2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok haklısın teşekkür ederim
Merhaba , benim bulantilarim 5 ay surmustu, normal ögünlerde beslenemiyorum,yeterince yiyemiyorum diye, bir de yazin ferahlattigi icin meyveye dayanmistim cok. Doktor bana meyveyi abartma demisti,bebeginde seker cikar dogumdan sonra seker krizine girer sonra kuvöze almak zorunda kaliriz demisti, ben de meyveyi azalttim, bir de bazi meyvelerin seker orani daha dusuk onlari arastirip tuketmeye calisirsaniz hem sizin icin hem de bebek icin daha iyi olur. Ayni sey kurutulmus meyveler icin de gecerli..

Doktor herşey yolunda dedi normal dedi ama ben yine de net bir şekilde göremediğim için endişe ettim bu haftalarda belki normaldir bilemiyorum geçen ay da çok hareketliydi görememiştim bir hevesle görmeye gidip göremeyince moralimiz bozuldu sanırım

benimde plesantam önde ama bebeğin her yerine bakabiliyor doktorum. hatta detaylıda yaptırdım ondada sorun olmadı. görememesi belki cihazla ilgilidir.

Ayy Allah korusun, uyarınız için çok teşekkür ederim. Kesinlikle dikkat edicem

benimde plesantam önde ama bebeğin her yerine bakabiliyor doktorum. hatta detaylıda yaptırdım ondada sorun olmadı. görememesi belki cihazla ilgilidir.
Önde olmasının gebeliğe bir etkisi yok değil mi? 3 hafta sonra detaylı yaptıracağım ben de inşallah onda görebilirim

Önde olmasının gebeliğe bir etkisi yok değil mi? 3 hafta sonra detaylı yaptıracağım ben de inşallah onda görebilirim
Benim ikizlerin de birinin önde birinin arkada plesentaları önde olan daha hareketli gibi geliyor ama bu ara artık ikisini de net hissediyorum bebeğin sağlığına hiç bir zararı yok ben detaylıya da girdim için rahat olabilir o konuda

Çok teşekkür ederim dünden beri çok huzursuzdum rahatladım biraz Allah bağışlasın bebişlerinizi de

Gunaydn cnm ya bana da 75lik vermis aslnda bi risk fln da gormemisti. Ac gitmek gerekiyo dimi? Bi de kac saat suruyo bu islem acaba ben de ona gore islerimi ayarliym
Evet canım aç gidiyorsun. Önce açken kan aldılar. Sonra 75 gr içtim. Saatte bir defadan 3 kere kan aldılar Toplamda 4 kere kan verdim.

Benim de plasenta öndeymiş. Ayrıntılı organları incelendi ama yüzünü net göstermedi. Sorun olduğunu da söylemedi. Sadece hareketlerin daha az hissedilmesine neden olur dedi.

Kızlar gebelik şekerinin sonucu 1.saat sonucu 168, 2.saat 125 çıkmış. Gebelik şekeri yok yani değil mi Doktoruma sonuçları mail attım ama ancak yarın döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…