Şimdi sen önerince baktım daha önce bir youtuber da görmüştüm ama fiyatına değer mi diye emin olamamıştım, çok sade ve işlevsiz gelmişti şimdi yorumlara baktım da gerçekten çok sevilmiş, aradığımı bulmuş olabilirim biraz daha inceledikten sonra alabilirim, çoğu kişi bebişlerin rahatlıktan onda tuvaletini yaptığını yazmış, kendi kendilerini salladıkları için oyalandıklarını ve uyanınca hafif sallandıkları için hemen geri uyuduklarını yazmış bu gerçekse herşeye değerBenim 4moms alan arkadaslarm memnun kalmadi onun yerine babybjörn al bence genelde onu seviyolarmis cunku dik pozisyonu da var ve bebek kendi kendini sallayabilio fln.ben de tek buyuk masraf o dusunuyorm
Hayırlı haberlerle geleceksin inşallah canım. içime güzel şeyler doğuyor. İnşallah bir tedavisi vardır dualarım senin ve bebeğinle20 haftada detayliya gitmeye gerek görmemişti doktorum herşey yolunda demişti kalbinin durumu 24 haftada tam belli olur demişti. Keşke gitseydim detayliya. 18 haftada belli olan bir durummus. O zamanlar kipirtisi falan bu derece belli değildi şimdi ağladıkça tepiyor yavrum oda üzülüyor hissediyor galiba. Çok zor bir imtihan. Hepinizden Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var. Allah seçimi bana yaptırmasin yarın tam bir bilgi alacağız hakkımızda hayırlısı olsun. Doğsun istiyorum ama gözümün önünde acı çekmesi offf Allah'ım yardım et.
1.5 yaşında kızım var oda beni ağlarken gördükçe sarılıyor şükürler olsun iyiki o var. Kusura bakmayın hamile hamile dizide strese sokmayım
İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınızMrb kızlar dün dünya başıma yıkıldı normal konturolde bebeğimin midesi terste kalbinde ağır bir anomoli saptandı acil yola çıktık Ankara'ya geldim iyi bir doktordan detaylı için randevu aldık gittik fakat sonuç aynı ağır kalp anomolisi her şeyi iyi kilosu 700 Gr önden gidiyor 23 hafta 5 günlük fakat kalbinde büyük bir delik var sağ tarafı gelişmemiş kapaklar iyi durumda değil mide terste akciğere bağlanan damar çok ince vs...Çok kötüyüm gözlerim kan çanağı oldu yarın kardiyalogtan randevu aldık sonrada prof gideceğiz yolumuz uzun... Doktor gebeliği sonlandir dedi senin gibi olup sonlandirmayan olmadı dedi doğmadan ölebilir dedi olmese bile doğunca bir çok ameliyat olacak dedi ağır ameliyatlar atlatsa bile belirli ömrü olacak dedi kısıtlamaları vs... İçimde kımıl kımıl çok hareketli nasıl olacak bilmiyorum günaha girmek istemiyorum diğer yandan doğunca gözümün önünde acı çekmesine nasıl dayanacagim çok ağlıyorum dua edin bana lütfen ....
Dualarım seninle canım yani o kadar muayeneye filan gidiliyor nasıl gözden kaçıyor akıl alır gibi değil, çok üzüldüm ama inş güzel haberler alırsın, her şey dilediğin gibi olur inş20 haftada detayliya gitmeye gerek görmemişti doktorum herşey yolunda demişti kalbinin durumu 24 haftada tam belli olur demişti. Keşke gitseydim detayliya. 18 haftada belli olan bir durummus. O zamanlar kipirtisi falan bu derece belli değildi şimdi ağladıkça tepiyor yavrum oda üzülüyor hissediyor galiba. Çok zor bir imtihan. Hepinizden Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var. Allah seçimi bana yaptırmasin yarın tam bir bilgi alacağız hakkımızda hayırlısı olsun. Doğsun istiyorum ama gözümün önünde acı çekmesi offf Allah'ım yardım et.
