Radyoloğun sonlandırma deme nedeni nedir acaba, yani sürecin zor geçmeyebileceğinin ihtimali olduğunu mu söyledi? Canım her ne olursa olsun bu sen ve eşinin kararı. Ortak bir karar önemlidir, eşin sonlandıralım diyorsa burda ya eşinin fikri gönül rızasıyla değişmeli ya da senin fikrin o yönde olmalı, çünkü bu mücadelede ikiniz de olacaksınızKarabük'te bir kadın dogumcuya Ankara'da detaylı ugs özelde radyologa ,Gazi Hastanesi'nde petiyatrik kardolog, en sonda gazı üniversitesi hastanesi öğretim üyesi doç Dr Onur beye sonuçları gösterdik ayrı ayrı hepsi kendi baktı radyolog direk sonlandırma dedi . Onur bey yüzde birihtimal için eziyet etme bebeğe dedi. kardiyalog ağır ameliyatları var üç adet kaldırıp yaşasa bile ömrü kısa dedi kararları bize bıraktılar. Eşim kesinlikle sonlandiralim ne bebek ne sen ne ben nede küçük bir buçuk yaşındaki kızımız atlatamayiz dedi. Ben dogursam mı acabalardayim ama topuk kanı bile yenidogandan zor alınırken saatlerce ac bırakıp kalbi açmak delik deşik etmek kısacası eziyet etmek istemiyorum kafam çok karışık
radyolog sonlandırma dememiş benim anladığım, 'sonlandırma kararı' demişler..Radyoloğun sonlandırma deme nedeni nedir acaba, yani sürecin zor geçmeyebileceğinin ihtimali olduğunu mu söyledi? Canım her ne olursa olsun bu sen ve eşinin kararı. Ortak bir karar önemlidir, eşin sonlandıralım diyorsa burda ya eşinin fikri gönül rızasıyla değişmeli ya da senin fikrin o yönde olmalı, çünkü bu mücadelede ikiniz de olacaksınız
Radyolog senin gibi olup doğuran olmadı dedi gebeliği sonlandırın dedi çünkü ağır kalp anomolisi tek bir sorun değil heryeri sorunlu dedi. Sabaha kadar dua ettim bir yol göster Allah'ım diye az önce Karabük'te ki doktorla konuştum senin gibi bir hastam doğurdu bebek 10 yakın ameliyat geçirdi 20 gün yaşadı doğru karar üzülme dedi bilmiyorum dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olur tekrar kusura bakmayın uzfuysemRadyoloğun sonlandırma deme nedeni nedir acaba, yani sürecin zor geçmeyebileceğinin ihtimali olduğunu mu söyledi? Canım her ne olursa olsun bu sen ve eşinin kararı. Ortak bir karar önemlidir, eşin sonlandıralım diyorsa burda ya eşinin fikri gönül rızasıyla değişmeli ya da senin fikrin o yönde olmalı, çünkü bu mücadelede ikiniz de olacaksınız
Estağfurullah ne kusuru çok geçmiş olsun Allah sanır versin, verecektir de... size tüm profesyoneller bunu söylemişse sorumluluk sizden çıkmış oluyor artık haberdar edin bizleri de dualarımız sizinleRadyolog senin gibi olup doğuran olmadı dedi gebeliği sonlandırın dedi çünkü ağır kalp anomolisi tek bir sorun değil heryeri sorunlu dedi. Sabaha kadar dua ettim bir yol göster Allah'ım diye az önce Karabük'te ki doktorla konuştum senin gibi bir hastam doğurdu bebek 10 yakın ameliyat geçirdi 20 gün yaşadı doğru karar üzülme dedi bilmiyorum dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olur tekrar kusura bakmayın uzfuysem
Allah gönlünüze göre sağlıcakla versin inşallahmaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah. bizim bir oğlumuz var ona kardeş geliyor. eşim kıza çok hevesleniyor bakalım kısmet.
Ben enfeksiyon için tek kullanımlık tozlardan içmiştim.. Ama yakın arkadaşım hamileyken antibiyotik kullanmıştı aynı zamanda alttan fitil de kullanmıştı.. Çocuğunu da sağlıklı bir şekilde doğurdu, su anda 2 yaşında bebeği..Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanan var mı hamilelikteenfeksiyon çıktı da ilaç kullancam mecbur kıyamıyorum ama enfeksiyon daha riskli
Bana hem toz hem augmentin 1000 yazmış bakalım akşam tozu içeyim suyu az içiyordum çoğaltıp hafta içi tekrar test vercem geçmezse içicez mecbur ama yanma koyuluk vs yok sisteme daha düşmemiş değerlere de bi bakcamBen enfeksiyon için tek kullanımlık tozlardan içmiştim.. Ama yakın arkadaşım hamileyken antibiyotik kullanmıştı aynı zamanda alttan fitil de kullanmıştı.. Çocuğunu da sağlıklı bir şekilde doğurdu, su anda 2 yaşında bebeği..
