Ben senin yerinde olsam ne bulsam yerim Karbonhidrattan uzak dur tabi doğru demiş doktorun ama keşke uzak durabilsek İstediğin kadar sağlıklı beslenmeye çalış insanın bir hamburger bir künefe yiyesi geliyor illa ki
bu zamana kadar karbonhidratla geldim, normalde yemedigim kadar tavuk burger yedim , her ay degisiyor, bulantilar 5 ay surdu, 4 ay boyunca sifir sebze, ama tatli da hic yiyemedim..o makarnalar,ekmekarasi peynirler olmasaydi bugunleri goremezdim, haklarini yemeyeyim 3 haftadir isik gorundu gibi bunu da koyayim buraya, ne zaman buraya yazsam yeni bir sey cikiyor
Bazı bebekler durmuyor anakucağında, benimki durmazdı mesela. Oyun halısında 15 dk vakit geçirse şükrederdim. Örümcek vs. de kullanmadık. Tam bir kucak bebesiydi. Kucakta da ayrı istekleri vardı. Oturamazdım bile kucağımda baba işten gelinceye kadar evin içinde gezerdik. Abartmıyorum kucağımda tutmaktan kollarım morarıyordu.
Geçen hastanede şeker yüklemesi için kan verdim oturuyordum gayet 0 beden görüntüsüne sahip biri gelip şeker yüklemesi yaptırcam dedi ben şok :) bi kendime baktı bi ona ben yarın doğuma gidecek gibi görünüyorum o 0 beden hala nasıl iş anlamadım
Abisine bundan almıştık . Anakucağini çok kullanamadi kilo problemi olduğu için ama puseti uzun süre kullandi şimdi kardeşim kullanıyor.Anakucagi gayet tok duruşlu ,bebek mağazası varsa eğer yakından incele istersen .Puset için yorumum olumsuz tekerlek problemi çok bu modellerde.
Yok yok baya belli gobek cikti, 1 hafta once kasadaki kiz kac ayliksiniz diye sordu, nasil sevindim ilk defa soruyorlar diye benim boy 154 , doguma kadar top gibi olucam hissediyorum , cunku tatli tiksintim de gecti ,
Geçen hastanede şeker yüklemesi için kan verdim oturuyordum gayet 0 beden görüntüsüne sahip biri gelip şeker yüklemesi yaptırcam dedi ben şok :) bi kendime baktı bi ona ben yarın doğuma gidecek gibi görünüyorum o 0 beden hala nasıl iş anlamadım
Hastanede uzun sürecek işin ona göre plan yap 2.5 saati buluyor.Bakalim ben 50 lik diye gidip bir sürpriz yaşayacak miyim acep gezme amaçlı olunca belli bir tempo olmuyor o yüzden yoruluyosun
Yok hamile eminim aynı doktora girdik kapı açık kaldı bir müddet konuşmalarını duydum ve şeker yüklemesi yaptırmak için geldi:) cidden bazılarının karnı çok geç çıkıyor ve küçücük oluyor yapıyla alakalı sanırım. Benim karnım ilk gebelikte de bundada 3 aylık olduğumda net görünmeye başlıyor ve oldukça büyük. İlkinde ikizmi diye soruyorlardı
Bazı bebekler durmuyor anakucağında, benimki durmazdı mesela. Oyun halısında 15 dk vakit geçirse şükrederdim. Örümcek vs. de kullanmadık. Tam bir kucak bebesiydi. Kucakta da ayrı istekleri vardı. Oturamazdım bile kucağımda baba işten gelinceye kadar evin içinde gezerdik. Abartmıyorum kucağımda tutmaktan kollarım morarıyordu.
Oyyhh anılarım depreşti bi fena oldum aynı benim kız o kadar zorlandım ki ben o dönem, uzun süre çocuk yapmaya cesaret edemedim o yüzden aralarında 6 yaş olacak öyle bebek listesi alışverişinde filan gözüm yok hiçbir şeye çok para vermicem ama bebeği oyalayan şu sallanan ana kucaklarından ne kadar olursa olsun masraf demicem en iyisinden mutlaka alıcam bence en lazım şey o
Yok hamile eminim aynı doktora girdik kapı açık kaldı bir müddet konuşmalarını duydum ve şeker yüklemesi yaptırmak için geldi:) cidden bazılarının karnı çok geç çıkıyor ve küçücük oluyor yapıyla alakalı sanırım. Benim karnım ilk gebelikte de bundada 3 aylık olduğumda net görünmeye başlıyor ve oldukça büyük. İlkinde ikizmi diye soruyorlardı
Oyyhh anılarım depreşti bi fena oldum aynı benim kız o kadar zorlandım ki ben o dönem, uzun süre çocuk yapmaya cesaret edemedim o yüzden aralarında 6 yaş olacak öyle bebek listesi alışverişinde filan gözüm yok hiçbir şeye çok para vermicem ama bebeği oyalayan şu sallanan ana kucaklarından ne kadar olursa olsun masraf demicem en iyisinden mutlaka alıcam bence en lazım şey o
Ay sorma güya ben de 2.yi hemen yapıp ikiz gibi büyütecektim beraber oynayacaklardı falan.. ama cesaret edemedim araları 4 yaş olacak şimdi bence ideal ya ne çok ne az
Bu gwbeliğinde nasıl? Ben eski resimlere bakıyorum bunda karnım daha büyük eşimde öyle söylüyor o yüzden sanırım erkenden ağırlaştım penguen gibi yürüyoruö filan daha 3 ay var doğuma oyyy tünelin sonu görünmüyor
Yeni yeni başladım araştırmaya, 4moms lardan alayım diyordum ama arkadaşlarım tek büyük masrafın bu bile olsa çok fazla verme bu kadar diyorlar, çok uzun kullanılmıyor yazık diyorlar, muadilini bulabilirsem benzer bir şey bakıcam, şöyle hayat kurtaran bişi bulursam yazarım, benden önce bulursan sende yaz