1.5 yaşında kızım var oda beni ağlarken gördükçe sarılıyor şükürler olsun iyiki o var. Kusura bakmayın hamile hamile dizide strese sokmayım
Seninle aynı durumdayım. Benim kilo da 73.5. Karnımı gören bir tanıdık az kaldı ha doğuma dedi bende 3 ay var daha dedim. Bakistik, bakistik ...Dimi dimi ben şimdiden dönemiyorum yatakta kilo 73.5 göbek 7-8 aylık gibi görünüyor
Allah yardımcın olsun. İnşallah aydınlık haberler alırsın. Dualarım seninle.20 haftada detayliya gitmeye gerek görmemişti doktorum herşey yolunda demişti kalbinin durumu 24 haftada tam belli olur demişti. Keşke gitseydim detayliya. 18 haftada belli olan bir durummus. O zamanlar kipirtisi falan bu derece belli değildi şimdi ağladıkça tepiyor yavrum oda üzülüyor hissediyor galiba. Çok zor bir imtihan. Hepinizden Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var. Allah seçimi bana yaptırmasin yarın tam bir bilgi alacağız hakkımızda hayırlısı olsun. Doğsun istiyorum ama gözümün önünde acı çekmesi offf Allah'ım yardım et.
Size sürekli dua edeceğim, inşallah rabbim en doğrusunu yaşatır. Umut vermek yada sizi yönlendirmek istemem bir yakınımda da böyşe birçok iç organ problemi her şey ters denildi. Doğar doğmaz akciğerlerinden ameliyat oldu diğer organlar denildiği gibi çıkmadı. Şimdi 9 yaşında çok sağlıklı maşallah. Rabbim yaşatacaksa sağlıkla yaşatsın, imtihanınızı kolay geçirtsin.20 haftada detayliya gitmeye gerek görmemişti doktorum herşey yolunda demişti kalbinin durumu 24 haftada tam belli olur demişti. Keşke gitseydim detayliya. 18 haftada belli olan bir durummus. O zamanlar kipirtisi falan bu derece belli değildi şimdi ağladıkça tepiyor yavrum oda üzülüyor hissediyor galiba. Çok zor bir imtihan. Hepinizden Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var. Allah seçimi bana yaptırmasin yarın tam bir bilgi alacağız hakkımızda hayırlısı olsun. Doğsun istiyorum ama gözümün önünde acı çekmesi offf Allah'ım yardım et.
Senin durumun nasıl oldu canım, başka doktora daha gidecektin, düzelmiştir inşallah?Size sürekli dua edeceğim, inşallah rabbim en doğrusunu yaşatır. Umut vermek yada sizi yönlendirmek istemem bir yakınımda da böyşe birçok iç organ problemi her şey ters denildi. Doğar doğmaz akciğerlerinden ameliyat oldu diğer organlar denildiği gibi çıkmadı. Şimdi 9 yaşında çok sağlıklı maşallah. Rabbim yaşatacaksa sağlıkla yaşatsın, imtihanınızı kolay geçirtsin.
20 haftada detayliya gitmeye gerek görmemişti doktorum herşey yolunda demişti kalbinin durumu 24 haftada tam belli olur demişti. Keşke gitseydim detayliya. 18 haftada belli olan bir durummus. O zamanlar kipirtisi falan bu derece belli değildi şimdi ağladıkça tepiyor yavrum oda üzülüyor hissediyor galiba. Çok zor bir imtihan. Hepinizden Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var. Allah seçimi bana yaptırmasin yarın tam bir bilgi alacağız hakkımızda hayırlısı olsun. Doğsun istiyorum ama gözümün önünde acı çekmesi offf Allah'ım yardım et.
Kötü haber benden gelsin inekler doğuma 1ay kalana kadar sağılır ve sütçülere verilir zaten hamile ineğin sütünden yapılan yoğurt süner kaşık kaşık olmaz eğer sütçüden alırsanız anlarsınız sadece yoğurt yapınca anlaşılır içerken anlaşılmaz hamile ineği sağmıyorum diyende yalan söyler 8 ay sağmazsa o ineği ful zararpastorize sütlerde bununla ilgili bi denetim var mı acaba? örneğin sütaş pınar gibi bilindik fabrikalarda bi denetleme oluyor mu gebe inekleri sağmamak gibi? konuyla ilgili bilgisi olan biri aydınlatabilir mi çok canımı sıktı bu konu... su içer gibi süt içiyorum çünkü
Allah yardimciniz olsun insallah. Kötü haber alinca insanın dünyası basına yıkılıyor ama Allah büyüktür insallah evladınız ve sizin icin hayırlısı neyse o olsun. Birkac doktora danışmakta fayda var kesinlikle. Bu süreçte bol bol dua edin biz de size edecegiz20 haftada detayliya gitmeye gerek görmemişti doktorum herşey yolunda demişti kalbinin durumu 24 haftada tam belli olur demişti. Keşke gitseydim detayliya. 18 haftada belli olan bir durummus. O zamanlar kipirtisi falan bu derece belli değildi şimdi ağladıkça tepiyor yavrum oda üzülüyor hissediyor galiba. Çok zor bir imtihan. Hepinizden Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var. Allah seçimi bana yaptırmasin yarın tam bir bilgi alacağız hakkımızda hayırlısı olsun. Doğsun istiyorum ama gözümün önünde acı çekmesi offf Allah'ım yardım et.