Butun duam senile Allah yardimcin olsun alacagin karardan pismanlik duyma. Sadece kendin degil esin ve kizinin da hayati var. Sen anne olarak tabi farkli dusunursun. Ama inan bunun vicdanla Gunahla ilgisi yokRadyolog senin gibi olup doğuran olmadı dedi gebeliği sonlandırın dedi çünkü ağır kalp anomolisi tek bir sorun değil heryeri sorunlu dedi. Sabaha kadar dua ettim bir yol göster Allah'ım diye az önce Karabük'te ki doktorla konuştum senin gibi bir hastam doğurdu bebek 10 yakın ameliyat geçirdi 20 gün yaşadı doğru karar üzülme dedi bilmiyorum dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olur tekrar kusura bakmayın uzfuysem
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Dualarımız sizinleRadyolog senin gibi olup doğuran olmadı dedi gebeliği sonlandırın dedi çünkü ağır kalp anomolisi tek bir sorun değil heryeri sorunlu dedi. Sabaha kadar dua ettim bir yol göster Allah'ım diye az önce Karabük'te ki doktorla konuştum senin gibi bir hastam doğurdu bebek 10 yakın ameliyat geçirdi 20 gün yaşadı doğru karar üzülme dedi bilmiyorum dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olur tekrar kusura bakmayın uzfuysem
Aynısını yaşadım benim bebeğinde kalp damarları tersti beyninde su vardı kendi 20 haftalık kafası 26 haftalık görünüyordu beyinde beyincikte yoktu benimkini de 20.haftada fark ettiler gittiğim bütün doktorlar sonlandır dedi bende kıyamadım herkes üstüme geldi kimisi dursun filan öyle olmuş sağlıklı doğurumuş kimisi aldır sakatla uğraşmak kolay sanki onlara fikir soran var eşimle de aram bozulmaya başlamıştı onlar hissetmiyor Bi bağ kurmuyor bebekle çünkü doğunca baba oluyorlar seni kimse anlamaz şimdi ama doğunca bunun aylarca hastanede yatması var küçük çocuğun varmış bide onuda düşün inanki kocan senin kadar etkilenmiyor lafta herkes destek o acıları bebekle sen çekeceksin dayanabilecekmisin kimse sana aldır diyemez ama bunlarıda düşün canım benim. Bana gelince benimki ne doktorlar kafası öyle büyürki sezaryen le bile doğuramssın kesmek zorunda kalırız dediler yinede kıyamadım amniyosentez günü bekliyorduk ondan sonra kesin karar verilecekti tabi ağlamaktan başka hiç bişey yapamıyorsun sonra Bi gün tuhaflık hissettim karnımda bebeğim öldü dedim hareket bile etmemişti benimki hiç ama hissettim işte gerçekten kalbi durmuştu rabbime şükürler olsun kendiliğinden bıraktı yavrum beni rabbim sana kat kat sabır versin karanlığını aydınlığa çıkarsın inşallah dualarım seninleRadyolog senin gibi olup doğuran olmadı dedi gebeliği sonlandırın dedi çünkü ağır kalp anomolisi tek bir sorun değil heryeri sorunlu dedi. Sabaha kadar dua ettim bir yol göster Allah'ım diye az önce Karabük'te ki doktorla konuştum senin gibi bir hastam doğurdu bebek 10 yakın ameliyat geçirdi 20 gün yaşadı doğru karar üzülme dedi bilmiyorum dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olur tekrar kusura bakmayın uzfuysem
Bu nedir ya bebeklere yanlış aşılar tarihi geçmiş serumler rabbim yardımcımız olsun inşallah geçmiş olsun canım. Bende tekrar bulantı başladı kasıklarıma ağrılar giriyor böyle yırtılıuormuş gibi Doğurana kadar rahat yok galiba sağlıcakla gününde gelsin inşallah bebişler.Merhaba kızlar son ıkı gündür ıshal kusma halsizlik yaşıyorum korona testi oldum negatif fakat sırtımdakı ağri cocuk doğuyor sandım böyle bir kasılma acı yok sıcak sı torbası koydum artk geçmeyınce belime ıkı gece ağladım ne düz ne yan yatabıldım nst ye bağladı doktor kalp atışı dınledı baktı nst için küçük değilmi dedim neyse onuda anlamadm neden bağladıgını bısey yok dedi neden olduğunu hala anlamadm tek bildiğim doğurucak kadar ağrım olmasıydı bu aralar sıkıntılı sürecemi girdik anlamaadım zor zamanları atlattık derken dahada zor zamanlar bizi beklıyor sanırım zaten o çatalı gördüm tansiyonum düştü hastaneye gerçekten mümkün olduğunca gitmemeye karar verdım birde yan tarafımdakı kadına tarihi geçmiş serum taktılar Allahtan beni uyardı kadın dikkat et dedi siz siz olun takılan serumların üstündeki tarihlerede dikkat edin bugün biraz daha iyiyim benim gibi sorunu olan olursa diye yazıyım dedim.
