2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
çok geçmiş olsun canım, atakların azalmıştır inşallah

Benim sonucum güzel çıktı. Aç karnına kan verdim, 1 saat sonra 75 gr şeker yü
klemesi.. 1 saat sonra kan ve 1 saat sonra yine kan veee 1 saat sonra sonuç Allahtan elma aromalıydı içebildim güzeldi tadı ama şekerle hiç aram yok benim

Benimki hep kıpır kıpır ayaklarıyla vuruyor sağ tarafımdan.. Gece tuvalete kalkmaktan uykumu alamıyorum, kalkınca bir daha hareketleniyor uyanıyor sanırım

Doktorum bana sırt üstü yatma demişti bebek için sakıncalıymış. bende artık sırtüstü rahat edemiyorum zaten karnım geriliyor sanki nefes alamıyorum

ben çilek odası almıştım oğluma 4 yıl önce. gayet iyiydi. hala kullanıyor, bana kalırsa bu bebeğimede 3 yaşına kadar kullanmak istiyorum.

Bende aslnda bi kez yaptırmıştım önceden insülinle ilgili sıkıntım cıkmıstı ama bisş cıkmamıştı o zaman insallah simdide cıkmaz bende tatlıyı çok severim insallah bisi cıkmazda yerim
Bu arada ayyy çevremden bıktım cogu kisi yaptırma diyo cogu yaptır ben anlamadım bu konuda doktora güvenmek daha mantıklı geliyo bana

Evet yaptırma diyenler oluyor ama, Şeker çıkarsa bebek için daha tehlikeli, o yüzden yaptırdım. Doktor yaptır dedi onu dinledim :) 42 tl verdim özel de bu para için bizi tehlikeye atmaz diye düşünüyorum, güveniyorum doktoruma

Çok geçmiş olsun canım. Biliyorum elinde değil ama biraz rahat olmaya çalış. Inşallah bir sıkıntı çıkmadan güzel hamilelik geçirirsin. Allah bebişlerimizi zamanında sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Bende aynı fikirdeyim valla güveniyorum adam yaptır dedi yaptırcam tek sıkıntı sabahları aşırı aç uyanıyorum ben insallah dayanabilirim açlığa

Bende aynı fikirdeyim valla güveniyorum adam yaptır dedi yaptırcam tek sıkıntı sabahları aşırı aç uyanıyorum ben insallah dayanabilirim açlığa
Allah kolaylığını veriyor sonuçları beklerken öğlen 2 de yedim yemek düşün artık. Eşim benden daha çok acıktı

Doktorum bana sırt üstü yatma demişti bebek için sakıncalıymış. bende artık sırtüstü rahat edemiyorum zaten karnım geriliyor sanki nefes alamıyorum
aslında bende aynı şekilde sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor. bilinçli yatmıyorum ama gece dönüyorum sanırım. benim doktorum32. haftaya kadar sorun olmaz dedi ama bende artık rahatsız oluyorum.

Allah kolaylığını veriyor sonuçları beklerken öğlen 2 de yedim yemek düşün artık. Eşim benden daha çok acıktı

Ben şeker yüklemesinin sonucunu hamburger ve koca bir künefe ile kutlayıp gün sonunda nirvanaya çıkmıştım ama nasıl bir mutluluktu

Oyyy ben en iyisi aşırı erken gideyim eskiden hic böyle değildim ama simdi hamilelikte hic açlığa gelemiyorum en iyisi 8 de falan gideyim direk yapsınlar

Dualarimiz seninle canim Allah sag saglim vaktiyle kavustursun yavruna. Oksuruk mu tetikliyor canim dogumu ( Ilk kez duydum kusura bakma ne kadar kotu gecirilememesi

IKEA Boyalar ve cocuk guvenligi konusunda cok dikkatli. Fiyati da uygun gibi. Digerlerini pek bilmiyorum

Bugün yürüyüş yapayım dedim malum hamburger künefe başka türlü erimez .Tüm hazırlıklarimi yaptım ,müziğim kulaklığım , tuvaletimi de iyice yaptım tam yola çıktım daha 8.dakikada koştur koştur eve koştum nasıl tuvaletim geldi anlatamam ama o kadar baskı hissine bir şey çıkmadı ama yine yaptım o yürüyüşü ne pahasına olursa olur kızçem mesanemi mesken belledi tepinip tepinip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…