2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar kabızlığa çare bulabilen var mı? Mahvoldum yaa
Canim ben maalesef çare bulamadım afedersin en son oturup ağladım hiç çıkamıyor ve şişkindim . Doktorumu aradım labilaks lavman verdi 2 tane onu kullandım ilk başta yalniş kullanmışım oturup beklemek gerekiyormuş ertesi gün ikinciyi kullandım bekledim kendime geldim. Şu anda bir sıkıntım yok çok şükür. Ama böyle birşey de başıma ilk kez geldi çok çok kötü bir duyguymuş .

Ya bana doktorum ilaç vermiyor kabızlık için doğal yollardan halledeceksin diyor
Kayısı kompostosu falan iç diyor ama fayda etmiyor ki onlar..
Demir ilacını bırakınca rahatladım ben ama bu sefer de ferritin 6'ya düşmüş..

Kızlar size birsey danısacağım hamile kaldıgımdan beri her gece nerdeyse kabus görüyprum böyle bisi yaşayan varmı acaba benim gibi ? Artık strestenmi anlamadım gitti
Canım bir süre bende öyle oldum, kendimce kaygılardan olduğunu düşündüm, ister istemez en sorunsuz olanımız bile pandemi filan derken çok stres altında kaldık, hamilelik için zor bir dönem gerçekten bence onla alakalı, potansiyel olarak riskli grupta olduğumuzu bilmek bile tek başına yeterli içten içe dönem dönem etkiliyor diye düşünüyorum

Arkadaşlar demir ilacını tok karnına içerseniz kabızlık yapıyor. Sabah kahvaltıdan bir saat önce içince sindirimi düzenliyor.

Herkes kabızlıktan yakınmış ben hem ishal olup hem karnımı nasıl bu kadar gazla şişirebılıyorum hala başarımın sırrını çözemedim

İyi akşamlar herkese İkinci hamileliğim. Bebeğimi birkaç haftadır hissediyorum. Ama sol tarafta sık sık, minik pıtpıt gibi değil de, daha hissedilebilir şekilde, sanki oraya dayanıyormuş gibi hissediyorum. Bu hissettiğim bebek mi yoksa yalancı kasılma mı emin olamadım. Dışarıdan belli olmuyor sertleşme gibi.
umarım anlatabilmişimdir. Sizin de tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Aynen öyle canım cok hakkısın gerçekten sürekli ellerimi yıkamaktan herkese tereddütle yaklaşmaktan o kadar yoruldum ki Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin cok zor bi dönemde hamile kaldık gerçekten Allahım korusun bizleri. Bende bunları takıyorum ister istemez geceleri sonrada kabus full kabus

Amin canım, olabildiğince arkamızda bırakmaya çalışalım, tedbirlerimizi alıp sabredelim, elbet geçecek, güzel günler gelecek

Ben daha önce gyno ferro sanol kullanıyordum, gece yatmadan alıyordum , sabah 6 da kıvranarak mide ve bağırsak ağrısıyla kalkıyordum ve gün içinde 4-5 defa da anca tuvalete çıkabiliyordum..sonra ferrium hausmann fort diye bir demir ilacına geçtik daha iyiyim diyebilirim,doktorum kabızlığı demire bağlamasa da ben bu ilacı daha sıkıntısız kullanıyorum. Bir de baş ağrılarımdan dolayı öğün aralarında 1 er avuç kabak çekirdeği yemeğe başlamıştım, magnezyum desteği olması için, belki onun da faydası olmuş olabilir kabızlık açısından..

Aynen öyle yaa ben de ağlayacağım artık cidden kursağıma kadar yiyeceğe batmışım bünyemde hepsini taşıyormuşum gibi bi his.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…