2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cok zor bir durum ve paylasirken sakin kusura bakmayin gibi seyler dusunme ve bir de bunun icin uzulme. Su an hissettigin her duygu, aklindam gecen her sey o kadar normal ki.. Hayatta her sey bizler icin. Aci ve uzuntu hepimiz yasadik, yasiyoruz. Kim bilir neler bekliyor daha bizleri. Allahtan herkes icin hayirlisini diliyorum. Verecegin hicbir karardan pismanlik duyma. Cunku suanki durumunun bir tek dogrusu olsa soylesek ama yok. Sen ve esin karar vereceksiniz. Ben olsam su an ayni senin gibi olurdum yani kararsiz ve karisik. Bir arkadas demis kendine bir kac gun vermek belki kararini su an aklindan geceni degistirmicek ama sindirmeni saglayacak bu karari. Hakkinizda hayirlisi olsun. Allah kalbine ferahlik versin

Evladının acı çektiğini görmek bu dünyadaki en zor imtihan olsa gerek. Şimdi insan duyduklarına dayanamıyor. Dini boyutunu bilemiyorum ama Allah sizi darda koymasın en doğrusu olsun.

Allah yardımcınız olsun

Çok zor bir karar arkadaşım Allah yardımcınız olsun, bizler ne desek bir önemi yok, okurken bile içim titredi, Rabm en hayırlısı neyse karşına onu versin

Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Zaten ne desem boş canım . Sabahdan beri dünkü yazdıklarını düşünüyorum . Allah düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir acıyı. Sadece diyebileceğim şu eşinle sen beraber karar veriniz kimseyi dinlemeden. İkiniz beraber en doğru kararı vereceğinize inanıyorum. Allah sabır versin canım

Kizlar ozel hastanede muayene olmadan tek tahlile ne kadar ucret alirlar? Tsh’ima baktirmak istiyorum ama Ankara, İstanbul gibi sehirlerde fiyat nasildir bilen var mi?
Özel hastaneler randevusuz tahlil yaptırmıyorlar. Ben de bu ara düzenli tsh serbest t3 ve t4 baktırıyorum, ama benim sağlık sigortam var. Sigortaya gönderilen evrakta gördüğüm sadece tahlil için 350 tl isteniyor. Bunun muayenesi de var. Ama benim hastane normalde de pahalı. Hastaneden hastaneye fiyat değişiyor. Özel tahlil yapan yerler belki daha uygun fiyatlı olabilir. Bu arada ben önce sağlık ocağında tahlil yaptımıştım. Özeldeki doktorum ona güvenmedi, tekrarlayalım dedi. Ama tahlil sonuçları arasında sadece 0,01 fark vardı.

Ben yaptım çok zor geldi yanımda bi gebe daha vardı o çok iyi görünüyordu yalnız bende çok yüksek çıktı şeker dediğiniz gibi 75lik içtim içmesi zor değildi ama beklemesi zor oluyor tüm günüm hastanedeydi ben açıkçası yüksek çıktığı için bu kadar zorlandığımi düşünüyorum çünkü asla tatli yiyemiyorum yediğim anda bulantilarim oluyor halsiz oluyorum

Benim de sigortam var 10 hakkim vardi cogunu kullandim simdi kalanlari da gereksiz harcamak istemiyorum. Sınırdaki deger yukselmis mi düşmüş mu bilsem ona gore dahiliyeye giderdim. Neyse ki randevu buldum devlete gidip baktıracağım insallah

Zor bir sınav canım sıızn ıcın Allah kalbine ferahlık versin. Devletin prosedur unu sde anlamıyorum bebegı bu kadar hissetmeden once bu karar sorulsa daha mantıklı karar verilir ama hareketi hissettiktrn sonra kurulan bag baska oluyor vicdan azabına dönüşüyor. Allah içibe ferahlık versin. Insallah bebegın ıcın en dogru kararı verebılırsınız

Sabah senden güzel haberler okurum diye ilk iş buraya baktım ama yazdıklarını görünce çok çok üzüldüm. Rabbim yardımcın olsun canim. En doğru karar ne ise o olsun

Allah yardımcın olsun canım, dua edeceğim sizin için.. Çok zor diyecek bir şey bulamıyorum

Ben 50’lik yaptırdım o zor gelmiyor hızlı geçiyor zaman. Kendi klinikteki doktorum 50’lik yaptır diyip hastaneye yönlendirdi ama hastanedeki doktor 75’lik giriş yaptı. Ben de kendi doktorum 50’lik istemişti ve 3 saat bekleyemem dedim o da 50’lik ile değiştirdi girişi. 75’lik yaptırmamı yazma nedeni eğer 50’lik problemli çıkarsa 100’lük yaptırmak zorunda kalınıyormuş. Öyle olmasın diye baştan risk almak istememiş. Neyseki 138 çıktı 50’likte, zaten olay 140’ı geçmemek :)

Kızlar akşam 16’da işten çıkıp tetanoz aşısına gitmeyi düşünüyorum, sağlık ocakları kaça kadar yapıyorlar? Aradım açmıyorlar da

Allah sabır versin, ama bunda kendinizi sorumlu hissetmeyin, şeker yiyince olacak şey değil. Bu tarz bir rahatsızlık halamda vardı, 29 yaşına kadar yaşamış, ameliyat da olmamış korktuğu için. Olsa da riskli bir ameliyatmış, büyüyünce farketmişler. Tatlı yemekle ilgisi yok genetik tamamen bu durum. Babannem ve dedem akraba olduğu için iki tarafı da geni taşınmış olunca ortaya çıkma olasılığı daha yüksek oldu. Başka bir doktora daha görünseniz mi diye düşündüm sadece. Onun dışında her ne olursa olsun hayırlısıdır inşallah öyle düşünelim, dedem ve babannemin o halamdan sonraki çocukları sağlıklı ve hepsi doktor oldular.

Çok teşekkürler cnm ztn daha iyi oldm akşam yemek yedikten sonra ayıptır söylemesi geğirmeye başladım düzeldim. Doğacak bebeklerden farkım yoktu yani resmen gaz sıkıştı ağlayacaktım Ama dediğin gibi insan önceden böyle bir tecrübesi olunca tedirgin oluyor. Çok şükür bişey çıkmadı

Karabük'te bir kadın dogumcuya Ankara'da detaylı ugs özelde radyologa ,Gazi Hastanesi'nde petiyatrik kardolog, en sonda gazı üniversitesi hastanesi öğretim üyesi doç Dr Onur beye sonuçları gösterdik ayrı ayrı hepsi kendi baktı radyolog direk sonlandırma dedi . Onur bey yüzde birihtimal için eziyet etme bebeğe dedi. kardiyalog ağır ameliyatları var üç adet kaldırıp yaşasa bile ömrü kısa dedi kararları bize bıraktılar. Eşim kesinlikle sonlandiralim ne bebek ne sen ne ben nede küçük bir buçuk yaşındaki kızımız atlatamayiz dedi. Ben dogursam mı acabalardayim ama topuk kanı bile yenidogandan zor alınırken saatlerce ac bırakıp kalbi açmak delik deşik etmek kısacası eziyet etmek istemiyorum kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…