Ay askolsun kizlar yani yazdiklarimdan bunu mu cikardinizAhh bu eşler neler çekiyor gebe kadınlar yüzünden
Temizlik konusunda eşime sonsuz güvenirim çünkü benden çok daha güzel temizlik yapar. Hatta o kadar ayrıntılı yapar ki temizlik uzadıkça elinden alıp hemen bitiresim gelir
O merkurun adi batsin hicbi isim duz gitmio:) ya yok hormonlarima suc atmayin benim herif uyuzMüdürün saçmaladığını düşünüyorum,bu idari izin covidden dolayı çıktı ,devlet bana 32 den sonra çalışabilme hakkı verdiyse devlette kötü niyetli o zaman.32 den sonra bebekler doğsa bile yaşama şansları çok çok yüksek her geçen hafta risk azalıyor.
Saron ya güldüm okurkenhormonlar ele geçirmiş , Merkür de retroda aman diyim dikkat et
ben seni çok iyi anlıyorum merak etme. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. :) Benim sorunlarımdan mutlu olup kocanıza bir daha aşık olursunuz filan mazallahAy askolsun kizlar yani yazdiklarimdan bunu mu cikardinizBurda da anlasilamadim rezalet:)) Ya yok benimki hormonlardan fln degil. Bi de sorumluluk degince herkes temizlik fln anlamis da yok anam keske o kadar basit olsaydi. Neyse mal bu yapcak bisey yok. Direnisimi surdurucem mumkun oldugunca artik
Hahahha Yok ben de oyle detay fln vermem dun bir baska bisile ilgili yazarken konu birden degisip yazivermisimben seni çok iyi anlıyorum merak etme. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. :) Benim sorunlarımdan mutlu olup kocanıza bir daha aşık olursunuz filan mazallah
bir ara konuşalımHahahha Yok ben de oyle detay fln vermem dun bir baska bisile ilgili yazarken konu birden degisip yazivermisimben de anlamadim.
Yani ne diyeyim canim benim, Allah sabir selamet versin. Bizi biz anlariz ancak, ceken bilir
Rabbim şafii ismi hürmetine şifa versin inşallahMerhaba kızlar, sizden dua isteyecektim. Hayırlısıyla son gününe kadar beklemek nasip olsun inşallah. Astım krizim tuttu, alerjik hiç birşey geçirmiyor hava alıyorum kortizon dahi verildi öksürük kesilmiyor oglum aşagıda şuan,eğer bu ataklar geçmez ise heran doğum başlayabilir dedi doktorum fakat ataklar geçmiyor öksürük nefes darlığı ne yapacagımı bilmiyorum doğsa yaşama şansı sıfır 500gram olmuş yeni daha çok haftamız var. Korkuyorum bu hamilelikte resmen yine başıma gelmeyen kalmadı yine Halime hamd olsun ama cidden hem yoruldum hem yıprandım duanıza talibim .
Allah şifa versin. Merak etme geçer kısa sürede. Dualarım seninleMerhaba kızlar, sizden dua isteyecektim. Hayırlısıyla son gününe kadar beklemek nasip olsun inşallah. Astım krizim tuttu, alerjik hiç birşey geçirmiyor hava alıyorum kortizon dahi verildi öksürük kesilmiyor oglum aşagıda şuan,eğer bu ataklar geçmez ise heran doğum başlayabilir dedi doktorum fakat ataklar geçmiyor öksürük nefes darlığı ne yapacagımı bilmiyorum doğsa yaşama şansı sıfır 500gram olmuş yeni daha çok haftamız var. Korkuyorum bu hamilelikte resmen yine başıma gelmeyen kalmadı yine Halime hamd olsun ama cidden hem yoruldum hem yıprandım duanıza talibim .
Rabbim bolll bol şifa versin iyiles zamanında doğsun bebeğin canim.Merhaba kızlar, sizden dua isteyecektim. Hayırlısıyla son gününe kadar beklemek nasip olsun inşallah. Astım krizim tuttu, alerjik hiç birşey geçirmiyor hava alıyorum kortizon dahi verildi öksürük kesilmiyor oglum aşagıda şuan,eğer bu ataklar geçmez ise heran doğum başlayabilir dedi doktorum fakat ataklar geçmiyor öksürük nefes darlığı ne yapacagımı bilmiyorum doğsa yaşama şansı sıfır 500gram olmuş yeni daha çok haftamız var. Korkuyorum bu hamilelikte resmen yine başıma gelmeyen kalmadı yine Halime hamd olsun ama cidden hem yoruldum hem yıprandım duanıza talibim .
