2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tamam yazıcam

Plani yaptim, klinigin yaninda bir avm var orda takilirim dedim, 75 le seker komasina girmezsem
Ben de hastanenin yakınında gezinirim diye düşünmüştüm ama hastaneden ayrılmamanız ve oturarak beklemeniz gerekiyor dedi hemşire. Benim bir saatti bekleme süresi. 75 gram olunca farklıdır herhalde.

Kızlar kaç kilo almışsınız 25.haftaya +6 kiloyla giriyorum Hayatımda ilk defa 60 kilo oldum
Ben de 49 kiloyla başlamıştım. 53-54 olmuşum şimdi 26. haftada. 15 güne öncesine kadar kimse hamile olduğumu anlamıyordu, doktor bebeği nereye saklıyorsun sen diye takılıyordu ama son 2-3 haftada göbeğim ciddi büyüdü.

Aynen yaa zaten biz tarim ilaci hormon anyibiyotikten degil paranoyadan olucez yakinda. Ic huzuru birakmadilar o oyle bu boyle diye diye. Pinar'in fabrikasinda calisan bir arkadasim Pinar Organik icin gercekten cok titiz davranildigindan bahsetmisti. Simdi sen de yazinca markalari icim rahat etti. Hele su cig sut alacagim yerleri bulmak
Bir sey uretmenin zorlugu ama tatmini bambaska. Uretici olmak ne kadar kutsalsa bir o kadar da zor. En cok sikintiyi cekenler de hep onlar. Allah yardimciniz olsun. Insallah emeginizin karsiligini misliyle alin

Ah o cocuk( Allah ailesine sabir versin..

Evet organik pazardan aldigim meyveler genelde yamuk yumuk bazen de kurtlu oluyor. Olsun kurtlu kismi kesip gerisini yiyorum.
Markettekileri gercekten cok iyi yikamak lazim galiba ya :/

Ben de hastanenin yakınında gezinirim diye düşünmüştüm ama hastaneden ayrılmamanız ve oturarak beklemeniz gerekiyor dedi hemşire. Benim bir saatti bekleme süresi. 75 gram olunca farklıdır herhalde.
Hey allahim, 75 gram sekerle nasil oturucaz, yandik

Mrb kızlar dün dünya başıma yıkıldı normal konturolde bebeğimin midesi terste kalbinde ağır bir anomoli saptandı acil yola çıktık Ankara'ya geldim iyi bir doktordan detaylı için randevu aldık gittik fakat sonuç aynı ağır kalp anomolisi her şeyi iyi kilosu 700 Gr önden gidiyor 23 hafta 5 günlük fakat kalbinde büyük bir delik var sağ tarafı gelişmemiş kapaklar iyi durumda değil mide terste akciğere bağlanan damar çok ince vs...Çok kötüyüm gözlerim kan çanağı oldu yarın kardiyalogtan randevu aldık sonrada prof gideceğiz yolumuz uzun... Doktor gebeliği sonlandir dedi senin gibi olup sonlandirmayan olmadı dedi doğmadan ölebilir dedi olmese bile doğunca bir çok ameliyat olacak dedi ağır ameliyatlar atlatsa bile belirli ömrü olacak dedi kısıtlamaları vs... İçimde kımıl kımıl çok hareketli nasıl olacak bilmiyorum günaha girmek istemiyorum diğer yandan doğunca gözümün önünde acı çekmesine nasıl dayanacagim çok ağlıyorum dua edin bana lütfen ....

