2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok üzüldüm.Allah yardım etsin .çok zor bir durum ne desek teselli olmaz. Allah doğru hayırlı karar verdirsin.

Çok sık giremiyorum . Üzülerek okudum bir çok son mesajı. Allah yardımcın olsun canım. Tüm haber bekleyenler hayırlı haber alsın.

..kendimden söz edecek olursak...
Benim demir ilacını ,ferplex fol değiştirdi. Çok iştahım açıldı. kilo olarak 7 kilo aldım .1 veya 1.5 kg su son 2 haftada olabilir.. bir de artık diyete pek uymuyorum . Tam buğday unu ,yoğurt ,süt bunlara devam. Ancak canım birşeyler istemeye başladı onlarıda yiyorum.çalışıyorum halen . Zaten kabızlık çözülmüyor hiç birşey fayda etmiyor. Dr doğumdan sonra düzelecek inşallah dedi ya bakalım ...magnorm verdi kramplar için ama çook mide yanması yapıyor suda eritilen. Şeker yüklemem ekimin ilk haftası . İlk çocukda şeker yüklemesinde migrenim azmıştı . Şurubu içicem diye . İnşallah bunda öyle olmaz .bana göre aşırı aşırı tatlı ..
Hareket hususunda masa başında uzun vadeli kalırsam bir tepiyor kalk artık diye
Bazen çok hareketsiz bazen hareketli...
Ancak karnım hep gazlı şişlik var ... o yüzden dıştan hissedemediğimi düşünüyorum..ayak bileklerim kalınlaşıyor .göbüşüm belli artık .
Şu çiş kaşması ilk doğumum sezaryan olmasına rağmen bende doğumdan sonra olmuştu. 2,3 ay sürdü sonra geçti.
Şimdilerde akıntı gibi oluyor iç çamaşırım hiç temiz durmuyor yani günlük... dr sordum bebeğin suyumudur diye öyle görünmüyor dedi... sıkışıklıktan kaçtığını söyledi...

Kızlar günaydın Yüzünüz için nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?

Günaydın .La Roche possay in ürününü kullanıyorum ama renkli nemlendirici bb kremler gibi onu her zaman kullanmasam da memnunum .Diğer kullandığım ürün neutrogena hydro bost .Fiyatı da çok uygun kokusu da güzel .

Kan ilaçları iştah açıyor ne yazık ki kullanmasak olmuyor ben yaş ve kuru incir ile armutta buldum çareyi zira kabızlık yaşamakta kilo aldırıyor bir muddet sonra .
Benim şeker yüklemesi yarin , ilkinde sorun yaşamadım zaten tatlıyı severim bilek şişliğin muhtemelen masa başı iş yaptığın için olanilir ,altına destek koysan ya da sandalyeye uzatsan belki rahatlarsın.Bir de yürüyüş iyi geliyor,benim ayaklarım normal zamanda da şişer bilhassa sıcak havada yürüyüş yapınca geçiyor .

Kızlar günaydın Yüzünüz için nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?
Gunaydin, yagli egzama yani seboreik dermatitten teshisinden sonra bircok eczane urunu kullandim ama gecmemisti.. en sonunda bir yerde okuyup sebamed normalden yagliya donuk nemlendiricisini denedim ve uzunca bir suredir de yuzumde alevlenme olmadi. Kendi sorunuma cozum bulmasindan ote cok iyi bir nemlendirici, ve yagli da gostermiyor, cildimin cok iyi nemlendigini hissediyorum.Cruelty free bir urun bulsam hemen degistiricem, icime sadece bu hayvanlar uzerinde test etme olayi sinmiyor.

Genel olarak hamilelikte, retinol,retinyl palmitate, salycylic acid, paraben, DAE, formaldehyde, sulfates petrochemicals, phythalates (fitalatlar) gibi kimyasallari iceren icerikler onerilmiyor diye okumustum.. bir de soya bazli ve bergamot yagli urunler ciltte hiperpigmentasyon yapabiliyormus.

Bu şeker yüklemesi için aç mı gitmek gerekiyo nasıl oluyo rica etsem anlatabilir misiniz
u

Günaydın kızlar 25. Haftamdayım bir kaç gündür bebişin hareketlerini eskiye göre daha az hissediyorum normal mi acaba doktora mı gitsem 2 hafta sonra kontrolüm

Bu şeker yüklemesi için aç mı gitmek gerekiyo nasıl oluyo rica etsem anlatabilir misiniz

u
Evet aç karnına gideceksin gece 12 den sonra birşey yeme içme sabah aç karnına kan veriyorsun devlet hast yaptirisan ertesi gün yükle yapıyorlar özelde ise kan sonucun çıkınca hemen 50 lik glukoz içiyorsun bir saat bekledikten sonra kan veriyorsun

Günaydın kızlar 25. Haftamdayım bir kaç gündür bebişin hareketlerini eskiye göre daha az hissediyorum normal mi acaba doktora mı gitsem 2 hafta sonra kontrolüm
Bazen çok hareketli bazen durgun oluyorlar sen hareket halindeyken zaten bebisler uyuyor sen uzaninca veya dinlenin ve hareketleri fazlalasiyor tatlı birşeyler ye uzan hareketlenir ama için rahat etmezse gidersin Dr.a

Teşekkür ederim sağolun

Bi gün çok hareketli ertesi gün çok az hareket ediyor ama eskiye göre daha güçlü vuruyor pıt pıttan pat pat vurmaya geçtik dün benimki çok hareketliydi bügün eh işte her gün aynı değil normal galiba bende 24+0 bügün

Ben cyrene diye bi markadan aliyorm genelde internetten aliyorm sitesinde icerikleri fln uzun uzun yaziyo hamilelikte kullaniminin sakincali olmadigi da yaziyodu genelde memnunum urunlerindem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…