Doktor 24 haftalık gebedir diye Bi yazı verdi, dilekçe yazıp ekine yazıyı ekledim,İdari izne ayrilirken sadece dilekce mi yazdiniz? Yoksa doktordan herhangi bir rapor vs aldiniz mi.
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede atakların geçer. Bebek de içeride durabildiği kadar dursun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Merhaba kızlar, sizden dua isteyecektim. Hayırlısıyla son gününe kadar beklemek nasip olsun inşallah. Astım krizim tuttu, alerjik hiç birşey geçirmiyor hava alıyorum kortizon dahi verildi öksürük kesilmiyor oglum aşagıda şuan,eğer bu ataklar geçmez ise heran doğum başlayabilir dedi doktorum fakat ataklar geçmiyor öksürük nefes darlığı ne yapacagımı bilmiyorum doğsa yaşama şansı sıfır 500gram olmuş yeni daha çok haftamız var. Korkuyorum bu hamilelikte resmen yine başıma gelmeyen kalmadı yine Halime hamd olsun ama cidden hem yoruldum hem yıprandım duanıza talibim .
Canim benim de birinci çocuğumda olumsuz yaşadıklarım vardı. Bu düşünceler beni birakmiyo. İnan bana inan aynı duyguları paylaşıyoruz. Birinci çocuğumda heppp geriden gidiyordu bebeğim önce bir hafta sonra iki üç dört .... Her gittiğimde doktor geri toparlanmamis diyordu. Sonuçta son iki ayımı hastanede geçirdim ve bebeğim 28. Haftasında 2 kilo doğdu. Çok sukur iki hafta kuvezde kalip evimize getirdik. İşte bu yaşadıklarım da beni çıldırtıyor. Sürekli karnımın buyuklugune aynadan bakıp dururum. Kuruyemiş süt yoğurt kefir muz..... Her gün beslenmeme çok dikkat ediyorum. İnsaAllah bunda da aynı şeyleri yaşamam ve yaşamayız. Hepimiz birbirimize Dua edelim kizlar. Sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız.Ya ne gzl biraz daha icim rahatladi ben deliricem kendimden sikildm artik... benm bebek gecen pzt 23+6da bas cevresi ve femur kemigi 24+1 gobek cevresi 23+3 cikti ben biraz buna taktm 660 gramdi. Burdaki arkadaslar da hep bebegim onde, bebegm 800 gr olms 900 gr olms yazinca bende yine panik basladi. Doktorum kesinlikle sikinti yok dedi ki cok cok guveniorm ona. Sonra persembe gunu 24+2de mide agrm baslayinca bu sefer yine preeklampsiden korkup yine gittm, orda da ayni sekilde cikti sadece gobek cevresi 3 gun geri. Dr yine normal dedi tabi her bebegin kilosu farkli olur dedi. 10 gun kontrol surem var o yarin doluyo ben yine paniklere suruklendm dun gece ztn uyuyamamistm iyice kabuslar gordm sanki yine gidicem ve dr bu sefer 1 hafta geri diyecek. Bebek yine 1 haftada anca 50 gr almis fln olcak. Ne kdr doktora guvensem de, kan akislarinda centik bile yok kendim goruyorm tum damarlar iyi, ama su bilincaltima soz geciremiorm, yrn yine kontrol randevusuna gidicem 10 gunde 3. Kontrol olcak insallah ondan snr biraz daha rahatlarm. Hep 24 hafta randevusundan snr alisverisini yapcam diodm 24 haftada 3 gun geri cikinca o bile beni bozdu. Nasi bitircem bu hamileligi saglam kafa ile bilmiorm.
38. Haftasında demek istedimCanim benim de birinci çocuğumda olumsuz yaşadıklarım vardı. Bu düşünceler beni birakmiyo. İnan bana inan aynı duyguları paylaşıyoruz. Birinci çocuğumda heppp geriden gidiyordu bebeğim önce bir hafta sonra iki üç dört .... Her gittiğimde doktor geri toparlanmamis diyordu. Sonuçta son iki ayımı hastanede geçirdim ve bebeğim 28. Haftasında 2 kilo doğdu. Çok sukur iki hafta kuvezde kalip evimize getirdik. İşte bu yaşadıklarım da beni çıldırtıyor. Sürekli karnımın buyuklugune aynadan bakıp dururum. Kuruyemiş süt yoğurt kefir muz..... Her gün beslenmeme çok dikkat ediyorum. İnsaAllah bunda da aynı şeyleri yaşamam ve yaşamayız. Hepimiz birbirimize Dua edelim kizlar. Sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız.
