2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
bence bir sonraki kontrolde telefonunu iste canım ya, acil bir şey olsa ne olacak allah korusun. her zaman ulaşılabilir olması gerekir bence bi kadın doğum doktorunun
Ben de öyle düşündüm canım geç bile kalmışım isteyeyim. Burada pek vereceklerini de sanmıyorum çok hastası oluyor o kadar yakın takip yaptığını da görmedim ama bakalım.

Gebelikte enfeksiyona çok açık oluyor insan zaten ,bol su içiyorsundur ,sentetik çamaşır ve günlük ped kullanma .Aile sağlığı merkezi de ilaç verebilir sonra geçer merak etme .

Arkadaşlar dr 16. Haftamda kontrole çağırmıştı ama yazlıktayız ve gidemeyeceğim, buradan bir doktora görüneceğim büyük ihtimalle. 16. Hafta kontrolünde neye bakıyor çok önemli dönüm noktası ise kendi doktoruma gideyim bağış edip bilgi verirseniz sevinirim

16-18. haftalar arası üçlü test zamanı sanırım, ben 17. haftada yaptırmıştım

Bi gitsem sıra mı alsam bilemedim mesai bitmeden. Telefon düşmüyor hiç aisstanına da ulaşamıyorum
Sekreterlik açınca durumun aciliyetini söylesen yardımcı olmuyorlrami nasıl kadın doğum bu için rahat değilse git tabi beklerim dersen yarın sabah sağlık ocağına gidip test verebilirsin

Canım hacamat ta yaptır bende 2 tüpbebek denedim aşılama ilaçlı tedaviler ramazandan önce hacamat yaptırdım sonra menapur, femara ve ovitrelle ile hamile kaldım 18 seneden sonra rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah

Amcam 3.aşısını da olmuştu vee corona Dan 2hafta önce rahmetli oldu amcamlar köyde 3.aşısını olan herkes te Bi rahatsızlık çıktı çoğunda kalp rahatsızlığı başladı teyzemler 2 aşısını oldu corona oldular ve ağır geçirdiler covid aşısının koruculuğuna inanmıyorum. Aşı karşıtı değilim kesinlikle, kendi doktorum mutlaka ol dedi biontek başka Bi doktor ol da demem olma da demem hamilelere ve bebeklere ilerde nasıl bi yan etki yapacak belirsiz dedi gelde aşı ol doktorlar bile daha kesin konuşmuyor.

Öyle ne zorluklarla nasip olmuştu.. Simdi de korkuyorum aralari çok az diye en azından 3 4 yasa getirmek istiyodum.. Verimli bir şekilde en önemli yaşlarını atlatabilmek için.. Hemde kendi adıma ise baslayacaktim zayıflıyordum felan derken sürpriz oldu

Benim ilkinden kalanlar yeter galina hastane çıkışı yedek 0_3 aylıklar felan var tabi daha bakmadim çıkarıp neleri verdim neleri elimde tutuyorum çok haberim yok
Bebeklige ait baya bi vermiştim aslında bazı kiyamadiklarim vardı doğru dürüst hiç gitmedikleri felan bunda hep giydirmeye çalışacam inşallah

Ayrıntılı ultrasona gerek varmı ? Peki onu öneriyormusunuz ?
Kesinlikle gerek var tüm testler arasında en önemlisi.. Kalp anomalileri olabiliyor bebekte doğar doğmaz ameliyata alınıp hayati kurtuluyo.. Ama yaptirmaz ve haberiniz olmazsa Allah kimseye vermesin ölümler bile olabilir

ben de onlara güveniyodum bi çıkardım geçenlerde sararmış çoğu hemde bi sene durdu sadece. sinir oldum. bir sürüsünü de vermişim zaten...

Sekreterlik açınca durumun aciliyetini söylesen yardımcı olmuyorlrami nasıl kadın doğum bu için rahat değilse git tabi beklerim dersen yarın sabah sağlık ocağına gidip test verebilirsin
Acike geldim canım idrar testi verdim sonuç bekliyorum. Yarını da beklemedim nasıl olsa vericem diye

Olsun bereketi nasibiyle gelir hemde ikisi bir buyur daha rahat edersin bir kaç seneye
Acike geldim canım idrar testi verdim sonuç bekliyorum. Yarını da beklemedim nasıl olsa vericem diye
İns önemli bir şey çıkmaz çok geçmiş olsun ...

Covid aşısı olan var mı hanımlar kaçıncı haftanızda oldunuz? Aktif çalısıyorum. Artık insanlar maske takmıyor sağolsunlar risk faktörüm çok yüksek covid olmaktan cok korkuyorum cunkü bebeğe ciddi zararlarını duydum aşının ne yapacagıda belli değil bana fikir olarak yardımcı olur musunuz doktorum 3.aydan sonra biontek ol dedi bünyem alerjik ne yaşarım bilmiyorum doktorlar o kadar rahat ki en fazla 1 saat fazla durursun aşı odasında birsey olmaz dedi 15+3 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…