Benim 4moms alan arkadaslarm memnun kalmadi onun yerine babybjörn al bence genelde onu seviyolarmis cunku dik pozisyonu da var ve bebek kendi kendini sallayabilio fln.ben de tek buyuk masraf o dusunuyorm

Merhaba cnm, tam olarak gecen seneki halime döndüm okuyunca. Seni cok iyi anliyorm. Icinden gelen neyse onu yap, ne gunaha girersn ne de onun aci cektigini gorursn bunlari lutfen dusunme dusundukce daha kotusu oluyo. Umutlandirmak istemem de ama bi tanidigmn yegeni butun organlar tersti dogunca amelyat ettiler 2 3 yasina kdr baya sikintisi oldu acikcasi cok amelyat gecirdi ama buyudu smdi. Tabi ona da yasama ihtimali dusuk demislerdi allah nasip etti. Benim bebegm de 420 gr dogdu o sekilde yasayan bebek dunyada var mi var ama cok azdi, ben o ihtimali bekledm yasamama ihtimalinin yuksek oldugunu biliodm ve benimki yasamadi, onlarnki yasamis. Tabi 420 gram bebegi yasayanlara da sormak lazim onlarn da cok zor zamanlari olmustur. Hangisinin bzm icin daha hayirli olduguunu bilemiorz. Inan olan hayirlisi oluyor, bi sekilde alisiliyor. Allah guc kuvvet versn bebegine de saglik versin, acikcasi amelyat olabilecegini dusunuyorm ama doktorlar en dogrusunu biliyor. Kalbim dualarm seninle ve tum sikinti yasayan annelerle

Çocuk kardiyoloğu bir baksın bakalım ,hemen kötü düşünme Allah'tan ümit kesilmez .Ne diyeceğimi bilemedim Rabbim şifasini versin ,sana da güç kuvvet versin inşallah .

Çok üzüldüm canım.. şimdi sana ne desek asla teselli olmayacak.
Allah güç kuvvet, dayanma sabrı versin.. sonuç ne olursa hayırlısı olsun.

Ne denir bilemedim Allah ferahlık versin yüreğinize doğru yolu göstersin. Bebeğinize şifa sizede güç kuvvet dayanma gücü versin. Amin.

Allah doğru yolu nasip etsin, çok zor bir durum, acil şifalar diliyorum, umarım her şey sizin ve bebeğiniz için çok iyi olur. Gerçekten okuyunca çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun, mucizeler sizi bulsun.

Canim cok cok uzuldum Ne denir bilmiyorum gercekten cok cok zor su an kafan ne kadar karisik ve uzgunsundur tahmin edemiyorum... Allah en hayirlisini versin, kalbine ferahlik getirsin. Bebegin bahsedilen bunca olumsuzluga ragmen bu kadar duzgun gelismesi, haftasindan onde olmasi insanin akli almiyor ama doktorlar tabi dogrusunu aciklar. Duzenli doktora gittigini anliyorum, acaba su an farkedilmesinin nedeni neymis? Mesela detayli ultrason yapilmamis miydi? Veya doktorun daha once hic bir olumsuzluktan bahsetmemis miydi? Yanlis anlama umut vermek icin degil ama bir karar vermeden once iyice arastirirsiniz zaten ki baslamissiniz coktan. Allah yardimciniz olsun insallah olumlu ilerlesin her sey

Canım benim çok üzüldüm. İnşallah prof. olumlu bir yorumda bulunur. Bebek ve senin için en hayırlısı olur inşallah. Lütfen üzmemeye çalış kendini. Bazen en hayırlısını dilemek lazım. Senin için dua edeceğim.

Dualarımız seninle inşallah hakkımızda hayırlısı olur Rabbim bir kapı açar şimdiye kadar hiç mi fark edilmemişti bu haftaya kadar ?

20 haftada detayliya gitmeye gerek görmemişti doktorum herşey yolunda demişti kalbinin durumu 24 haftada tam belli olur demişti. Keşke gitseydim detayliya. 18 haftada belli olan bir durummus. O zamanlar kipirtisi falan bu derece belli değildi şimdi ağladıkça tepiyor yavrum oda üzülüyor hissediyor galiba. Çok zor bir imtihan. Hepinizden Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var. Allah seçimi bana yaptırmasin yarın tam bir bilgi alacağız hakkımızda hayırlısı olsun. Doğsun istiyorum ama gözümün önünde acı çekmesi offf Allah'ım yardım et.
1.5 yaşında kızım var oda beni ağlarken gördükçe sarılıyor şükürler olsun iyiki o var. Kusura bakmayın hamile hamile dizide strese sokmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…