akıntım bugün yeşil renge dönmüş. Az önce gördüm. Yarın için aile hekimimden randevu aldım kendi doktoruma randevu bulamadım çünkü. Sizce yine de bugün doktora gideyim mi? Bebeğime bir şey olmuş mudur? Enfeksiyon ilerler mi? Korkuyorum
16-18. haftalar arası üçlü test zamanı sanırım, ben 17. haftada yaptırmıştımArkadaşlar dr 16. Haftamda kontrole çağırmıştı ama yazlıktayız ve gidemeyeceğim, buradan bir doktora görüneceğim büyük ihtimalle. 16. Hafta kontrolünde neye bakıyor çok önemli dönüm noktası ise kendi doktoruma gideyim bağış edip bilgi verirseniz sevinirim
Daha olmadı acile gidip idrar testi yaptırabilirsiniz.Bi gitsem sıra mı alsam bilemedim mesai bitmeden. Telefon düşmüyor hiç aisstanına da ulaşamıyorum
Sekreterlik açınca durumun aciliyetini söylesen yardımcı olmuyorlrami nasıl kadın doğum bu için rahat değilse git tabi beklerim dersen yarın sabah sağlık ocağına gidip test verebilirsinBi gitsem sıra mı alsam bilemedim mesai bitmeden. Telefon düşmüyor hiç aisstanına da ulaşamıyorum
Canım hacamat ta yaptır bende 2 tüpbebek denedim aşılama ilaçlı tedaviler ramazandan önce hacamat yaptırdım sonra menapur, femara ve ovitrelle ile hamile kaldım 18 seneden sonra rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahBen izmirde yaşıyorum ilk ege üniversitesinde denicem inşallah pozitif olur izmirde irenbe meşhur kötü sonuc vs alırsam ozaman özel e giderim bakalim hakkımızda hayırlısı şuan clife maçına basladim belki doğal yoldan güzel haber alırım dualarınızı bizlerden eksik etmeyin hamile duası kabul olur derlerinşallah sizde güzel haberler alırsınız sağlıkla gelsin bebisinizzzz
Sırt kısmı boş ama soluma dönüp yattıgım ıcın sırtımda bir eksıklık hıssetmedım şuan için:)Ben de bunu almayı düşünüyorum, sırtınıza da destek yapıyor dimi, en çok sırt agrım oluyor benim
Ayrıntılı ultrasona gerek varmı ? Peki onu öneriyormusunuz ?
Amcam 3.aşısını da olmuştu vee corona Dan 2hafta önce rahmetli oldu amcamlar köyde 3.aşısını olan herkes te Bi rahatsızlık çıktı çoğunda kalp rahatsızlığı başladı teyzemler 2 aşısını oldu corona oldular ve ağır geçirdiler covid aşısının koruculuğuna inanmıyorum. Aşı karşıtı değilim kesinlikle, kendi doktorum mutlaka ol dedi biontek başka Bi doktor ol da demem olma da demem hamilelere ve bebeklere ilerde nasıl bi yan etki yapacak belirsiz dedi gelde aşı ol doktorlar bile daha kesin konuşmuyor.Aşı kişinin kendisini korur. Aşı olanlarda bulaştırabilir dendi. O zaman olmayanlar kendilerine zarar vermiş olur. Olsada olmasada bulaştırıyor işte. Herkesin kendi vücudu neden bu kadar büyütülüyor altından ne gibi kokular çıkıcak zamanla görücez. Sindirilme politikası böyle başlicak. Her şeyi tehtid ederek elde edicekler istediklerini. Bu bunun zemini başka bişey aklıma gelmiyor. Ufak görünsede çok büyüyecek bu mevzu.
