2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar biraz önce sandalyeden kalkarken sağ kaşığıma bıçak sağlanır gibi sancı girdi eşime su getir diye bağırdım bir daha girdi sonra yattım geçti acaba neden oldu normal mi ?
Evet oyle aniden kalkinca, aniden gulunce, andiden hapsurunca oyle olur. Her sey haberli ve yavas yavas olacak millet maraton kosuyo nasil oluyo bilmiyorum

Evet oyle aniden kalkinca, aniden gulunce, andiden hapsurunca oyle olur. Her sey haberli ve yavas yavas olacak millet maraton kosuyo nasil oluyo bilmiyorum
Aslında aniden de değil yavaş kalktım ama çok oturdum galiba kalkınca gerildi oradaki şey her neyse

Kızlar biraz önce sandalyeden kalkarken sağ kaşığıma bıçak sağlanır gibi sancı girdi eşime su getir diye bağırdım bir daha girdi sonra yattım geçti acaba neden oldu normal mi ?
Aynısı oldu bugün önce sola sonra sağa girdi benimki 5dakka sürdü

Cok gecmis olsun. Senin anlattigin derecede olmasa da benim de geceleri sirtim ve kasiklarim kabus gordurecek kadar agriyor. Sabahlari yorgun uyaniyorum.
Allah razı olsun bende bel fıtığı vardı ondanmı anlamadm ama ben çocuk doğurmuş kadar oldum valla

Aynen doktoru ben uyandırdım zaten uyuyordu gece acillik olunca allah düşürmesinde eksikliğinide göstermesin gerçekten

Aslında hiç iştahım yok, hazır gıda hala çok midemi bulandırıyor, evde yapılan nohutu, kuru fasulyeyi bayılarak yerken fastfood herşey midemi bulandırıyor, tatlı da çok nadir yerim, çay desen hamile kaldığımda beri ağzıma sürmedim amaaa çok fazla meyve tükettim, hele taze üzüm her gün 200_300 gr yemişimdir, birde köy ekmeği yedim çok sanırım bunlar etkiledi, diyet konusunda sana katılıyorum ve zorlanmayacağımı düşünüyorum

Canim benim, Allah sana ic ferahligi versin insallah. Cok gecmis olsun

Birkaç gündür giremiyordum yeni okudum yazdıklarını kendimce birşeyler yazmadan geçemedim…Bu kararı vermek hiç kolay olmamıştır kalbin nasıl ağrıyordur şuan tahmin ediyorum ama belki biraz rahatlatır diye yazıyorumpediatrik kalp cerrahı olan birinin eşi olarak yazıyorum ki eşimin telefonunu yıllardır elime alamıyorum foto videoları görmeyeyim diye öyle zor ameliyatlar geçiriyor ki ağır anormalisi olan bebekler ve hayata tutunmaları nasıl müdahale ederlerse etsinler öyle zor ki inan ki o süre de bebek de aile de perişan oluyor…Ve bu durumlarda çok zaman ellerinden bişey gelmiyor doğru kararı verdiğine şüphen olmasın…Allah evladına sağlık versin sana da dilediğin zaman tekrar nasip etsin inşallahhh

Geçmiş olsun canım.. 1 ay önce bende de ishal oldu çok sancı yaptı karnımda, doktora gittim hemen bebek iyiydi üşütmüştüm enfeksiyonda çıkmadı serum yedim inan onunla 1-2 günde geçti. Dayanılacak gibi değildi o sancı

Son düzenleme:
İshal salgını var galiba verimle babam da oldu hatta biz huylandık covit testi falan da verdik bişey çıkmadı çok şükür haşlanmış patates muz ve kahve telvesşne limon sıkıp yemeye çalışın susuz kalmayın çok geçmiş olsun

Bende kontrole gittim 24+0 790 gram biri 760 biri çıktı tombişlerin ama şimdiden zorlanmaya başladım ben ilerleyen haftalarda Allah hepimize kolaylık versin
1,5 kilo taşıyorsun 30 hafta gibi
Bizdekinin iki katı. Allah kolaylık versin.
İki tane gelecek ama çok tatlı

1,5 kilo taşıyorsun 30 hafta gibi
Bizdekinin iki katı. Allah kolaylık versin.
İki tane gelecek ama çok tatlı
Gerçekten düşününce öyle güzelce alalımda kucağımıza ikiz hamileliği kısa olur derler 34-36 arası olur diyor herkes inşallah güzelce doğarlar tadını çıkarmaya çalışcam artık detaylı vs geçti

Bende kontrole gittim 24+0 790 gram biri 760 biri çıktı tombişlerin ama şimdiden zorlanmaya başladım ben ilerleyen haftalarda Allah hepimize kolaylık versin
Ay sizinkiler epey tombişmiş haftasına göre maşallah ikiz denince zayıf olur sanılıyor ama iyi gidiyorlar meme kavgası yapabilirler

Ay sizinkiler epey tombişmiş haftasına göre maşallah ikiz denince zayıf olur sanılıyor ama iyi gidiyorlar meme kavgası yapabilirler
Doktor da öyle söylüyor göbüşleri falan var ama ilerleyen haftalarda erken doğum riski olursa kiloları böyle gitmesi iyi dedi şuan bi risk yok ama belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…