Sanki 32 hafta tam dolması gerekiyor diye biliyorum kurumunla bi görüş istersen, bu durumda belki pazartesi günü alman daha uygun olabilir.Ben 31+5’de yani bu cuma 32.hafta çalışır raporu almaya gitmeyi düşünüyorum. Hastane vermez mi acaba? 32+0 da pazar gününe denk geliyor çünkü
Sizin gibi olup pozitif çıkan da duydum, çıkmayan da. Ben de bizzat yaşamıştım grip çıkmıştım sonunda. Şuan hali hazırda belirti yaşıyorken test sonucunuz doğru çıkar bence test yaptırmanız en doğrusu. Aşılıysanız pozitif olsanız bile uzun sürmez ama2 doz biontechliyim. Dün geceden beri Boğaz yanmam var, ciğerlerim dolu gibi hissediyorum, bir de burnum tıkalı. Az önce kadın doğumcudaydım, grip aşısı yaptı. Covid olma ihtimalin var, semptomlar artarsa test yaptır dedi ama zaten bence şimdi grip aşısından sonra semptomlar artacak. Bildiğimiz kadarıyla temaslı değiliz. Covid miyimdir acaba? Duydunuz mu benimmgib semptomları olup pozitif çıkan?
Bana soğuk almışsınız ya da mevsim değişikliğinden gibi geldi durumunuz. Covid en bilinen belirti eklem kas ağrısı, halsizlik, gücsüzlük öksürük ve koku kaybı olarak biliyorum. Gecmis olsun inşallah korona olmamışsınızdır.2 doz biontechliyim. Dün geceden beri Boğaz yanmam var, ciğerlerim dolu gibi hissediyorum, bir de burnum tıkalı. Az önce kadın doğumcudaydım, grip aşısı yaptı. Covid olma ihtimalin var, semptomlar artarsa test yaptır dedi ama zaten bence şimdi grip aşısından sonra semptomlar artacak. Bildiğimiz kadarıyla temaslı değiliz. Covid miyimdir acaba? Duydunuz mu benimmgib semptomları olup pozitif çıkan?
Offf bende bendeHamileliğimin başından beri idrar yollarıyla uğraşıyorum böbrek hastalığımdan dolayı . Sürekli antibiyotik veriyorlar geçiyor sonra tekrarlıyor ama çok şükür gelişiminde problem yok bende çok takılıyordum ama baktım takınca olmuyor biraktim çokta zorlamamak lazımmışsuyunu bol bol iç
Canîm kulucka donemi diye bisey cikardilar simdiBunun dışında yeni genelgeye göre evde pozitif çıkan kişi olsa dahi diğer kişiler karantinaya alınmıyor. Mesela bizim güvenliğin kızı pozitif ama kendisi aşılı olduğundan işini yapabiliyor, ben de kargolarımı onun elinden alıyorum. Aslında sokakta artık birden çok temaslıylayız.
Sizce bana arabadaki şahıstan bulaşmış mıdır? Bir daha arabama kimseyi almayacağım. İnsanlara iyilik yapmaya gelmiyor. 2 doz sinovac aşım var ama o kişinin de 2 doz biontech aşısı vardı. Bu hastalık bende ne zaman çıkar eğer bulaşmışsa? Temaslı olduğum gün dün yani pazartesi...
Aslinda dikkat etmeye çalışıyorum o aralık icin ama artik sabahlari icmeyeyim kan ilaciniCanım dahiliye doktoru değil iyi bir endokron doktoruna görünmen lazım bence çnkü ben orda şifamı buldm bir de sor kadın doğum doktoruna selenyum kullanman zararlı mı diye çnkü çok iyi geliyo tsh düşürüyo ve bir de demir hapı içiyosan asla sabah aç karnına tiroid ilacınla birlkte alma onlr yarım saat der ama sen kahvaltıdan bir saat önce iç ilacı
Canım beni de 5 hafta sonraya çağırdı doktor. Ben de senin gibi düşünmüştüm ama gayet rahat bir şekilde söyleyince de bir şey dememiştim.Kızlar en son 27 haftalık gittim kontrole bir dahaya 32 de gideceğim haftaya. 5 hafta çok mu ara vermişim acaba ya. Hele bi de arter sorunu varken.. doktorum kendisi 32 de gel dedi hem raporunu da alırsın diye.
Rhea Silvia canım seni doktor kaç haftada bir çağırıyor?
