2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Size yazdıktan sonra gittik test yaptırdık
Sonuc çıkar 4-5 saate galiba
Hamileler zaten ilac kullanamıyor ama
Bulaştırmamak adına teste gittim
İns negatif çıkar

Çıkmaz inşallah bir şey ,çıksa da hafif atlatırsın umarım .Havalar çok değişken üşütmüş olabilirsin

Kaç tane zıbın almak gerekiyor kızlar? Kaç aylık olacak. Tecrübeliler yazabilir mi?

İri bebek olursa 0-3 ay fazla giyemez mesela .Şimdiden alacaksan ileri aylar için olandan alabilirsin ama doğduktan hemen sonra giysin diyorsan doğuma yakın bakmanı tavsiye ederim.4.5 kg oğlan doğurmuş bir ananın deneyimi olarak yazıyorum hastane çıkışını 1 ay giyemedi ,0-3 ay olana hiç baslamadik zira 1.aylik kilosu 6 oldu şimdi bunda temkinli gidiyorum .Uygun denk gelip alirsam 3 ay ve üzeri olacak.

Zıbın çok kullanılan bir şey hele ilk zamanlar kakalar çıkıyor dışarı ama ben adet olarak 5-6 almistim sanırsam kirleneni sabunla yikiyordum.İlk zamanlar çok kıyafet stoğu yapmadım.Asil ek gıda sürecinde çok kıyafet gerekiyor.

Peki bebegin iriligi smdiden belli olur mu benm hep haftasiyla uyumlu cikiyo ilerde cikmio ama son ay birden irilesir mi yoksa neyse o mudur

Kızlar ben 26 +1 günlük gebeyim eşim izin alamadığı İçin şeker yükleme testim yarına kaldı acaba geç mi kaldım ?

Son aylarda ağırlaşırsam hiç alamazsam. Şimdiden kaburgam belim ağrıyor benim. Dediğin de mantıklı ama en azından yeni doğan ve 0-3 alayım o zaman ikisinden de bulunsun madem. Tecrübesizlik ne kötü

Peki bebegin iriligi smdiden belli olur mu benm hep haftasiyla uyumlu cikiyo ilerde cikmio ama son ay birden irilesir mi yoksa neyse o mudur

32-33 den sonra fark etmeye başlar benim 2 hafta sonra 3-4 haftaya çıktı ileri gitmesi .Doktorda iri bebek olacak bu diyip duruyordu zaten .Velhasıl öyle de oldu ,hatta ultrason ölçümünde 3800 çıkmıştı planlanan doğuma 3 gün vardı + - fark eder demişti + fark olmuş.Bilhassa erkek bebekler daha iri oluyor .Bir de bir anda büyüyüp gidiyolar.

Hep 0-3 ay aldım valla elimde patlayacak, hediye geldi onlar da 0-3 ay.
benim tosun bu kiloyla devam ederse 4 kilonun üzerinde doğacak gibi. Bugün çıktım 6 ay zıbın aldım ancak paklar.
Anası da ufak tefek dayıya çekmiş herhalde

Doktora sordum dedim yaptırmasam da dikkat mi etsem, eğer kesin gebelik şekeri tanısı koyulmuş gibi dikkat edebileceksen öyle yap dedi. Hayatım boyunca 50 kilonun üstüne çıkmamış ve aşırı yemek tatlı yiyip zerre kilo almayan biri olarak ilk kez diyet yapıcam iki gündür o kadar zor geldi ki anlatamam gerçekten allah şeker hastalarının veya obeziteyle mücadele edenlerin yardımcısı olsun cok cok zor

Merhaba kaçlık yapıldı acaba? Bana 50likte açlık 80 1 saatin sonunda 167 çıktı 100lük yapılması gerekiyor dedi tanı koymak için ama ben istemedim dikkat etmeye çalışıcam sürekli de ölçümler yaptak, eve şeker ölçüm cihazı alayım diyorum. Dikkat ediyorum iki gündür yediklerime ama çok zorlanıyorum

Bakalım bende yarın yaptircam.Sonuç ne çıkacak ,doktor kaçlik isteyecek.İlk doğumun kilolu olması sebebiyle 100 lük isteyebilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…