2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kefir içeyim ben bak onu atlamışım en son dubhalac deniym. Beni de hep bu decavit mahvetti bence

Decavit kullanırken ben de kötüydüm. Regenesis max kullanıyorum şu an.

Benim en son kabızlıktan çatlak oldu kanamaya başlayınca duphalac içtim zorlamasın diye.Keşke beklemeseydim o kadar.
Duphalac alın, yarım kapak yetiyor.

Kızlar ben çatlak için bir gün lierac bir gün biooil sürüyorum ve bekliyorum biraz emsin diye sonrada pijamami giyiyorum . İçimde bir his sanki sürdüklerimi pijamam emiyor diyor.Çok saçma gelebilir böyle düşünen varmı?

Biooil in hepsini pijama emiyor. Cildimin emdiğini hissetmiyorum . Lierac daha iyiydi bitti yenisini daha almadım

Biooil in hepsini pijama emiyor. Cildimin emdiğini hissetmiyorum . Lierac daha iyiydi bitti yenisini daha almadım
Haklısın biooil emilmiyor yüzeysel kalıyor deride .Lierac benim bir ayıma yetti bir kutusu ikinciyi aldım şimdi sırayla sürüyorum sanki sürdüklerim boşuna gibi hissediyorum pijama giyince inşallah faydası oluyordur .

Son düzenleme:
Yaa geçmiş olsun size de. Ben yarını bekleyeyim olmazsa direkt dubhalac alıp yarım kapak içicem.

Acil yazmaz onu yazsada receteyle karsilanir değildi galiba.. Direk eczaneden gidip alabilirsiniz
Ben yine de bi doktordan fikir almak için acile gitmek istemiştim bi de miktarını tam bilemedim. Burdali arkadaşlar kendi durumlarına göre kullanmışlar sonuçta. O yüzden. Ama acile de gitmek gelmiyor içimden bi bakıcam alıp az içmeye çalışırım büyük ihtimal. Geçsin inşallah

Günaydın kızlar tetenozdan önce bebeğim çok hareketliydi simdi hafif hafif vuruyo sadece böyle olan var mı ?

Günaydın kızlar tetenozdan önce bebeğim çok hareketliydi simdi hafif hafif vuruyo sadece böyle olan var mı ?
Bunu daha önce başkalarından da duymuştum ama sonra düzeldiğini söylüyorlar, endişelenecek bir şey yoktur bence.
Benimki de tam tersi biontechten sonra aşırı hareketlenmişti.

ben de sinoz aldım bu gebeliğimde, ilkinde lierac kullanmıştım ondan da memnundum aslında ama fiyat karşılaştırması yapıp sinoz deneyeyim dedim. hem çok kötü kokuyor hem dediğiniz gibi hiç emmiyor atlete bulaşıyor:/

Önceki mesajlara baktım ama pek göremedim
Bebeğinizin hareketlerini ne kadar hissediyorsunuz?
Ben 1 haftadır hissetmeye başladım ama en doğru ifade içeride mısır patlamış gibi dik açılarla hafif bir vurma hissediyorum sadece.
21. Haftadayım. Günde max 4-5 kere oluyor dediğim bu his. Sizde durumlar nasıl?
Tam 1 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim ama beklemeden bugün doktora gitmeli miyim sizce?

Lierac çabuk emiliyor ama fiyatı biraz abartı. O kadar para vererek almamıza değer inşallah yeterki her yerim çatlamasın sinozu ilk kez duydum bı bakarim internetten

Merhaba canım
Doğal ve güvenilir olduğunu bildiğim ve kullandığım Incia Bebek Köpük Şampuanı kullanabilirsin.

Günaydın Hanımlar ,

Bu benim ilk gebeliğim . Bebek alışverişine kaçıncı haftada başlamalıyım ? Bilgi verirseniz sevinirim

ben 22. haftadayım ben de hala düzenli şekilde hssetmiyorum. doktorum prblem olmadığını söyledi. bir gün hissediyorum bir gün hareketsiz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…