kızlar merhaba, ya ben geçen sene karaciğer enzimlerim yükselince hastaneye yatırılmıştm ve bebeğim ondan sonra alınmıştı. Ki o zaman durumum farklıydı plasentadaki kan akışlarım kötü olduğu için böyle bişey yaşadın demişti doktorum. şimdi ondan dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum ve kan akışlarım gayet iyi ama yine ona benzer bir ağrı girdi mideme. o zaman da ağrı mideme dogru girmişti, midemde gaz oldu sanmıştm akşama kdr uğraşmıştm ağrı geçmemişti en sonunda başka bişey olduğunu anlamıştm ondan snr doktora gitmiştim fln. Simdi benzer bi agri olunca hemen doktora gttm, bebek ii kan akislari gene ii tansiyonm ii ama agri yine var neden anlamadm. Mide ilaci verdi dr bisey oldugunu dusunmuyo ztn o agri mide ilaciyla gecmez dedi karaciger enzimine bile bakmadi istersen bakalm dedi ben de siz soyliceksnz dedm o da mide ilaciyla da gecmezse bakarz dedi. Dr cok rahatti bisey oldugunu dusunmuo ama bu agri benm sinirimi bozdu. Bi de o zamanki daha sag tarafa saplanmisti sanki smdiki daha ortada gbi insallah gercekten farkli biseydir.