Siz hastalık geçmişinize bakın, bir tahlil verin. İçinizde rahatlar.kızlar merhaba, ya ben geçen sene karaciğer enzimlerim yükselince hastaneye yatırılmıştm ve bebeğim ondan sonra alınmıştı. Ki o zaman durumum farklıydı plasentadaki kan akışlarım kötü olduğu için böyle bişey yaşadın demişti doktorum. şimdi ondan dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum ve kan akışlarım gayet iyi ama yine ona benzer bir ağrı girdi mideme. o zaman da ağrı mideme dogru girmişti, midemde gaz oldu sanmıştm akşama kdr uğraşmıştm ağrı geçmemişti en sonunda başka bişey olduğunu anlamıştm ondan snr doktora gitmiştim fln. Simdi benzer bi agri olunca hemen doktora gttm, bebek ii kan akislari gene ii tansiyonm ii ama agri yine var neden anlamadm. Mide ilaci verdi dr bisey oldugunu dusunmuyo ztn o agri mide ilaciyla gecmez dedi karaciger enzimine bile bakmadi istersen bakalm dedi ben de siz soyliceksnz dedm o da mide ilaciyla da gecmezse bakarz dedi. Dr cok rahatti bisey oldugunu dusunmuo ama bu agri benm sinirimi bozdu. Bi de o zamanki daha sag tarafa saplanmisti sanki smdiki daha ortada gbi insallah gercekten farkli biseydir.
Kızlar nasılsınız, dün şeker yüklemesi yaptırdım, açlık 77, yüklemeden 1sa. sonra 190, 2 sa. Sonra 130 çıktı, diyetisyene ve dahiliyeye yönlendirdi, yaptıran arkadaşların sonucu nasıl sizde de olan varmı böyle durum
Merhaba, bugün kontrole gittim , bu hafta fazla yemiştim, benim tontonum da yemiş 940 gr olmuş
Progestan, magnezyum bir süre daha devam edecek.
şeker yüklemesi için 50 gr yükleme verdi. Bu hafta yaptıracağım .
kızlar merhaba, ya ben geçen sene karaciğer enzimlerim yükselince hastaneye yatırılmıştm ve bebeğim ondan sonra alınmıştı. Ki o zaman durumum farklıydı plasentadaki kan akışlarım kötü olduğu için böyle bişey yaşadın demişti doktorum. şimdi ondan dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum ve kan akışlarım gayet iyi ama yine ona benzer bir ağrı girdi mideme. o zaman da ağrı mideme dogru girmişti, midemde gaz oldu sanmıştm akşama kdr uğraşmıştm ağrı geçmemişti en sonunda başka bişey olduğunu anlamıştm ondan snr doktora gitmiştim fln. Simdi benzer bi agri olunca hemen doktora gttm, bebek ii kan akislari gene ii tansiyonm ii ama agri yine var neden anlamadm. Mide ilaci verdi dr bisey oldugunu dusunmuyo ztn o agri mide ilaciyla gecmez dedi karaciger enzimine bile bakmadi istersen bakalm dedi ben de siz soyliceksnz dedm o da mide ilaciyla da gecmezse bakarz dedi. Dr cok rahatti bisey oldugunu dusunmuo ama bu agri benm sinirimi bozdu. Bi de o zamanki daha sag tarafa saplanmisti sanki smdiki daha ortada gbi insallah gercekten farkli biseydir.
Evet varmis ben de bilmiyordum.. Ben de sizin gibi tsh ve idrar kulturu yaptirmak icin randevu ararken farkettim aile hekimi diye bir bölüm oluyor devlet hastanelerinde.. Randevu aldim gittim, doktora direkt şu tahlilleri istiyorum kendi doktorum istiyor dedim o da hemen girişimi yaptı..Devlet hastanesinde aile hekimi randevusu gibi birsey oldugunu duymamıştım. Oyle oluyor mu? Dahiliye randevulari hep dolu. Saglik ocağı tsh sonuçlarının yanlis ciktigini deneyimlemistim yine ölçtürdüm ama guven vermiyor
Cnm genelde muayene olmadan tahlil olmaz sanirim. Doktor istegi olunca yapiyolar. Istersen yine de bi sor arayip hastaneyi.Kizlar ozel hastanede muayene olmadan tek tahlile ne kadar ucret alirlar? Tsh’ima baktirmak istiyorum ama Ankara, İstanbul gibi sehirlerde fiyat nasildir bilen var mi?
