2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnsallah dualarınız kabul olunur.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Kimse size yargılamaz suçlamaz.
Ey lütfu büyük olan Allahim. Bizi korktuklarımızdan emin. Umut ettiklerimize nail eyle İnsallah.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Allah yardımcın olsun.

Her şey Allah’tan elden bir çözüm gelmiyorsa dr ları dinlemek en iyi yol.Allah bağışlasın 18 aylık bir kızın var ne güzel Sabır diliyorum geçmiş olsun canım

Hepimizin sınavı baska bu dunyada en agır sınav evlatlarııyla sınanan annelerın suphesız. Dualarımız senınle canım Allah bugunlerı unutturacak guzellikler saglıklı evlatlar versın sana

Allah size sabır ve dayanma gücü versin. Bu kararı ici yana yana almak bir anne ve baba icin hic kolay degil. İnsallah hakkınızda hayırlısı olsun. Allah kızınızı size bağışlasın, uzun ömür versin

Bebeğin ve senin için belkide dediğin gibi en doğru karar budur canım. Seni yargılamak kimseye düşmez . Allah yardımcın olsun. Allah sana güç ve sabır versin. Kimsenin başına gelmeden senin ne yaşadığını anlayamaz. Çektiklerini bir sen bir Allah bilir. Çok çok geçmiş olsun. Allah'ım bir daha yaşatmasın

Off çok zor canım. Birkaç ay önce ihtimaller üzerine neler neler yaşadım, sen evladını kaybediyorsun çok zor, hiçbir acıya benzemiyordur eminim.. rabbim dayanma gücü versin.
Kızın varmış ona sarıl, şükret, onunla teselli bul canım.. biraz zaman geçsin destek de alırsan iyi olur
Şu an bir kere kaybedeceksin, için bir defa yanacak, acısı hiç geçmeyecek ama hafifleyecek.. doğursaydın onun acı çektiğini gördükçe defalarca acı çekecektin.. eşin ve kızın da keza hep beraber perişan olacaktınız.. böyle düşün.
İnşallah en doğru kararı vermişsindir, bize yargılamak düşmez, Allah affeder inşallah canım.. sen içini ferah tut..

Hanımlar, ben çok meyve yiyorum . Tatlı filan hiç canım çekmiyo ama meyveye dayanamıyorum. Ağzım sulanıyor daha yikarken bile. Şekerle ilgili bi problemim yok ama sizler yazınca korkmaya başladım. Zararlı mı bol meyve sizce?

Meyve de seker canim. Dikkat etmek gerekiyor. Bilhassa aksam saatlerinde yatmadan once falan yememeye calis

Lamia78 Allah sabrını versin size ve ailenize. Çok üzücü çok zor bi durum. Benim kanamam olduğunda gitti dedim, ekrana bakamadım kontrolde. Siz kim bilir ne haldesinizdir. İçimde kıpır kıpır dediğinizde nasıl cız ediyo içim. Size denilecek hiçbir şey yok. Tek diyebileceğim inşallah kolay atlatırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.

Merhaba bende 17 haftalık gebeyim bana da plasenta önde dedi normal ultrasonda biz de göremiyoruz 3 hafta sonra ben de detaylı ultrasona gireceğim hep bu şekilde mi devam edecek doğana kadar göremeyecek miyiz normal bir durum mu acaba

Allah yardımcın olsun böyle bir kararı almak hiç kolay değil, doktorların görüşüyle aldınız keyfi bir karar değil bu lütfen kendinizi suçlamayın. Üzülmemek elde değil tabi acını da yaşayacaksın ama sonrasında kızın için toparlanmaya da çalış bugünler de geçecek inşallah. Allah yardımcın olsun sizlere sağlıklı ömürler versin.

merhaba plasentanın önde olması normal bi durum ama bebeğin ultrasonda görünmesine engel değil sadece bebek hareketlerini daha geç haftalarda hissedersin. Yüzünü göremediyseniz belki arkası dönüktür

Merhaba plasentanın önde olması bebeğin hareketlerini geç hissetmek demekmiş. Yüzünü görebilirsiniz her şekilde sadece bebek arkaya dönük yatmadiysa ya da elini yüzüne koymadiysa .

Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. Ben bu sabah 75 gr şeker yüklemesi yapıp kan verdim. 24+6’da vermiş oldum. Doktorum da 24-28 hafta arası ver demişti. Sonuçlar öğleden sonra çıkacak. İnşallah gebelik şekeri çıkmaz

Hadi bakalım inşallah .Risk yoksa neden 75 lik veriyorlar ki .

Gunaydn cnm ya bana da 75lik vermis aslnda bi risk fln da gormemisti. Ac gitmek gerekiyo dimi? Bi de kac saat suruyo bu islem acaba ben de ona gore islerimi ayarliym

merhaba plasentanın önde olması normal bi durum ama bebeğin ultrasonda görünmesine engel değil sadece bebek hareketlerini daha geç haftalarda hissedersin. Yüzünü göremediyseniz belki arkası dönüktür
Merhaba plasentanın önde olması bebeğin hareketlerini geç hissetmek demekmiş. Yüzünü görebilirsiniz her şekilde sadece bebek arkaya dönük yatmadiysa ya da elini yüzüne koymadiysa .
Aslında yüzünü gördüm bize bakıyordu ama genel anlamda diğer bölümlerini falan net göremedik doktor plasenta önde olduğu için bebek arkada kalıyor göremiyoruz dedi normal ama hep bu şekilde devam eder dedi netten baktığımda normal bir durum değil falan yazıyor korktum acaba farklı doktora mı gitsem diye düşünüyorum herhangi bir sıkıntısı olmaz değil mi yine aynı şekilde normal gebelik olarak devam edebiliriz yani?

Devlete mi gidiyorsun özele mi? Belki cihaz kalitesinden kaynaklı olabilir mi acaba

Benimde plasenta aşağı yerleşmişti. Hatta kanama yapmıştı. Progesteron kullanmıştım. Doktor bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi. Öyle de oldu. Ama bebeği göremiyorum vs dememişti normal görüyorduk. Aşağıda kaldığı zaman rahim ağzını kapattığı için normal doğum olmuyor, tek sıkıntısı bu. Sen daha 18.haftadasın sanırım biraz daha büyüsün yukarı çıkar
Geçen kontrolde arkasını dönmüştü bize göremedik yüzünü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…