2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar ozel hastanede muayene olmadan tek tahlile ne kadar ucret alirlar? Tsh’ima baktirmak istiyorum ama Ankara, İstanbul gibi sehirlerde fiyat nasildir bilen var mi?

Hastaneden hastaneye değişiyor fiyat ve de çok fahiş fiyatlar oluyor.İmkan varsa sağlık ocağı ya da devlet hastanesi iyi olur.Ben normal bir tıp merkezinde gebelik testi için 70 TL odemistim Mayıs ayında.

Kizlar ozel hastanede muayene olmadan tek tahlile ne kadar ucret alirlar? Tsh’ima baktirmak istiyorum ama Ankara, İstanbul gibi sehirlerde fiyat nasildir bilen var mi?

Bazıları aradığınızda ücret söylüyor. İsterseniz arayın,
Yanlış hatırlamıyorsam tsh ve serbest t4 için Kızılay da 100 lira almışlardı.
Özel laboratuvarları da arayıp sorabilirsiniz

Hastaneden hastaneye değişiyor fiyat ve de çok fahiş fiyatlar oluyor.İmkan varsa sağlık ocağı ya da devlet hastanesi iyi olur.Ben normal bir tıp merkezinde gebelik testi için 70 TL odemistim Mayıs ayında.
Sağlık ocagi maalesef yanlis olcuyor. Gebeligimin basinda saglik ocaginda 5.89 çıkan degere istinaden ertesi gun ozel hastaneye doktora gittim deger bir gun sonra orada 2.14 çıktı. Cok asiri bir farktı yani. Son gittigimde 1.5 ay once sınırda çıkmıştı eger yukselmisse ona gore dahiliyeye gideyim dedim. O yuzden guvenilir bir yere gidip uygun fiyata olcturebilsem guzel olurdu

En yakın devlet hastenisinden aile hekimine randevu alın ücretsiz baktirin bence.. Devletimizin imkanlarından faydalanın.. Ya da sağlık ocaklarında da tsh değerine bakılıyor direkt sağlık ocağına gidin..
Devlet hastanesinde aile hekimi randevusu gibi birsey oldugunu duymamıştım. Oyle oluyor mu? Dahiliye randevulari hep dolu. Saglik ocağı tsh sonuçlarının yanlis ciktigini deneyimlemistim yine ölçtürdüm ama guven vermiyor

Sağlık ocağının değerlerine benim doktorum da güvenmiyor. Bende de farklı çıktı doğrulatmak için başka yerde test verdim.

Sağlık ocağının değerlerine benim doktorum da güvenmiyor. Bende de farklı çıktı doğrulatmak için başka yerde test verdim.

Şaka gibi ya ki arada çok fark varmış üstelik .O zaman yakınlarında tıp merkezi filan varsa nispeten uygun olur .A sınıfı hastaneler çok yüksek alıyor .

Asm'de son 3 aylık şeker ölçtürdüğümde aile hekimi sende gizli şeker var demişti. Hemen dahiliyeye gitmen lazım demişti. Özel hastanede dahiliyeye gittim orda tekrar bakıldı hba1c'ydi sanırım adı, doktor değerin gayet normal dedi.
Birkaç sefer de tsh yanlış çıkmıştı asm'de.
Bir daha da kan vermedim orda.
Doktorlarım da güvenmiyor zaten kendi hastanelerinde tekrar istiyorlar tahlil.
Sanırım asm'de kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş sonuç.
Devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz.

Ben aralıkta tüp bebek yaptırmadan önce özel hastanede yani tüp tedavimin olacağı hastanede tahlil yaptırdm insülinim yüksek çıktı, ki çok güvenirim hastaneye iki tedavimi de orada yaptırdm. Daha sonra endokronoloğa gittim o da baştan bakalm dedi bu sefer biruni lab'de verdim o zaman düşük çıktı. Hani çok bu farklar özel devlet farkı mı bilmiyorum özelden özele de değişebiliyor. Benim de şimdi yaptıracağım tahliller var normalde özel hastanede benim doktorum ama tahlillerimi yazdı asm'de yaptırabilirsin dedi sadece şeker yüklemesini hastanede yaptırsan iyi olur dedi.
Bu arada benim dr da bana 75 gr yükleme yazmış siz bahsedince baktm gördüm. Kaç saat beklicem orada

1gün canım. Migrenim tutmuştu parol yazacaktı faydası olmuyor dedim. Ertesi gün araç kullanamam diye rapor yazsın istedim paralı dediler ben de şaşırdım. Muayene yazıyor ama fişte de. Acilde hiç muayene ücreti verdiğimi de hatırlamıyorum ki

Hastanenin acil tanımına girmeyen teşhislerde özel hastane ücret alıyor. Ama rapor parası demişler size de.

Senin durumun nasıl oldu canım, başka doktora daha gidecektin, düzelmiştir inşallah?
Yarın gideceğim doktora.. bir ay beklemeli demişti. Bende 2. Doz biontech oldum kızlar ama çok kötü oldum özellikle masıklarımda ve belimde feci bir ağrı var. Ayağa kalkınca dik duramıyorum halsizim. Sizde de oldu mu 2. Dozda?

bende oldum, bir etki yapmadı. hatta ilk dozdaki kol ağrısı bile olmadı.

Benim de kas ağrısı olmuştu. Bütün gün yatmıştım. Bir gün sürüyor, sonra geçiyor birden.

kızlar merhaba, ya ben geçen sene karaciğer enzimlerim yükselince hastaneye yatırılmıştm ve bebeğim ondan sonra alınmıştı. Ki o zaman durumum farklıydı plasentadaki kan akışlarım kötü olduğu için böyle bişey yaşadın demişti doktorum. şimdi ondan dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum ve kan akışlarım gayet iyi ama yine ona benzer bir ağrı girdi mideme. o zaman da ağrı mideme dogru girmişti, midemde gaz oldu sanmıştm akşama kdr uğraşmıştm ağrı geçmemişti en sonunda başka bişey olduğunu anlamıştm ondan snr doktora gitmiştim fln. Simdi benzer bi agri olunca hemen doktora gttm, bebek ii kan akislari gene ii tansiyonm ii ama agri yine var neden anlamadm. Mide ilaci verdi dr bisey oldugunu dusunmuyo ztn o agri mide ilaciyla gecmez dedi karaciger enzimine bile bakmadi istersen bakalm dedi ben de siz soyliceksnz dedm o da mide ilaciyla da gecmezse bakarz dedi. Dr cok rahatti bisey oldugunu dusunmuo ama bu agri benm sinirimi bozdu. Bi de o zamanki daha sag tarafa saplanmisti sanki smdiki daha ortada gbi insallah gercekten farkli biseydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…