2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de önmzdeki hafta çıkıcam idari izne canım 32.haftada geri başlayamıyoruz dimi ya 4-5 hafta çalşıp doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz
32 de çalışır ya da çalışamaz raporu alıp kuruma vermemiz gerek . İstersek 32 den 37 ye çalışma hakkımızda var .Ben iyi olursa herşey çalışmayı düşünüyorum o haftalarda mesela .Doğum sonu izin lazım olacak .

Bilmiyorum ben böyle birşey duymadım. Doktorum bişey demedi. Ayrintilida ayrıca her şey gözüktü. Siz belki dediğiniz gibi başka doktorada gösterin isterseniz

Kızlar bebeğiniz hareket ederken çıt sesi geliyor mu? İlk gebeliğimde de çok oluyordu ama bunda baya erken başladı. Bebeğin eklemlerinden gelen bir sesmiş duyarsanız endişelenmeyin
Ben nedenini öğreninceye kadar panik olmuştum.

Ay bi sabah o çıt sesine uyandım yani dedim uykudayken eklemimi hareket ettirdim heralde ordan geldi ses bi yandan da düşündüm karnımdan mı geldi acaba diye araştırdım hatta bende

Ben de önmzdeki hafta çıkıcam idari izne canım 32.haftada geri başlayamıyoruz dimi ya 4-5 hafta çalşıp doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz
Merhaba ben bugün ayrildim idari izne,24 haftami doldurdum. Müdürüm şöyle söyledi ,32. Haftada çalışır raporu alıp getirirseniz bu iyi niyetli bir davranış olmaz dedi, 24-32 haftalar arasında riskiniz varda 32 den sonra riskiniz yokmu dedi.

Bende hic çıt hissetmedim korkar insan
İyi oldu öğrendiğimiz duyarsak biliyoruz artik normalmis T tulperde
Kizlar bebislerin hareketlerini gunde kac kere hissediyorsunuzdur
2 hamilelik gecirdim hic boyle kıpır kıpır hatırlamıyorum
Bazen diyorum bu cocuk hic uyumuyor mu
Doguncada uyumayacak mi
Ben asiri uyku seven biriydim
Resmen uykusuz biri oldum ciktim hamileyken
Kazara uyansam uyuyamiyorum artik

Ben de hiç uyuyamıyorum. Gebeliğin başlarındaki o uykulu halimden hiç eser yok. Gündüz zaten uyuyamıyorum bari gece uyuyabilsem ama o da yok. Tuvalete kalkmalar, kızımın uyandırmaları, sıcak bi yandan hiç rahatım yok geceleri bile..
Neyse ki bünyem alışkın uykusuzluğa
2.ve sonraki gebeliklerde rahim ilkinden daha geniş olduğundan bebek hareketleri daha çok olurmuş, hatta bu yüzden 2.ve sonraki çocuklar doğduktan sonra daha hareketli olurmuş
Ama bende durum tam tersi.. ilk bebeğim daha hareketliydi, bu oğlan tembel çıktı

Ya bende de oglum hareketliydi ilk
Kizim 2. Kibar kibardî hareketleri bile
Allahim ins uslu bebeler olurlar
Karin kaslaei daha cok gevsedigi icin daha fazla hissedilir deniyor ama
Sıpa daha kucucukken resmen icerden çimdik atmaya başlamıştı bana
Bebekten olduguna bile inanamıyordum
Ya iste ne guzel alışmışsın
Ben surekli uykulu ama uyanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…