Malesef durumlar kötü petiyatrik kardolog çok sorunlu dedi doğar doğmaz açık kalp ameliyatı olacak dedi atlatirsa bir yaşında tekrar olacak dedi onuda atlatirsa üç yaşında bir ameliyat daha olacak ağır ameliyatlar normal olmayacak asla dedi bunun gibi olup dünyada 30 yaşına kadar yaşayan yok dedi.. oradan çıkıp sonuçları profa gösterdik doktorumuza oda
de bir ihtimal yaşar ama ne gerek var bu acıları çektirmeye dedi sonlardirma raporu verdi yarın için yatış verdi..Tam kabulleniyorum içimde kimildayinca tekrar başa sariyorum...Günahından korkuyorum birde... Yarın doğum olacak nolur akıl verin hatamı yapıyorum kafam gitti artık çok kötüyüm. Hamilelik öncesi şeker hastalığı varsa oda kalpte sorun yapar dedi. Bildiğim şekerim yoktu. Ama son bir ay çikolata tatlı yedim acaba benmi sebeb oldum aklım gitti. Detaylı ultrason da sordum asla senle alakası yok ilaç bile kullansan kalp bu hale gelemez dedi.bebek oluşurken genler yanlış yerlere gitmişler sağ organlar sola soldakiler sağa kalp ortada kalmış ve sadece dört odaciktan bir odacığı çalışıyor kirli temiz kan karışıyor benim vesilemle nefes alıyormuş şu an doğunca direk morarirmis. Off kusura bakmayın dertleşmek için yazıyorum ama sizde hamilesiniz etkilenen olursa hakkınızı helal edin. Bana dua edenden Allah razı olsun. Hepiniz sağlıklı kucaginaza almayı nasip etsin..