2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bugun hep karnimda agri var. Adet ağrısı gibi. Siddetli degil ama gun icinde hep devam etti. Sizce endiselenmeli miyim?

Merhaba güzel anneler bir sorum olacaktı aceba benim gibi bu durumu yaşıyan var mı psikolojim mahvoldu resmen pazartesi doktora gideceğim ama çok kötüyüm. Dk başı tuvalette olmama rağmen her hapşurdugumda öksürdügümde kustugumda idrar kaçırması oluyor öyle ki artık bez bağlıyorum dayanılmaz bir hal aldı sürekli çamaşır degiştirmekten duş almaktan yoruldum artık ikinci gebeligim fakat sezeryandı ilki ve başıma hiç böyle birşey gelmemişti ilk defa yaşıyorum enfeksiyon vsde yok vücutta

Dun mutfak topluyordum durduk yere hic tuvaletim gelmeden kacirdim. Yalnizca dun 4 kez camasir degistirdim. Hic kafein almiyorum, siyah cay dahi icmiyorum, aklima geldikce kegel yapiyorum. Surekli tuvalete gidiyorum ve artik cok sikildim. Bir cok doktorla konustum mevzuyu kimse cozum sunmadi. Eskiden bir urolog ilac vermisti boyle cok kacirdigim zamanlarda onu kullaniyorsum ama simdi hamileyim diye onu da alamiyorum. (Iki cocugum normal dogum 3950gr, buna da baglayan doktorlar var ama cozum sunmuyorlar)

Kızlar az once eğilirken karnıma bişey battı cok kötüydü kaburgamıydı acaba

Belki mesane üstüne basi yapıyordur bende de her zaman olmasa da bazen oluyor o şekilde .

Aynı durum çözüm bulamıyorlar özellikle çocugumun doğumundan sonra bu başıma çok geldi sezeryandan sonra kaç defa doktora dedim böyle diye hep bir bahane çözüm yok ama hamilelikte aşırı arttı psikolojim mahvoldu resmen ne yapcamı şaşırdım. Bende Allah yardımcımız olsun bende çok yaparım kegel egzersizi alışkanlık olmuş birde bende sürekli yapıyorum ama ne fayda

Belki mesane üstüne basi yapıyordur bende de her zaman olmasa da bazen oluyor o şekilde .
Bunu biliyorum saolsun orayı tekmeliyor derdi neyse oramla hep tekmesi o tarafta o yüzdendir diyorum belki ama bu çocuk hiç mi dönmez ya hep aynı yerde tekme yiyorum ve bu durum idrar kaçırması sonucu oluşuyor ve Buda moralimi bozuyor olur olmadık yerde olunca ne yapacagımı şaşırdım vallahi

Ben de yaşadım ilaç almadım, kefir yoğurt bol c vitamini ile 4 günde ancak toparladım.
İlk doğumumdan sonra normal olmuştu bir hafta tamamn altıma işedim ve asla hissetmedim. Kas egzersizi verdi tuvaletinizi yaparken tutmaya çalışıp tekrar bırakacaksınız. Uzun süre çalıştım tıpraladı zamanla ama mesane tam doluysa ve hapşurursam şu anda yine kaçıyor asla doğum öncesi haline tam dönmedi

Covid gecirmis arkadaslar bogaziniz sisti mi
Bademciklerim fena sismis yutkunamiyorum
Burnum
Tikali değil
Covid bademcik şişliği yapıyor mu?

Merhabalar Benim kürtaj sonucum trizomi 22 cıktı fakat bilgi bulamıyorum bir türlü siz ne gibi şeyler öğrenmiştiniz acaba

Dogumunuz nasil olmustu peki? Normal, sezeryan, epidural?

Cok sevindim guzel haberlerin gelmesine :) bununla gecmis olsun, allah baska stres gostermesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…