Bugün yaptırdım 167 çıktı cok canım sıkkın şimdi 4 saatim heba olacak 100lükle artı aldıgım glikoz da cabası. Umarım 100lük iyi cıkarBen 50’lik yaptırdım o zor gelmiyor hızlı geçiyor zaman. Kendi klinikteki doktorum 50’lik yaptır diyip hastaneye yönlendirdi ama hastanedeki doktor 75’lik giriş yaptı. Ben de kendi doktorum 50’lik istemişti ve 3 saat bekleyemem dedim o da 50’lik ile değiştirdi girişi. 75’lik yaptırmamı yazma nedeni eğer 50’lik problemli çıkarsa 100’lük yaptırmak zorunda kalınıyormuş. Öyle olmasın diye baştan risk almak istememiş. Neyseki 138 çıktı 50’likte, zaten olay 140’ı geçmemek :)
50’likte bu sonucu alınca doktorunuz 100’lüğü mü önerdi? Ya aslında yüksek çıkıyorsa direkt diyete yönlendirmek mantıklı değil mi neden durmadan test oluyorsa, baştan deseler bir gebe olarak dikkat et şunları bunları azalt diye. evinize yakın hastanrye gidin yoksa orda beklemezsinix. Ben 3 saat diye biliyorum 100’lükteBugün yaptırdım 167 çıktı cok canım sıkkın şimdi 4 saatim heba olacak 100lükle artı aldıgım glikoz da cabası. Umarım 100lük iyi cıkar
50’likte bu sonucu alınca doktorunuz 100’lüğü mü önerdi? Ya aslında yüksek çıkıyorsa direkt diyete yönlendirmek mantıklı değil mi neden durmadan test oluyorsa, baştan deseler bir gebe olarak dikkat et şunları bunları azalt diye. evinize yakın hastanrye gidin yoksa orda beklemezsinix. Ben 3 saat diye biliyorum 100’lükte
Allah yardımcın olsun canım. Tüm dualarım seninleMalesef durumlar kötü petiyatrik kardolog çok sorunlu dedi doğar doğmaz açık kalp ameliyatı olacak dedi atlatirsa bir yaşında tekrar olacak dedi onuda atlatirsa üç yaşında bir ameliyat daha olacak ağır ameliyatlar normal olmayacak asla dedi bunun gibi olup dünyada 30 yaşına kadar yaşayan yok dedi.. oradan çıkıp sonuçları profa gösterdik doktorumuza odade bir ihtimal yaşar ama ne gerek var bu acıları çektirmeye dedi sonlardirma raporu verdi yarın için yatış verdi..Tam kabulleniyorum içimde kimildayinca tekrar başa sariyorum...Günahından korkuyorum birde... Yarın doğum olacak nolur akıl verin hatamı yapıyorum kafam gitti artık çok kötüyüm. Hamilelik öncesi şeker hastalığı varsa oda kalpte sorun yapar dedi. Bildiğim şekerim yoktu. Ama son bir ay çikolata tatlı yedim acaba benmi sebeb oldum aklım gitti. Detaylı ultrason da sordum asla senle alakası yok ilaç bile kullansan kalp bu hale gelemez dedi.bebek oluşurken genler yanlış yerlere gitmişler sağ organlar sola soldakiler sağa kalp ortada kalmış ve sadece dört odaciktan bir odacığı çalışıyor kirli temiz kan karışıyor benim vesilemle nefes alıyormuş şu an doğunca direk morarirmis. Off kusura bakmayın dertleşmek için yazıyorum ama sizde hamilesiniz etkilenen olursa hakkınızı helal edin. Bana dua edenden Allah razı olsun. Hepiniz sağlıklı kucaginaza almayı nasip etsin..
Merhaba kızlar son ıkı gündür ıshal kusma halsizlik yaşıyorum korona testi oldum negatif fakat sırtımdakı ağri cocuk doğuyor sandım böyle bir kasılma acı yok sıcak sı torbası koydum artk geçmeyınce belime ıkı gece ağladım ne düz ne yan yatabıldım nst ye bağladı doktor kalp atışı dınledı baktı nst için küçük değilmi dedim neyse onuda anlamadm neden bağladıgını bısey yok dedi neden olduğunu hala anlamadm tek bildiğim doğurucak kadar ağrım olmasıydı bu aralar sıkıntılı sürecemi girdik anlamaadım zor zamanları atlattık derken dahada zor zamanlar bizi beklıyor sanırım zaten o çatalı gördüm tansiyonum düştü hastaneye gerçekten mümkün olduğunca gitmemeye karar verdım birde yan tarafımdakı kadına tarihi geçmiş serum taktılar Allahtan beni uyardı kadın dikkat et dedi siz siz olun takılan serumların üstündeki tarihlerede dikkat edin bugün biraz daha iyiyim benim gibi sorunu olan olursa diye yazıyım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?