Öyle ne zorluklarla nasip olmuştu.. Simdi de korkuyorum aralari çok az diye en azından 3 4 yasa getirmek istiyodum.. Verimli bir şekilde en önemli yaşlarını atlatabilmek için.. Hemde kendi adıma ise baslayacaktim zayıflıyordum felan derken sürpriz olduMaslalahne güzel
benimde amh 0.13 çok şükür tüp bebekle hamileyim şimdi ins benimde bebeğime kardeşi peşine kendiliğinden gelir yıllardır beklenen olunca beklemek istemiyor insan sağlıkla kucagima alayim ins da cumlemizde inan
Fahrettin koca kendiniz için oluyorsunuz dedi. Kendim için oluyorsam nasıl toplumsal sağlıkla alakalı bir durum olur?. Aşıya rağmen İsrail ve ingilterede vaka sayısı arttı. Bu demek oluyor ki sürekli mutasyona uğrayan bir virüsü Aşı bitiremez. Neyse ben bu konuyu tartışmıyorum. Sonu yok çünkü. Sadece insanları rahat bırakmaları taraftarıyım. Ölüm oranları öylede böylede bağışıklık aşılılardada aşısızlardada geliştiği için azalıyor. Bilimsellikse oda bilimsellik. Halâ covid geçirenler 5 sene sonra ne gibi sonuçlar doğuracağı belli değil diye ortalık kışkırtılıyor. Avrupa ayağa kalktı gerçi bizim toplum sindirilmeye alıştı artık. O kadar önemli bişey olsaydı maç gibi sinema gibi saçma sapan yerlere yasak gelmezdi. Neyseki şuan var sayımlarla korkutularak söylentilerle konuşuluyor .
Benim ilkinden kalanlar yeter galina hastane çıkışı yedek 0_3 aylıklar felan var tabi daha bakmadim çıkarıp neleri verdim neleri elimde tutuyorum çok haberim yokkızlar ben şimdiden alışverişi tamamladım gibi bişey ya, acele ettim galiba gaza gelip.. oğlumdan tecrübelerimle 0-3 ay için 6 -7 tane, ,3-6 ay için 5 tane, 6-9 için 5 tane çıtçıtlı body hepsi kolsuz, ikişer üçer tane uzun kol aldım kışa denk gelenlere, üç tane hastane çıkışı aldım biri onlu ikisi beşli. dört beş parça da yenidoğan çorap aldım. bir de 6-9 arası birkaç cicili bicili elbise aldımyeterli olur heralde bu kadar ilk aşamada. ihtiyaç olursa eşimi hemencik ebebeğe yollarım napim. hastanede yetmezse diye korkuyorm en cok, çok kusuyolar kaka yapıp sızdırıyolar ya yenidoğanken.. neyse yeter ya heralde
Kesinlikle gerek var tüm testler arasında en önemlisi.. Kalp anomalileri olabiliyor bebekte doğar doğmaz ameliyata alınıp hayati kurtuluyo.. Ama yaptirmaz ve haberiniz olmazsa Allah kimseye vermesin ölümler bile olabilirAyrıntılı ultrasona gerek varmı ? Peki onu öneriyormusunuz ?
ben de onlara güveniyodum bi çıkardım geçenlerde sararmış çoğu hemde bi sene durdu sadece. sinir oldum. bir sürüsünü de vermişim zaten...Benim ilkinden kalanlar yeter galina hastane çıkışı yedek 0_3 aylıklar felan var tabi daha bakmadim çıkarıp neleri verdim neleri elimde tutuyorum çok haberim yok
Bebeklige ait baya bi vermiştim aslında bazı kiyamadiklarim vardı doğru dürüst hiç gitmedikleri felan bunda hep giydirmeye çalışacam inşallah
Acike geldim canım idrar testi verdim sonuç bekliyorum. Yarını da beklemedim nasıl olsa vericem diyeSekreterlik açınca durumun aciliyetini söylesen yardımcı olmuyorlrami nasıl kadın doğum bu için rahat değilse git tabi beklerim dersen yarın sabah sağlık ocağına gidip test verebilirsin
Olsun bereketi nasibiyle gelir hemde ikisi bir buyur daha rahat edersin bir kaç seneyeÖyle ne zorluklarla nasip olmuştu.. Simdi de korkuyorum aralari çok az diye en azından 3 4 yasa getirmek istiyodum.. Verimli bir şekilde en önemli yaşlarını atlatabilmek için.. Hemde kendi adıma ise baslayacaktim zayıflıyordum felan derken sürpriz oldu
İns önemli bir şey çıkmaz çok geçmiş olsun ...Acike geldim canım idrar testi verdim sonuç bekliyorum. Yarını da beklemedim nasıl olsa vericem diye
Q Queen of the NorthOlsun bereketi nasibiyle gelir hemde ikisi bir buyur daha rahat edersin bir kaç seneye
İns önemli bir şey çıkmaz çok geçmiş olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?