2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doğum artı doktor parası 9500 diye biliuorım.15 bin sanmıyorum olsun muayeneler vs dahil o kadar tutar
Benim doktorum da orada söyleyen arkadaşın da doktoru orada her şey dahil 15bin demişler ama muayeneler değildir zaten doğuma yakın sadece doğumu sormuştu. Geçenlerde de doğurdu. Ben de şaşırdım o kadar olmasına şimdi bu kadarsa şubatta ne olur kimbilir siz hastane ile mi görüştünüz direkt olarak?

Bu arada ben yeni dogan ikisinde de hic ama hic giydiremedim
Bir tane annem almıştı
Ayagı kasmıştı oglumu hic giymedi
Kizima denedim ona hic olmadı
Fazla fazla almayın
Her bebek farklı ama
Erken dogan olabilir
İns hepimizin bebekleri vaktiyle gelir ama erken dogan olursa
Misal o bebisler kucuk bedenleri giyebilir
Ben 3 tane 0-3 ay aldım
4-5 tanede eski var 6-7 de olabilir
İki tane daha söyle guzel bir takim alip defteri kapamayı düşünüyorum
Zaten büyüdükçe aliniyor
Bilmiyorum pandemide cok hediyemiz gelir mi ama hediye filanda geliyor yakinlardan gelenleri begendim hep giydirdim cocuklara
Onlarda is gördü

İstanbul medical parkta da sadece dogum icin 15 bin istemisler :) dogrudur yani

Kızlar ben 26 +1 günlük gebeyim eşim izin alamadığı İçin şeker yükleme testim yarına kaldı acaba geç mi kaldım ?
Geç değil
Bana doktor en ideal 27-28 dedi.
Belki acil durumlarda, amniyon sıvısı fazladır ya da başka belirtiler vardır o zaman 24 gibi yapılıyor.

Evet mart ayında sormuştuk arkadaşımda sormuştu medicana da 9500.ben sigorta yaptırdığım için hiç sorgulamıyorum ama merak ettim açıkçası cidden 15 bin mi

Evet mart ayında sormuştuk arkadaşımda sormuştu medicana da 9500.ben sigorta yaptırdığım için hiç sorgulamıyorum ama merak ettim açıkçası cidden 15 bin mi
Aaa sen medicanayı mı söylüyorsun canım medical park yazıyordu konuşmalarınızda o yüzden sordum yanlış anlaşılma oldu o zaman medicana daha ucuzdur muhtemelen doğrudur

Merhaba 9500 bu sene için
Ben bu konuşmaları görüp yazmıştım yanlış anlaşılma oldu heralde

Son aylarda ağırlaşırsam hiç alamazsam. Şimdiden kaburgam belim ağrıyor benim. Dediğin de mantıklı ama en azından yeni doğan ve 0-3 alayım o zaman ikisinden de bulunsun madem. Tecrübesizlik ne kötü
Benim kızım 50cm 3950 doğmuştu ilk bir ay yeni doğan takımları üzerine çok güzel oturdu (alt-üst takım).
Geçen bahar yiğenim için alışveriş yaptım. Ona prematüre tulum bile aldım, hastanede giyer, ilk bir hafta bile giyse doğru düzgün üzerine oturur diye düşündüm.
Şimdi de 3-4 tane yeni doğan alt-üst takım, 1 tane premature tulum, 8-10tane de 0-3ay tulum alacağım.
Burada bir arkadaş uzun kollu içlik giydirmek zor oluyor yazmış, mantıklı geldi, atletlerini kısa kollu alacağım.
Kızımdan hatırladığım ilk doğduğunda çıtçıtlı body altına ayaklı alt rahat oluyordu, en rahat onları kullanmıştım.
Kızımı çok kundak yapmıştık yine woombie kundak alacağım.
Doğumdan sonra da insan çok sıkılıyor o nedenle sadece 0-3 aylık alışverişini doğum öncesi yapıp sonrasını doğumdan sonraya bırakacağım ki o zaman da kafa dağıtıp bişiler alayım.
Benim alışveriş listem böyle :)

Çıkmaz inşallah bir şey ,çıksa da hafif atlatırsın umarım .Havalar çok değişken üşütmüş olabilirsin
Teşekkür ederim canım
Çocuklardan gecti muhtemelen bana
Onlar biraz kırgındı
Ben daha fazla kötü olumca covidden şüphe ettik
Geçmiş olsun canım
Şu sıralar salgın var malum hava değişiyor dikkat etmek lazım..
Salgın fena
Eczanede pediatrik şurup kalmamış
Okullar açıldığından beri yok satıyoruz dedi eczacı
Teşekkür ederim

Cümleten günaydın şeker yüklemesi icin hastaneye geldim 50 lik yapılacak açlık 80 çıktı .Saat 11:17 gibi glikoz sonrası kan verecem.Sonuc iyi çıkar inşallah
Kızçem haftasıyla uyumlu 24+2 haftalık ,760 Gr olmuş ,keyfi yerinde yine hülyalara dalmış düşünceliydi ama gülerken yüzünü yakaladık bu da babasına benziyor

Ayakları hala aşağıda dedim mesanemde tepiniyor çok idrara çıkıyorum şu anda da oralarda diyor

Benimde şeker yüklemesi yarın, toplam kaç saatimizi alıyor bu işlemler ? Ona göre izin alayım iş yerinden

Benimde şeker yüklemesi yarın, toplam kaç saatimizi alıyor bu işlemler ? Ona göre izin alayım iş yerinden

10 gibi laboratuvara geldik , tam idrar tahlili ve diğer kan tahlillerini verdim.İdrar tahlinini bıraktıktan sonra 50 lik glikozu verdiler ve 5 dakika içinde içmem gerektiğini söylediler ,boş kutuyla gidip saat verdiler 10:17 de içecek bitti 11:17 de kan vereceğim .Yani ortalama 2-2.5 saate yakin bir izne ihtiyacın olur .Hastane yoğunluğunu hesaba katarsak .75 ve 100 lük daha da uzun sürüyor ne kadarlık yapılacağı belli mi ?

Belli değil ama 50lik verir diye düşünüyorum

Bana 75lik yapıldı, doktır Bi daha gerek duymadı ama ben diyetisyene gidicem, ölçüm cihazını bende düşünüyorum da sanırım onu doktorun yazması gerekiyormuş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…