Canım çok geçmiş olsun, inşallah biran. Önce atlatırsınızMerhaba kızlar, sizden dua isteyecektim. Hayırlısıyla son gününe kadar beklemek nasip olsun inşallah. Astım krizim tuttu, alerjik hiç birşey geçirmiyor hava alıyorum kortizon dahi verildi öksürük kesilmiyor oglum aşagıda şuan,eğer bu ataklar geçmez ise heran doğum başlayabilir dedi doktorum fakat ataklar geçmiyor öksürük nefes darlığı ne yapacagımı bilmiyorum doğsa yaşama şansı sıfır 500gram olmuş yeni daha çok haftamız var. Korkuyorum bu hamilelikte resmen yine başıma gelmeyen kalmadı yine Halime hamd olsun ama cidden hem yoruldum hem yıprandım duanıza talibim .
Malesef o dusunceler insani birakmiyor. Sizinki cok sukur saglikli ve hayattaymis ben okdr travma yasamisim ki, normal olarak tabi, suan yine sakin bile buluyorm kendimi. Gitmedm bgn doktoruma. Aslinda dun 41 yasinda prof unvani almis sirf bunu kutlamak icin bile cikolata alip gidicektm de tuttm kendimi iptal ettm randevumu:) 2 hafta snr giderim artikCanim benim de birinci çocuğumda olumsuz yaşadıklarım vardı. Bu düşünceler beni birakmiyo. İnan bana inan aynı duyguları paylaşıyoruz. Birinci çocuğumda heppp geriden gidiyordu bebeğim önce bir hafta sonra iki üç dört .... Her gittiğimde doktor geri toparlanmamis diyordu. Sonuçta son iki ayımı hastanede geçirdim ve bebeğim 28. Haftasında 2 kilo doğdu. Çok sukur iki hafta kuvezde kalip evimize getirdik. İşte bu yaşadıklarım da beni çıldırtıyor. Sürekli karnımın buyuklugune aynadan bakıp dururum. Kuruyemiş süt yoğurt kefir muz..... Her gün beslenmeme çok dikkat ediyorum. İnsaAllah bunda da aynı şeyleri yaşamam ve yaşamayız. Hepimiz birbirimize Dua edelim kizlar. Sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız.
O merkurun adi batsin hicbi isim duz gitmio:) ya yok hormonlarima suc atmayin benim herif uyuz
ben seni çok iyi anlıyorum merak etme. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. :) Benim sorunlarımdan mutlu olup kocanıza bir daha aşık olursunuz filan mazallah
Merhaba kızlar, sizden dua isteyecektim. Hayırlısıyla son gününe kadar beklemek nasip olsun inşallah. Astım krizim tuttu, alerjik hiç birşey geçirmiyor hava alıyorum kortizon dahi verildi öksürük kesilmiyor oglum aşagıda şuan,eğer bu ataklar geçmez ise heran doğum başlayabilir dedi doktorum fakat ataklar geçmiyor öksürük nefes darlığı ne yapacagımı bilmiyorum doğsa yaşama şansı sıfır 500gram olmuş yeni daha çok haftamız var. Korkuyorum bu hamilelikte resmen yine başıma gelmeyen kalmadı yine Halime hamd olsun ama cidden hem yoruldum hem yıprandım duanıza talibim .
Merhaba ben bugün ayrildim idari izne,24 haftami doldurdum. Müdürüm şöyle söyledi ,32. Haftada çalışır raporu alıp getirirseniz bu iyi niyetli bir davranış olmaz dedi, 24-32 haftalar arasında riskiniz varda 32 den sonra riskiniz yokmu dedi.
Bencede çok haklılar 5 hafta için ders programları tammen değişecek öğrencilerin öğretmeni değişecek, ayrıca riskte devam ediyor. Bende devam etmem ama bakanlığa bir mail atmak istedim, pandemi koşulları nedeniyle normalde kullanabilecrğimiz 4 haftayı kullanamıyoruz, 24 haftalık izinler kalkana kadar doğum sonrası izninde 8 den 12 haftaya çıkarılması hususunda. Ama fayda eder mi bilemem. Çok talep olursa dikkate alınabilir. Siz de atsanız32.haftada çalışmaya dönmeyi düşünmüyorum bir öğretmen olarak; ne yerime gelen öğretmenin ne de öğrencilerin düzenini bozmak istemiyorum 5 hafta için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?