2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende eskiden mayaliyordum kendim. Ama hamilelikte pastorize oneriliyor onuda ben yiyemedigim icin şöyle yapiyorum. Hazir yogurt alip ayran yapıp iciyorum. (Hazir ayranda icemiyorum cünkü)

Hanımlar uygun fiyata L beden hamile külodu gören benimle link paylaşsın lütfen :) (renk farketmez)
Canım trendyolda hamile külodu diye arat çıkıyor 15-20 lira ama hiç kullanmadığım için kalitesi hakkında bi şey diyemem. Ama kullanıcı yorumları var.

olmadı bende açık sütten başlayayım tekrar yoğurt yapmaya. çok sağolun cevaplar için:)

Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize. Herkesin bi derdi var. Hamd olsun bebişle alakalı bir derdim yok ama bu İstanbulda ev bulma işinin bu kadar zor olacağını düşünemedim. Anam ağladı tabiri caizse . Ve halâ bulamadım eşimin çalıştığı ilçe belli oldu Adam işe gidip geliyor ama Avrupa yakasındayız adam kadıköye git gel yapıyor. Oda yoruldu. Ben bedenen ruhen yoruldum . Kafa dolu olunca Uyku düzeni diye bişeyde kalmadı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Hamileyiz dua edin edin bana uygun kiralık ev bulabileyim içime sinen .

Açık sütte bakteri olma ihtimali çok diye hunharca kaynatinca zaten sütün vitamini kaybolup gidiyor gerçi ben fokurdamaya başlayınca 3 dakika sonra kapatıyorum.
Pastörize süt ile zaten yoğurt tutmuyor,bu haliyle insan acaba bu süt değil mi diye düşünüyor.

Hazır yoğurtlar taş gibi yani öyle bir yoğurt olması icinde içine katkı maddesi koymak gerek sanki .

Velhasıl bu ikilemlerden sonra amaaan en iyisi annem usulü ev yoğurdu diyip yıllardır çiğ süt alıp mayalarım,işime gelen zamanlarda annelerimiz pastörize süt mü tüketmiş diyip kendimi rahatlatirim

Ben süt içmiyorum ,kefir ve yoğurdun kalsiyum değeri daha yüksek diye onları tüketiyorum ikisini de evde yapıyorum.Mayalı şeyler genel olarak probiyotik olduğunu için tüketilmesi faydalı olur .Tabi her mayalı değil

İstanbul'un her yerinde kiralar arttı,Kadıköy'de zaten yüksekti iyice yükselmiştir .Senin yer belli oldu mu bilmiyorum ama Anadolu yakasından ev tutacaksaniz nispeten uygun yerler var .Ortak noktada bulusursunuz.

Kızlar sabah aile hekimine gittim. Hiç kan vermediğim için kan aldılar. Yarın sonuçlarım çıkınca da tetanoz aşısı olacağım. Aç karnına yapmak istemedi baş dönmesi yapıyormuş. İnşallah iyi çıkar da kan ilacı kullanmak zorunda kalmam

Benimde kardeşim süt alıp mayalıyor öyle yiyorum, hazır olanlar midemi ekşitiyor sanki. Normalde daha sağlıklı mayalayıp yemek, ne zararı varmış ki?

Kızlar ben hem bionteck olacağım hem tetanoz sıralamayı nasıl yapmam gerekiyor, önce hangisini olmalıyım, araları kaç gün olmalı?
Bugün asm'de kan ve idrar verdim hemen tetanoz da yapalım dediler ama istemedim yarın amniyosentez olacağım için bugün aşı olmamam gerekiyor zaten ateş ihtimali olduğundan.

20+1. bu sabah tetanoz aşısı oldum. alakalı değildir ama ilk kez gebeliğin başından beri kahverengi lekelenmem oldu. geçen haftaki kontrolde plasentamın yukarı çıktığını da öğrenmiştim aslında.
canım sıkıldı

Sezaryen olunca sanırım 38 haftalarda falan oluyomuş. Ya da erken gelmek isteyedebilir pıtırcık tabi.
Benimkinin tam zamanında geliceği gibi bir his var içimde
Yay erkegi capkın olurmuş yazık kızlara
ay eşim yay erkeği, çapkın değildir ama inanılmaz rahattır sülalesi raat hiiiç bişeyi kolay kolay kafaya takmaz hayat yaylara güzel keike ben de yay olaydımmm

canım sağlık ocağı doktoru canlı aşılar arası 1 ay beklenir tetanoz canlı değil beklemene gerek yok dedi
bugün tetanoz oldum haftaya 3. doz sinovac(ilk ikisi ocak ve şubat gebelikten dolayı ayrıntılıyı geçirmeyi bekledik) olacağım ikiside ölü aşı olduğu için farketmez dedi doktor

sana bişey diyim mi hemşire arkadaşlar grupta beni yanlış anlamasın ama, aşı olurken 4 profesörden görüş aldım (üçü kadın doğum biri beyin cerrah tanıdık) hepsi ama hepsi kesinlikle ol derken, aile hekimliğindeki hemşirem, eltim (hemşire), kuzenim hemşire, ayyyyy sakın olmaaa nolduğu belli değilll daha cok erkennn şeklinde tepkiler verdiler istisnasız artık tesadüf mü bilemiyorum ama gerçekten komik geldi bana sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…