Ben de hep bundan cekinirim ama aile hekimlikleri de sonucta devlete ait. Devlet hastaneleri nererelerde yaptiriyosa aile hekimlikleri de oyle yapmiyo mudur?Devlet hastanesinde aile hekimi randevusu gibi birsey oldugunu duymamıştım. Oyle oluyor mu? Dahiliye randevulari hep dolu. Saglik ocağı tsh sonuçlarının yanlis ciktigini deneyimlemistim yine ölçtürdüm ama guven vermiyor
Eski kotu tecrubenden dolayi bu kadar endiseleniyosun gibi geldi canim. Mide agrisi gebelikte o kadar cok olan bisey ki. Bir cok nedeni olabilir karacigerle ilgisi disinda. Benim normal zamanda asla agrimaz midem ama gebeligin basindan beri en cok midemden cektim agrisi, bulanmasi, eksimesi, gastriti bitmedi. Gaviscon iciyorum o da eh iste tam yaramiyor. Hemen kotu dusunme, doktorun bebekte sorun gormemis cok sukur, sen de kendini takip et, gecmezse sadece icin rahat etsin diye baktirabilirsin. Gecmis olsun.kızlar merhaba, ya ben geçen sene karaciğer enzimlerim yükselince hastaneye yatırılmıştm ve bebeğim ondan sonra alınmıştı. Ki o zaman durumum farklıydı plasentadaki kan akışlarım kötü olduğu için böyle bişey yaşadın demişti doktorum. şimdi ondan dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum ve kan akışlarım gayet iyi ama yine ona benzer bir ağrı girdi mideme. o zaman da ağrı mideme dogru girmişti, midemde gaz oldu sanmıştm akşama kdr uğraşmıştm ağrı geçmemişti en sonunda başka bişey olduğunu anlamıştm ondan snr doktora gitmiştim fln. Simdi benzer bi agri olunca hemen doktora gttm, bebek ii kan akislari gene ii tansiyonm ii ama agri yine var neden anlamadm. Mide ilaci verdi dr bisey oldugunu dusunmuyo ztn o agri mide ilaciyla gecmez dedi karaciger enzimine bile bakmadi istersen bakalm dedi ben de siz soyliceksnz dedm o da mide ilaciyla da gecmezse bakarz dedi. Dr cok rahatti bisey oldugunu dusunmuo ama bu agri benm sinirimi bozdu. Bi de o zamanki daha sag tarafa saplanmisti sanki smdiki daha ortada gbi insallah gercekten farkli biseyMaduro?
Benim ilk gebelikte sadece 1 degerim biraz yuksek diye diyetisyene gondermisti doktorum. Ama iyi ki gondermis. Bebek icin de senin icin de en guzel beslenme sekline gireceksin.Kızlar nasılsınız, dün şeker yüklemesi yaptırdım, açlık 77, yüklemeden 1sa. sonra 190, 2 sa. Sonra 130 çıktı, diyetisyene ve dahiliyeye yönlendirdi, yaptıran arkadaşların sonucu nasıl sizde de olan varmı böyle durum
Aile hekimlikleri sabah kanlari alip bekletip belli bir saatte laboratuvara gönderiyorlar. O yuzden bazi degerler yanlis çıkıyor sanırımBen de hep bundan cekinirim ama aile hekimlikleri de sonucta devlete ait. Devlet hastaneleri nererelerde yaptiriyosa aile hekimlikleri de oyle yapmiyo mudur?
Çekmiyordur diye düşünüyorum. Ben kolumu kaldıramıyordum halsizlikten ama o deli gibi hareket ediyordu.Ay psikolojim bozuldu çocukta çekiyor mudur diye.. resmen baygın yatıyorum ağrıdan. Yanlarımda ağrıyor
Salgın da var ya, belki ondandır. Yine de tahlillerinizi yaptırın, içiniz rahat etsin.kızlar merhaba, ya ben geçen sene karaciğer enzimlerim yükselince hastaneye yatırılmıştm ve bebeğim ondan sonra alınmıştı. Ki o zaman durumum farklıydı plasentadaki kan akışlarım kötü olduğu için böyle bişey yaşadın demişti doktorum. şimdi ondan dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum ve kan akışlarım gayet iyi ama yine ona benzer bir ağrı girdi mideme. o zaman da ağrı mideme dogru girmişti, midemde gaz oldu sanmıştm akşama kdr uğraşmıştm ağrı geçmemişti en sonunda başka bişey olduğunu anlamıştm ondan snr doktora gitmiştim fln. Simdi benzer bi agri olunca hemen doktora gttm, bebek ii kan akislari gene ii tansiyonm ii ama agri yine var neden anlamadm. Mide ilaci verdi dr bisey oldugunu dusunmuyo ztn o agri mide ilaciyla gecmez dedi karaciger enzimine bile bakmadi istersen bakalm dedi ben de siz soyliceksnz dedm o da mide ilaciyla da gecmezse bakarz dedi. Dr cok rahatti bisey oldugunu dusunmuo ama bu agri benm sinirimi bozdu. Bi de o zamanki daha sag tarafa saplanmisti sanki smdiki daha ortada gbi insallah gercekten farkli biseydir.
