2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben sadece vitaminle demir ilacı kullanıyorum sağlık ocağında ki doktor diğer ay gel devit yazcam dedi daha gidemedim bende

Kizlar aranızda mas başı çalışan var mı? Devamlı kalkıp yuruyemiyorum dalıyorum ise ayağa bir kalkiyorum sanki karnım aşağı dusecekmis gibi oluyor. Tabure var ama onu da devamlı kullanamıyorum. Zararı var mıdır acaba kan devamli aşağıda mi oluyor

Oksaparın etkisi bi gün coraspin bi hafta canım bidaha aksatmamaya çalış

Uzun süre aynı pozisyonda oturmak iyi değil canım kan akışı için. Saat başı bi kalkıp odada biraz yürüyüş yapsan olur aslında.

malesef 24 saati gecirdigim cok oldu daha once de. Sabah unutup aksam yaptigim snr aksam yine unutup sabah yaptigim bikac kere oldu. Bundan snr alarm kurucam sagol cnm
bende oksapar ve corapirin kullanıyorum. sabah coraspirin akşam oksapar yapıyorum. ama ben tüm kullandığım ilaçları alarm kuruyorum. aksi halde hepsini unuturum:)

evet norveç somonu yiyorum bende ama anlamadım. aslında beni aile hekimim biraz değişik sanki. geçende süt içme asla dedi. yoğurt, kefir , ayran önerdi.
sütlerde antibiyorik muhabbetinden mi öyle dedi acaba:/ ben pastorize içiyorum ya çok kaynatılıyor vitamini ne kadar kalıyo tartışılır ama tadını çok sevdiğim için içiyorum su gibi. içine bi çay kaşığı chia atınca hem tok tutuyor hem omega3 de alınıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…