2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Acike geldim canım idrar testi verdim sonuç bekliyorum. Yarını da beklemedim nasıl olsa vericem diye

Çok şükür cnm için rahat etmiştir biraz ama ihmal etme gene de sen ne olur ne olmaz

Gözün aydın olsun ama suyu ve hijyeni ihmal etme bu dönemde ekstra özen istiyor .

16.hafta içinde oldum kol ağrısı dışında sıkıntı yaşamadım çok şükür .3 ay dolmuş olabilirsiniz siz de .

Suwenden hamile -lohusa külotu almıştım şiddetle tavsiye ederim.Çok rahat pamuklu kumaş, dünya varmış diyorum 2 tane almıştım beğenirsem yeniden alayım diye sanırım daha da alacam düşünen varsa tavsiye olunur.

Dedim ya bu konular böyle yerlerde tartışılmamalı çünkü sonuca varılamıyor. Kaostan başka bişey değil.

Benim doktor son 3 aya girince yaptır dedi ilk zamanlar gelişim evresi felan diye.. Bide son dönemde covid gebelerde çok zor geçmesine sebep oluyo.. Haberlerde duyuyoruz bebek alınıyor anne kurtarilamiyo felan

Ben de seninle ayni durumdayim daha olmadim ama eylulde olmayi dusunuryorm insallah 22. Hafta fln olcam o zamana

Nm88326 canım nasıl oldun bulantıların devam ediyor mu..
Merhaba canım, foruma pek giremiyorum. Çalışmaya başladım, biraz yoğunum. Bulantılar çok azaldı. Halen korkumdan ilaçlara devam ediyorum ama. Bazı günler 4 5 defa kustuğum oluyor. Yemek düzenim halen şaşmış.. Ağzımda o ilk günlerdeki gibi olan tahta yutmuşluk hissiyatı devam ediyor... Geçiyor işte günler bir şekilde. Sen nasılsın herşey yolunda mı?

Ben 17+0’da oldum covid aşısı, 3 hafta oldy, 2.dozu da bu ay sonunda olacağım. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Ben sinovac oldum bu arada, doktorum kesinlikle biontech olma alerjin olursa ilaç alamazsın dedi. 3.dozu doğumdan sonra biontech alacağım

Eki Görüntüle 2900391
Bnde ilk kızımda bunu kullanmıştım çok memnun kalmıştım bunda da kullanacağım ama daha başlamadım tavsiye ederim
Ay bu çok güzelmiş diğerleri çok aklıma yatmamıştı ama tam bacak arasına ve karna destek ihtiyacım var, karnım çok büyüdü, ve sırt üstü yatmayı engelliyor sırt yazdığı bunda. Nerde bulabilirim?

Bir haber var mı umarım iyisinizdir

Trendyol da var canım çok rahat ettim ben. Sırt üstü yatmayı engelliyor evet sırt ağrıları için sırt desteği var hem doğum sonrası emzirme yastığı diye kullanıyorsun

Son düzenleme:
Bu gibi yorumlar/durumlar tesadüften öte değil ve herkes için çekince yarattığını düşünüyorum. Herkeste toplum sağlığı bilincinin oluşması gerektiği zamandayız ve siz aşı karşıtı olmasanız da aşı karşıtlarının yaptığı şeyin aynısını yapıyorsunuz. O zaman herkes aşı olan ve aşı olan kişilerde olumsuz durum yaşamayan kişilerden de bahsetsin.. he birde aşı olmayıp corona olan hamilelerden de bahsedin isterseniz.. son üç ayda eğer kendinizi koruyacak durumunuz yoksa ve corona olursanız başınıza geleceklerden haberiniz yok demektir. Ciğerlerinizin kapasitesi neredeyse yüzde 50ye düşüyor. Üstüne bu illete yakalanmak oldukça korku verici..

Bu sizin yorumunuzken ben kendi yorumumu yapmak istedim amacım sıkıntı çıkarmak değil. Bu arada kendim de aşı olmadım.. olmayacağım. Evden çıkmadığım ve aile/arkadaş buluşmalarım olmadığı için. Umarım herkes aynı bilinçte olur.

Korku verici hikayelerin kimseye faydası yok. Ama zararı var.

Ben hamile olduğumu bilmeden biontech 2.dozunu oldum.(sanirim4.haftayadenk geldi)O kadar üzüldüm ki, ilk zamanlar. Şimdi daha iyiyim ama hala aklımın bir köşesinde var tabi. Elimizden gelen testler, kontroller vb yaptırıyoruz, ama yıllar sonra gelen bir mucize oldu benim için hamilelik, umudumu kestigim zamanda geldi, o nedenle kötü düşünmemeye çalışıyorum. Hepimize sağlıklı huzur dolu hamilelik diliyorum, dilerim sağlıkla evladimizi kucağımıza alırız.
Bu arada daha önce yazmıştım, tetanoz aşısını 30.haftamda boğmaca da içeren boostrix alıp olacağım.Saglik ocağındaki boğmaca içermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…