2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay askolsun kizlar yani yazdiklarimdan bunu mu cikardiniz Burda da anlasilamadim rezalet:)) Ya yok benimki hormonlardan fln degil. Bi de sorumluluk degince herkes temizlik fln anlamis da yok anam keske o kadar basit olsaydi. Neyse mal bu yapcak bisey yok. Direnisimi surdurucem mumkun oldugunca artik

O merkurun adi batsin hicbi isim duz gitmio:) ya yok hormonlarima suc atmayin benim herif uyuz

ben seni çok iyi anlıyorum merak etme. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. :) Benim sorunlarımdan mutlu olup kocanıza bir daha aşık olursunuz filan mazallah

ben seni çok iyi anlıyorum merak etme. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. :) Benim sorunlarımdan mutlu olup kocanıza bir daha aşık olursunuz filan mazallah
Hahahha Yok ben de oyle detay fln vermem dun bir baska bisile ilgili yazarken konu birden degisip yazivermisim ben de anlamadim.
Yani ne diyeyim canim benim, Allah sabir selamet versin. Bizi biz anlariz ancak, ceken bilir

Merhaba kızlar, sizden dua isteyecektim. Hayırlısıyla son gününe kadar beklemek nasip olsun inşallah. Astım krizim tuttu, alerjik hiç birşey geçirmiyor hava alıyorum kortizon dahi verildi öksürük kesilmiyor oglum aşagıda şuan,eğer bu ataklar geçmez ise heran doğum başlayabilir dedi doktorum fakat ataklar geçmiyor öksürük nefes darlığı ne yapacagımı bilmiyorum doğsa yaşama şansı sıfır 500gram olmuş yeni daha çok haftamız var. Korkuyorum bu hamilelikte resmen yine başıma gelmeyen kalmadı yine Halime hamd olsun ama cidden hem yoruldum hem yıprandım duanıza talibim .

Rabbim şafii ismi hürmetine şifa versin inşallah çokk geçmiş olsun canım benim.

Allah şifa versin. Merak etme geçer kısa sürede. Dualarım seninle

Rabbim bolll bol şifa versin iyiles zamanında doğsun bebeğin canim.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede atakların geçer. Bebek de içeride durabildiği kadar dursun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Canim benim de birinci çocuğumda olumsuz yaşadıklarım vardı. Bu düşünceler beni birakmiyo. İnan bana inan aynı duyguları paylaşıyoruz. Birinci çocuğumda heppp geriden gidiyordu bebeğim önce bir hafta sonra iki üç dört .... Her gittiğimde doktor geri toparlanmamis diyordu. Sonuçta son iki ayımı hastanede geçirdim ve bebeğim 28. Haftasında 2 kilo doğdu. Çok sukur iki hafta kuvezde kalip evimize getirdik. İşte bu yaşadıklarım da beni çıldırtıyor. Sürekli karnımın buyuklugune aynadan bakıp dururum. Kuruyemiş süt yoğurt kefir muz..... Her gün beslenmeme çok dikkat ediyorum. İnsaAllah bunda da aynı şeyleri yaşamam ve yaşamayız. Hepimiz birbirimize Dua edelim kizlar. Sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız.

38. Haftasında demek istedim

Canım çok geçmiş olsun, inşallah biran. Önce atlatırsınız

Malesef o dusunceler insani birakmiyor. Sizinki cok sukur saglikli ve hayattaymis ben okdr travma yasamisim ki, normal olarak tabi, suan yine sakin bile buluyorm kendimi. Gitmedm bgn doktoruma. Aslinda dun 41 yasinda prof unvani almis sirf bunu kutlamak icin bile cikolata alip gidicektm de tuttm kendimi iptal ettm randevumu:) 2 hafta snr giderim artik

Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulman dileğiyle , olumsuz düşünme biliyorum kolay değil ama daha fazla yıpratma kendini bugünlerde gelir geçer Allah'ın izniyle

32.haftada çalışmaya dönmeyi düşünmüyorum bir öğretmen olarak; ne yerime gelen öğretmenin ne de öğrencilerin düzenini bozmak istemiyorum 5 hafta için..
Bencede çok haklılar 5 hafta için ders programları tammen değişecek öğrencilerin öğretmeni değişecek, ayrıca riskte devam ediyor. Bende devam etmem ama bakanlığa bir mail atmak istedim, pandemi koşulları nedeniyle normalde kullanabilecrğimiz 4 haftayı kullanamıyoruz, 24 haftalık izinler kalkana kadar doğum sonrası izninde 8 den 12 haftaya çıkarılması hususunda. Ama fayda eder mi bilemem. Çok talep olursa dikkate alınabilir. Siz de atsanız

Yani aslında bana da pek mantıklı gelmiyor 32 den sonra çalışmak vürüs için riske atmamak adına 24 sonrası izne çıkartılıyoruz 32 de döneceksen 24 çıkmak bilmiyorum ne kadar doğru çalışmayalım diye zaten 3. Trimester riskli diye yapılan bişey bu 32 den sonra bebek doğsa evet Yaşar belki ama bebek bazlı bakmayın anne ölümleri de çok arttı son haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…