2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de antibiyotik kullanıyorum idrar yolları için, pazarteside şehir dışına çıkacağım tahlili tekrarlamak lazım mı dedim, ateş olmazsa korkma dedi idrarda lökosit vardı. Şimdi hala böbreklerim ara ara sızlıyor napılmalı antibiyotikten sonra acaba?

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda baya beklemiş olacaksın garantici olmakta fayda var sanki
evet baya beklemiş olucam çünkü benim geçen sene 20. haftamdan itibaren bebek geri kalmaya başladı plasenta yeteri kdr büyümemişti fln kaybettim sonra, burada defalarca yazdım ztn. bundan dolayı 21. hafta fobim var. Şimdi kan sulandırıcılar vuruluyorum inşallah bişey olmazsa normalde hiç olmamayı düşünüyordum korkuyordm ama bişey olacağı varsa aşı olmadın corona oldn diye de olabilir oyüzden heralde 3. trimestera gelmeden 2 dozu bitirecek şekilde ayarlamış olurum. Eşime kalsa hemen şimdi git ol dedi ama ben dedim 3 hafta 3 haftadır bekleyelim..

çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bence de biraz beklemeniz daha iyi olur çünkü insan başına bir olumsuzluk gelince hemen bişeyle ilişkilendiriyo, benim ilk hamileliğimde kanamam olmuştu çok, bir gün öncesinde eşimin küçük yeğeni var onu severken yerde eğilip kalkmıştım ani ve hemen buna bağladım şuan düşününce çok saçma geliyor ama hamilelik psikolojisi işte. şimdi aşı olsanız bir durum olsa insan ister istemez ilişkilendirecek. ben oldum bu arada ama benzer durumda olsam ben de biraz daha geç olurdum heralde

kızlar bu arada aceleci bi alışveriş manyağı olarak ben astronot tulum ve peluş ince tulum da aldım, hem de ikisini birlikte 85 liraya ve mothercare tabi ki ikinci el sitelerden ama çok çok az kullanılmış ve zaten yeni doğan bebeği ne kadar çıkarıcaz soğuk havada, her bebek max 3-5 kere giyiyor oyle şeyleri. valla çok mutlu oldum bu kadar ucuza bu kadar güzel bi ürün aldığıma. fikir olsun diye yazıyorum bence o tarz monttu astronottu öyle şeyler ikinci el alınabilir valla. hastane çıkışında peluş ince tulumuna koyucam, kontrollerde vs de mart sonu soğuklar bitene kadar astronotu giydiririm parka vs çkarırsam diye düşündüm

İkizler burcu musun çok merak ettim

20 ile 27. Hafta arasında vuruyoruz dedi ilkini vurunca 4. Hafta sonra 2.dozmuş bugün öyle dediler bende 20+2 de detaylı için randevu aldım
Eğer bu şekilde oluyorsa ben bu ay covid 2.doz vurulup tetanozu Eylül sonunda vurdurayım, 27.hafta geçmemiş olur ilk dozda. 2.dozun 30’lu haftalarda olmasında sakınca olmaz di mi

Eğer bu şekilde oluyorsa ben bu ay covid 2.doz vurulup tetanozu Eylül sonunda vurdurayım, 27.hafta geçmemiş olur ilk dozda. 2.dozun 30’lu haftalarda olmasında sakınca olmaz di mi
Yanlış yönlendirmiş olmayayım canım ben 2 dozunda 27.haftaya kadar yapılması lazım diye anladım ama covid aşısı ile tetanoz arasına 1 ay koyuyorlar diye biliyorum

aynen tam olarak dediğin bu nedenden dolayı ztn bekledim bugüne kdr, doktorum da hiç ısrar etmedi bi olumsuzluk yaşarsan aşıya bağlarsın dedi. Ama çalışıyorum yoğun şekilde, zaten ben çalışmasam da eşim çalışıyo ailem çalışıyo ve aşılandıkları için özellikle babam sağolsun maskesiz fln gezmeye bile başladı. Kardeşim de maskesiz sanırım. Hatta uzun süredir onlarla kapalı yerde buluşmamıştm evde görüşürsek de hep balkondaydık, ilk defa balkonsuz evde görüştük içeri girdik öpüşmüyo muyuz dedi kardeşim=) Ya yuh dedim bi öpüşmediğimiz kalmıştı zaten, sanki 1,5 senedir öpüşüyoduk. O kdr normalleşmiş ki kafasında. 5 ay onlarla görüşmemem zaten söz konusu olamaz çok iç içe bi aile yapımız var. Yani normalde keşke izole olsam da aşı da olmasam ama öyle bi imkanım hiç yok işi bıraksam ailemi bırakamam=( Bakalım yine eylüle kdr bekleyelim 15 günde neler değişecek kafa yapımda=)

malesef her yerde öyle, siz yine aile içinde maskesizsiniz, ben işe geliyorum işyerinde kimsede maske yok. kapalı ortam..valla bu normalleşme baya hızlı oldu da her hızlı yükseliş hızlı dibe vurum oluyor hadi hayırlısı hakkımızda

Benim doktorumda aşı için şöyle dedi, aşı ilk grlip sağlıkçılara vurulduğunda sağlık bakanlığı daha gebelere izin vermemişti. Ama tüm doktor hamile arkadaşlarımız riski alarak kendine vurdu. Daha olumsuz bir şey duymadık. Ben olsaydımda olurdum. Ama vurmazsanda pimpirikli olma başına her şey gelir 2 senedir hastanede aktifiz korona olmadım dedi. Ben çok kararsız kaldım ama sanırım olmayacağım. Eşim 3 doz oldu. Etrafımdakiler aşılı. İnşallah bulaşmadan biter hepimizin bu günleri

Bana tavsiye olarak hep bol su iç diyorlar canım. Doktorum da öyle dedi. Başka bişey bilmiyorum

Allah allah ne gerek var canım kimisi alır kimisi verir vallahi anlamadım ben de yeni 17. Haftama geldim ve başından beri hiç kilo almadım. Bilerek isteyerek değil ama zaten 73 kiloydum hala 73 kiloyum Endişelendim valla şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…