Çok sık giremiyorum . Üzülerek okudum bir çok son mesajı. Allah yardımcın olsun canım. Tüm haber bekleyenler hayırlı haber alsın.
..kendimden söz edecek olursak...
Benim demir ilacını ,ferplex fol değiştirdi. Çok iştahım açıldı. kilo olarak 7 kilo aldım .1 veya 1.5 kg su son 2 haftada olabilir.. bir de artık diyete pek uymuyorum . Tam buğday unu ,yoğurt ,süt bunlara devam. Ancak canım birşeyler istemeye başladı onlarıda yiyorum.çalışıyorum halen . Zaten kabızlık çözülmüyor hiç birşey fayda etmiyor. Dr doğumdan sonra düzelecek inşallah dedi ya bakalım ...magnorm verdi kramplar için ama çook mide yanması yapıyor suda eritilen. Şeker yüklemem ekimin ilk haftası . İlk çocukda şeker yüklemesinde migrenim azmıştı . Şurubu içicem diye . İnşallah bunda öyle olmaz .bana göre aşırı aşırı tatlı ..
Hareket hususunda masa başında uzun vadeli kalırsam bir tepiyor kalk artık diye
Bazen çok hareketsiz bazen hareketli...
Ancak karnım hep gazlı şişlik var ... o yüzden dıştan hissedemediğimi düşünüyorum..ayak bileklerim kalınlaşıyor .göbüşüm belli artık .
Şu çiş kaşması ilk doğumum sezaryan olmasına rağmen bende doğumdan sonra olmuştu. 2,3 ay sürdü sonra geçti.
Şimdilerde akıntı gibi oluyor iç çamaşırım hiç temiz durmuyor yani günlük... dr sordum bebeğin suyumudur diye öyle görünmüyor dedi... sıkışıklıktan kaçtığını söyledi...