Ben de aynıyım bugün bi kafama taktım nedenseBugün tekme atmadı yattım bekliyorum şu an işteyken pek hissedemiyorum yatınca atıyo tekme ne zaman korkmaya başlamalıyım siz takip ediyor musunuz
uyku uyanıklık evrelerine girmişler, yani uyuyor uyanır devamlı her dakika atması beklenezmiş. yani normal devamlı hareket olmaması:)Bugün tekme atmadı yattım bekliyorum şu an işteyken pek hissedemiyorum yatınca atıyo tekme ne zaman korkmaya başlamalıyım siz takip ediyor musunuz
Hay Allah canım ya tüylerim diken diken oldu. Sen ve eşin karar vereceksiniz kimseyi dinlemeyin başka biz ne desek boş.Malesef durumlar kötü petiyatrik kardolog çok sorunlu dedi doğar doğmaz açık kalp ameliyatı olacak dedi atlatirsa bir yaşında tekrar olacak dedi onuda atlatirsa üç yaşında bir ameliyat daha olacak ağır ameliyatlar normal olmayacak asla dedi bunun gibi olup dünyada 30 yaşına kadar yaşayan yok dedi.. oradan çıkıp sonuçları profa gösterdik doktorumuza odade bir ihtimal yaşar ama ne gerek var bu acıları çektirmeye dedi sonlardirma raporu verdi yarın için yatış verdi..Tam kabulleniyorum içimde kimildayinca tekrar başa sariyorum...Günahından korkuyorum birde... Yarın doğum olacak nolur akıl verin hatamı yapıyorum kafam gitti artık çok kötüyüm. Hamilelik öncesi şeker hastalığı varsa oda kalpte sorun yapar dedi. Bildiğim şekerim yoktu. Ama son bir ay çikolata tatlı yedim acaba benmi sebeb oldum aklım gitti. Detaylı ultrason da sordum asla senle alakası yok ilaç bile kullansan kalp bu hale gelemez dedi.bebek oluşurken genler yanlış yerlere gitmişler sağ organlar sola soldakiler sağa kalp ortada kalmış ve sadece dört odaciktan bir odacığı çalışıyor kirli temiz kan karışıyor benim vesilemle nefes alıyormuş şu an doğunca direk morarirmis. Off kusura bakmayın dertleşmek için yazıyorum ama sizde hamilesiniz etkilenen olursa hakkınızı helal edin. Bana dua edenden Allah razı olsun. Hepiniz sağlıklı kucaginaza almayı nasip etsin..
Canim icini ferah tut kararini vermissin. Sana soyleyebilecegm tek sey hangi karari verirsen ver ztn hep icinde bi suphe olacakti. Buna karar verince gunah mi diye dusunuyosn aldirmamaya karar versen aci cektirmem dogru degil diye dusunceksin hangisini yaparsan yap acaba dogru muydu diye dusunceksn bence icini ferah tut ben yasadigim tecrubeden doktorlarin sana verdirdikleri kararin dogru oldugunu dusunuyorm. Allah diger evladina ve size uzun omurler saglik versin ona tutunmaya calis ne diyebilirm bilmiormMalesef durumlar kötü petiyatrik kardolog çok sorunlu dedi doğar doğmaz açık kalp ameliyatı olacak dedi atlatirsa bir yaşında tekrar olacak dedi onuda atlatirsa üç yaşında bir ameliyat daha olacak ağır ameliyatlar normal olmayacak asla dedi bunun gibi olup dünyada 30 yaşına kadar yaşayan yok dedi.. oradan çıkıp sonuçları profa gösterdik doktorumuza odade bir ihtimal yaşar ama ne gerek var bu acıları çektirmeye dedi sonlardirma raporu verdi yarın için yatış verdi..Tam kabulleniyorum içimde kimildayinca tekrar başa sariyorum...Günahından korkuyorum birde... Yarın doğum olacak nolur akıl verin hatamı yapıyorum kafam gitti artık çok kötüyüm. Hamilelik öncesi şeker hastalığı varsa oda kalpte sorun yapar dedi. Bildiğim şekerim yoktu. Ama son bir ay çikolata tatlı yedim acaba benmi sebeb oldum aklım gitti. Detaylı ultrason da sordum asla senle alakası yok ilaç bile kullansan kalp bu hale gelemez dedi.bebek oluşurken genler yanlış yerlere gitmişler sağ organlar sola soldakiler sağa kalp ortada kalmış ve sadece dört odaciktan bir odacığı çalışıyor kirli temiz kan karışıyor benim vesilemle nefes alıyormuş şu an doğunca direk morarirmis. Off kusura bakmayın dertleşmek için yazıyorum ama sizde hamilesiniz etkilenen olursa hakkınızı helal edin. Bana dua edenden Allah razı olsun. Hepiniz sağlıklı kucaginaza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?