2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aaa sen medicanayı mı söylüyorsun canım medical park yazıyordu konuşmalarınızda o yüzden sordum yanlış anlaşılma oldu o zaman medicana daha ucuzdur muhtemelen doğrudur
İkisi de canım 9500 tl idi bu sene için kadın doğumun orda ofis var oradan fiyat alabilirsin MedicalPark için

1.saat kan şekerim 128 çıkmış kızlar .Çok şükür problem yok .Sabah ölçüm cihazından açlık 80 çıkmıştı ,kandan yapıldığında 76 çıkmış sonuç .Hemogram ve idrar çıkmadi daha .

Mayısta 93 çıkmış şekerim ,demek ki az biraz dikkat etmekle ve yürüyüş ile 76 lara inmiş . Bu arada doktor bana yürüyüş önerdi kasılma ve bel ağrısını minimuma indirir diye

Bana 75lik yapıldı, doktır Bi daha gerek duymadı ama ben diyetisyene gidicem, ölçüm cihazını bende düşünüyorum da sanırım onu doktorun yazması gerekiyormuş,
Gebelik başlangıcında benim açlık kan şekerim 100 civarında çıktığı için doktorum her gün ölçmemi istemişti. Doktor yazmamıştı gidip kendim almıştım cihazı.

Merhaba kizlar ben şubat annelerindenim sizleride takip ediyorum
Bugun detaylim vardi bebegin beyninde kist görüldü doktor 26 .haftaya kadar kaybolur dedi cok uzuldum tansiyonum falan düştü
Boyle birseyi yasayan varmi?

T tulperde cnm senin bebiste ki kayboldumu ? Gittim.doktor doc.baska bir doktora daha gitmeye gerek varmi ?

İkisi de canım 9500 tl idi bu sene için kadın doğumun orda ofis var oradan fiyat alabilirsin MedicalPark için
Benim daha erken olduğu için fiyat sormadım biliyorum oradan sorulduğunu ama erken olunca ilgilenmiyorlar. 15 bin dedi arkadaş en fazla bir ay önce konuşmuştur zaten ikisinin aynı olması da imkansız. Hatta dediğine göre geçen sene doğuran arkadaşı bile 11bine doğurmuş 9500 olamaz bence. Fazladan bir gece kalmak için de 3000 istiyorlarmış. Neyse belki sizin fiyata epidural, yatış ve refakatçi falan dahil değildir. Ayrıntılı konuşmak gerekiyor yoksa herşeyi ekstra yazıyorlar

Oğlum kreşe başladı ilk haftadan 3 gün ateş sonra kusma ishal başlaadı. Gerçekten anlamadım bu kadar çabuk nasıl oldu

23.haftadaki kontrolde kaybolmuştu benim. Çok sık görülen bir şeymiş, tek bulguysa ciddiye almıyor doktorlar, endişelenmeyin..

Olabilir biz detaylı sormadık doğumun maarafını sorduk epidurele para alınıyor zaten sigortaların bazıları karşılıyor sadece.siz sorun ilgileniyorlar çünkü ben hamile bile değilken sordum söylediler

23.haftadaki kontrolde kaybolmuştu benim. Çok sık görülen bir şeymiş, tek bulguysa ciddiye almıyor doktorlar, endişelenmeyin..
Ya canim Allah razi olsun içime su serptin evet tek bulgu dedi doktor herseyi guzel dedi
Sende oğlusunu sağlıkla hayirla kucagina alırsın inşllah

Lamia78
Canım aklım sende kaldı, nasıl oldun?
Bu gün son kararı verdik yarın yatisim olacak doğum için Allah affeder inşallah. Doktorların hepsi küçük bir bebeği olan hamile bir anneye dogursan ömrü yok kalp yetmezliği sebebiyle ama hemen ama bir kaç yıl içinde öleceğini o vakte kadar bebeğin acı çekeceğini ameliyatlar ve cihazlarda olacağını söylediler aldirirsam kalbine iğne ile anında sonlandıracaklar. Sağlıklı düşünemiyorum.Dogursam dedim kaderi neyse o olsa ben direneyim alışırım kötü sona Allah verdiği cani kendi alsa dedim eşim ve küçük bebegim var onlarında bana ihtiyacı var kızım 18 aylık bu gün ablama bıraktım ağlıyor bensiz eve geldiğimde devamlı bana vuruyor verme beni diye eşim duygusal izin aldı 10 gündür işinden bizi toparlamaya çalışıyor içine atıyor. Çok zor bir karardı ama verdik eşimle son kararı diğer bebeğiminde anneye ihtiyacı var diye kafayı yerimgozumun önünde erirken karnımdaki diğer kızımla ilgilenmem diye..... Allah affeder inşallah bu gün son günü kipirdayip duruyor çok kötüyüm dua edin Allah rızası için yargılamayın beni ondan vazgeçmek değil asıl olan onunda acı çekmesini istemiyorum inşallah ahirette hesap sormaz anlar beni yavrum ... Allah kimseyi evladiyla sinamasin...

Ben biraz forumdan uzak kaldım olaya tam olarak hakim değilim ama Allah yar ve yardımcınız olsun İnşaAllah şu yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu çok zor bir karar çok zor bir acı kimse sizi yadırgamaz burada ne yaşadığınızı bir siz bir Allah bilir Rabbim sabır ve dayanma gücü versin İnşaAllah size

Burada hic kimse seni yargilamaz, yargilamak da haddi degil. Allah yardimcin olsun. Bile bile bir bebege aci cektirmek, Tam olarak yasayamayacagi bir hayata onu getirmek kolay bir karar olamazdi, tipki tersi gibi. Ben hem bebek, hem kizin hem aileniz icin en dogrusuna karar verdiginizi dusunuyorum. Ici yana yana bir cogumuz da benzer karar alirdik diye tahmin ediyorum. Allah yardimciniz olsun, bir daha boyle uzuntu yasatmasin. Lutfen fiziken toparlaninca biraz yardim al. Yasadigin sey kolay degil. Uzerinden vakit gecmeden terapiye basla. Kizin icin bunu yapmalisin. Durumunuz nasil bilmiyorum ama ozel olmazsa da devlette oncelik tanirlar randevular icin diye dusunuyorum. Tekrar gecmis olsun cnm.

Dualarımız seninle Allah biliyor içini ne hissettiğini ne yaşadığını kimseye verecek hesabımız yok ondan başka…Bu kararı almak en zor şey senin için ama başka yol kalmıyor bazen emin ol burada seni anlıyoruz hissediyoruz…Rabbim kolaylık versin sana ve ailene inşallah

Ah lamia Allah yar ve yardımcın olsun .Seni yargılamak hiç birimizin haddine değil ,hiç bir anne böyle bir şey yaşamak istemez .Geride minik bir evladın var Allah ona sağlıklı uzun ömür versin.Daha da çok küçükmüş sana çok ihtiyacı var ,hiç bir kelimem teselli olmayacak ama zamana ihtiyacin var sadece . Hakkında hayırlısı olsun dua ediyorum sana arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…