Benim eşimde oralara süt taşırdı büyük markalar asla antibiyotik li derecesi Bi derece düşük dahi olsa almazlar sütaş ülker pınar büyük markalar, eşim ülkere süt götürdü tabi o bilmez tüccar toplar o dağıtım yapar sadece içinde ne var giden sütte antibiyotik çıktı diye tonlarca sütü döktüler fabrika da, ama bazen onların almadığı sütü küçük firmalara gönderiyor sütaşın falan almadığı sütleri onlar havada kapıyor şerefsizler büyük markaların süstlerini içiniz rahat için hiç hile yokBu arada uzun yazarken karışmış olabilir. Pınar, Ülker Sütaş gibi bildiğimiz süt markaları zaten sütlerini ya kendileri üretir ya da denetimli, seri numaralı çiftliklerden satın alır ki bu çiftlikler de dediğim şekilde çalışır. Çiğ süt kullanmak isterseniz de bahsettiğim markalar benim bildiğim istanbulda satış yapan seri numarası olan ve tarım bakanlığı ve avrupa birliği tarafından denetlenen firmalar. Antibiyotikli ya da bakterili fln süt satmazlar. Buralardan alabilirsiniz.
Benimkininde organları ters yarın netlesecek hepinizden Allah razı olsunSize sürekli dua edeceğim, inşallah rabbim en doğrusunu yaşatır. Umut vermek yada sizi yönlendirmek istemem bir yakınımda da böyşe birçok iç organ problemi her şey ters denildi. Doğar doğmaz akciğerlerinden ameliyat oldu diğer organlar denildiği gibi çıkmadı. Şimdi 9 yaşında çok sağlıklı maşallah. Rabbim yaşatacaksa sağlıkla yaşatsın, imtihanınızı kolay geçirtsin.
Ben de bunu anlatmaya calisiyorm o yuzden o kamyonlarda orda burda satilan acik sutlerin alinmamasi gerekiyor. %99 antibiyotikli cikar. Az once de 1 ay kalana kdr sut sagilir demissn ama ben kesin cvbi aldm sagilmiyor en azndan bu fabrikalara sut veren ciftlikler sagmaz cunku ztn hamile inegin sutu yagsiz sulu fln olurmus, hem de 8 ay inegi sagmamak zarar degil tam tersi dogacak olan buzagi da ileride sut getirecegi icin aslinda yatirim. Buzagiya iyi bakarlarsa ileride o da guzel sut verir. Yine benm dedigime geliyorz buyuk markalardan alabilirsiniz, dedigim markalar da bu buyuk firmalara sut veren ciftlikler bunlardan alabilirsnzBenim eşimde oralara süt taşırdı büyük markalar asla antibiyotik li derecesi Bi derece düşük dahi olsa almazlar sütaş ülker pınar büyük markalar, eşim ülkere süt götürdü tabi o bilmez tüccar toplar o dağıtım yapar sadece içinde ne var giden sütte antibiyotik çıktı diye tonlarca sütü döktüler fabrika da, ama bazen onların almadığı sütü küçük firmalara gönderiyor sütaşın falan almadığı sütleri onlar havada kapıyor şerefsizler büyük markaların süstlerini içiniz rahat için hiç hile yok
aslında 14. haftada standart başladık. 1 adet içiyordum. sonra değerlerin düşük olduğu için 2 doza çıkarmıştı. şimdi tekrar baktı ve değerlerin iyi dedi 1 doza düşürdü.Benim kan değerlerim iyi çıktığı için demir ilacı vermedi, sizin düşük mü çıkmıştı?
Kızlar iyi geceler. Özel hastanelerde acilden giriş yapıldığında rapor için para ödeniyor mu? Ben ağrılarım için gittim rapor yazdılar ama ücret ödedim belirli bir miktar rapor parası adı altında. Sağlıkçı arkadaşlar bilirler ben de danışayım dedim. Tuhaf karşıladım çünkü.
En yakın devlet hastenisinden aile hekimine randevu alın ücretsiz baktirin bence.. Devletimizin imkanlarından faydalanın.. Ya da sağlık ocaklarında da tsh değerine bakılıyor direkt sağlık ocağına gidin..Kizlar ozel hastanede muayene olmadan tek tahlile ne kadar ucret alirlar? Tsh’ima baktirmak istiyorum ama Ankara, İstanbul gibi sehirlerde fiyat nasildir bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?