2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim 4moms alan arkadaslarm memnun kalmadi onun yerine babybjörn al bence genelde onu seviyolarmis cunku dik pozisyonu da var ve bebek kendi kendini sallayabilio fln.ben de tek buyuk masraf o dusunuyorm
Şimdi sen önerince baktım daha önce bir youtuber da görmüştüm ama fiyatına değer mi diye emin olamamıştım, çok sade ve işlevsiz gelmişti şimdi yorumlara baktım da gerçekten çok sevilmiş, aradığımı bulmuş olabilirim biraz daha inceledikten sonra alabilirim, çoğu kişi bebişlerin rahatlıktan onda tuvaletini yaptığını yazmış, kendi kendilerini salladıkları için oyalandıklarını ve uyanınca hafif sallandıkları için hemen geri uyuduklarını yazmış bu gerçekse herşeye değer

Hayırlı haberlerle geleceksin inşallah canım. içime güzel şeyler doğuyor. İnşallah bir tedavisi vardır dualarım senin ve bebeğinle

İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız Durum ne olursa olsun günah girmek olarak düşünme sonuçta bile isteye olan bir durum değil doktorların fikirleri önemli hakkınızda hayırlısı olsun çok çok geçmiş olsun

Dualarım seninle canım yani o kadar muayeneye filan gidiliyor nasıl gözden kaçıyor akıl alır gibi değil, çok üzüldüm ama inş güzel haberler alırsın, her şey dilediğin gibi olur inş

Allah yardımcın olsun. İnşallah aydınlık haberler alırsın. Dualarım seninle.

Size sürekli dua edeceğim, inşallah rabbim en doğrusunu yaşatır. Umut vermek yada sizi yönlendirmek istemem bir yakınımda da böyşe birçok iç organ problemi her şey ters denildi. Doğar doğmaz akciğerlerinden ameliyat oldu diğer organlar denildiği gibi çıkmadı. Şimdi 9 yaşında çok sağlıklı maşallah. Rabbim yaşatacaksa sağlıkla yaşatsın, imtihanınızı kolay geçirtsin.

Senin durumun nasıl oldu canım, başka doktora daha gidecektin, düzelmiştir inşallah?

Güzel haberlerle gelmen dileğiyle.Şimdi doktor için de ne desek boş olacak .Dualarım seninle

Kötü haber benden gelsin inekler doğuma 1ay kalana kadar sağılır ve sütçülere verilir zaten hamile ineğin sütünden yapılan yoğurt süner kaşık kaşık olmaz eğer sütçüden alırsanız anlarsınız sadece yoğurt yapınca anlaşılır içerken anlaşılmaz hamile ineği sağmıyorum diyende yalan söyler 8 ay sağmazsa o ineği ful zarar

Allah yardimciniz olsun insallah. Kötü haber alinca insanın dünyası basına yıkılıyor ama Allah büyüktür insallah evladınız ve sizin icin hayırlısı neyse o olsun. Birkac doktora danışmakta fayda var kesinlikle. Bu süreçte bol bol dua edin biz de size edecegiz

Benim eşimde oralara süt taşırdı büyük markalar asla antibiyotik li derecesi Bi derece düşük dahi olsa almazlar sütaş ülker pınar büyük markalar, eşim ülkere süt götürdü tabi o bilmez tüccar toplar o dağıtım yapar sadece içinde ne var giden sütte antibiyotik çıktı diye tonlarca sütü döktüler fabrika da, ama bazen onların almadığı sütü küçük firmalara gönderiyor sütaşın falan almadığı sütleri onlar havada kapıyor şerefsizler büyük markaların süstlerini içiniz rahat için hiç hile yok

Benimkininde organları ters yarın netlesecek hepinizden Allah razı olsun

Ben de bunu anlatmaya calisiyorm o yuzden o kamyonlarda orda burda satilan acik sutlerin alinmamasi gerekiyor. %99 antibiyotikli cikar. Az once de 1 ay kalana kdr sut sagilir demissn ama ben kesin cvbi aldm sagilmiyor en azndan bu fabrikalara sut veren ciftlikler sagmaz cunku ztn hamile inegin sutu yagsiz sulu fln olurmus, hem de 8 ay inegi sagmamak zarar degil tam tersi dogacak olan buzagi da ileride sut getirecegi icin aslinda yatirim. Buzagiya iyi bakarlarsa ileride o da guzel sut verir. Yine benm dedigime geliyorz buyuk markalardan alabilirsiniz, dedigim markalar da bu buyuk firmalara sut veren ciftlikler bunlardan alabilirsnz

Kızlar iyi geceler. Özel hastanelerde acilden giriş yapıldığında rapor için para ödeniyor mu? Ben ağrılarım için gittim rapor yazdılar ama ücret ödedim belirli bir miktar rapor parası adı altında. Sağlıkçı arkadaşlar bilirler ben de danışayım dedim. Tuhaf karşıladım çünkü.

Benim kan değerlerim iyi çıktığı için demir ilacı vermedi, sizin düşük mü çıkmıştı?
aslında 14. haftada standart başladık. 1 adet içiyordum. sonra değerlerin düşük olduğu için 2 doza çıkarmıştı. şimdi tekrar baktı ve değerlerin iyi dedi 1 doza düşürdü.

Özel hastaneye gittiğinde muayene +tetkik ücreti hariç rapor için para ödenmez diye biliyorum.Belki heyet raporu için olabilir ama onu da acilden giriş yaptırarak alamaZsin.Şaşırdım şu an kaç gün verdiler peki raporu ?

Kizlar ozel hastanede muayene olmadan tek tahlile ne kadar ucret alirlar? Tsh’ima baktirmak istiyorum ama Ankara, İstanbul gibi sehirlerde fiyat nasildir bilen var mi?

Kizlar ozel hastanede muayene olmadan tek tahlile ne kadar ucret alirlar? Tsh’ima baktirmak istiyorum ama Ankara, İstanbul gibi sehirlerde fiyat nasildir bilen var mi?
En yakın devlet hastenisinden aile hekimine randevu alın ücretsiz baktirin bence.. Devletimizin imkanlarından faydalanın.. Ya da sağlık ocaklarında da tsh değerine bakılıyor direkt sağlık ocağına gidin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…