Ayy cok sagol bakcam hemen bayilirim Eng home'a.Kızlar English Homeda çok güzel indirim vardı, ben doğum sonrası için nevresim, yüz havlusu ve bebek havlusu aldım, Bebişlerin nevresimlerinde de ayrıca indirim var, ihtiyacınız varsa bir bakın derim
Benimkinde karın çapında bir gerilik var anladığım kadarıyla diğer konular normal sınırlarda. İnşallah erken gelmez dediğin gibi.Insallah gerek kalmaz cnm ztn baya ileri haftalara gelmissin zamaninda gelsin insallah. Kac gun geride gorunuyor? Bende de gecen sene boyle bi olay yasanmisti gerci gecen sene 6 hafta kdr geriydi de bu sefer de kilosu 3 gun geri cikti korkuyorm surekli o gerilik artar mi dye 2bucuk haftadir gtmedm kontrole daha da 2 haftam var
Ayy cok sagol bakcam hemen bayilirim Eng home'a.
selenyum ilacı yerine doğal brezilya cevizi yiyebilirsiniz. bende tiroid hastasıyım hamilelikten önce selenyum kullanmıştım. şimdi brezilya cevizi yiyorum. günde 2-3 tane yeterli olur diyorlar.Canım dahiliye doktoru değil iyi bir endokron doktoruna görünmen lazım bence çnkü ben orda şifamı buldm bir de sor kadın doğum doktoruna selenyum kullanman zararlı mı diye çnkü çok iyi geliyo tsh düşürüyo ve bir de demir hapı içiyosan asla sabah aç karnına tiroid ilacınla birlkte alma onlr yarım saat der ama sen kahvaltıdan bir saat önce iç ilacı
Ben de var canım ama enfeksiyon ile ilgili bir bulgum yok idarırım temizdi kaşıntı falan da yok heralde normal bir durum ama dediğin gibi sıvı çok gelince suyum mu geldi paniği var bende deArkadaşlar iyi akşamlar, benim bugünkü evhamım da şu akıntı olayı yanolur yalnız olmadığımı söyleyin çok rahatsız ediyor beni ve korkuyorum bazen sıvıya çok yakın oluyo ama iç çamaşırımda kalıntı bırakıyor ben amniyon sıvısı mı acaba diye korkuyorum. Beyaz sarı arası bir renk. Geçen ay enfeksiyonum vardı bu arada ama çok dikkat ediyorum suyu çok içiyorum ama hala aynı
Kızlar en son 27 haftalık gittim kontrole bir dahaya 32 de gideceğim haftaya. 5 hafta çok mu ara vermişim acaba ya. Hele bi de arter sorunu varken.. doktorum kendisi 32 de gel dedi hem raporunu da alırsın diye.
Rhea Silvia canım seni doktor kaç haftada bir çağırıyor?
Kapalı alanlara sıkıştıkça yine mi arttı vakalareşimin okulunda bu hafta 3 öğretmen pozitif çıktı. Öğrencilerde temaslı sayısı çok fazla. Alışacağız zamanla hastalıkla yaşamaya.
cnm hareketleriyle söylediiğin şeylerin hiçbir alakası yok. Benim önceki bebeğim aşırı küçüktü 27+5te 420 gramdı ona ramen ben hareketlerini güçlü hissederdim. Yani daha güçlü hissetmek illa sağlık göstergesi değil. Sen de zaten hissediyormuşsun, burada ben çok güçlü hissediyorum diyenin senden daha güçlü hissettiğini düşünme belki ona göre senin hafif hareket dediğin güçlü harekettir. Neticede göbeğimin oynadığını görüyorum diyorsun daha ne olsun. Herkesin karnı şekli, karnının yağlı oluşu, plasentanın rahim ön ya da arka duvarına yerleşmiş olması gibi durumlar hareketleri daha güçlü ya da daha hafif hissetmesini sağlar. Umarım sağlıkla kucağına alırsınMerhabalar bebegimin hareletlerini hissediyorum hergun 28+5 haftalik oldum. Ama boyle sert tekmeler yok gibi. Dönmesi titremesi vs gibi seyleri hissediyorum ve gobegimde goruyorum gozle. Ama sizlerin yazdigi gibi bir tekme olmuyor. Acikcasi bebegim makat geliş kalbinde vsd görüldü bir hafta kadar gelisimi geriden geliyor boyuda kisa biraz. Ben suan bir cok seyi kafaya takmis durumdayim. Acaba bi anomalisi mi var diye elde olmadan dusunemiyorm. Hayir kabul ediyorsun zaten bisekilde ne olursa olsun ama gece gündüz habire endise doluyum. Lutfen tecrubeli anneler bana akil versin esimle bu sebeple aramiz bozuldu simdiden. Doktorum bana amniyosentez demisti yaptirmamistim şuan acaba yaptirsamiydim diye düşünüyorum. Mutsuzlugumu cocuguma yansitmak istemiyorm. Dua eden yardimci olan herkesten allah razi olsn. Saglikla gelsin bebeklerimiz insallah...
Cok tesekkur ederim bende aslinda kendime geldigimde boyle dusunuyorm. Ama hersey o kadar ust uste geldiki. Doktorumun artik sirf para icin bile beni amniyosenteze yonlendirdigini dusunuyorm. Bebegin kalbinde bir delik gordu ama cok minimal. Birde trizomi21 yaptirmistim sadece ben sukur temiz geldi. Ama ona ragmen baska anomali olabilir diye beni korkuttu. Her gittiggmde bebegim 1 gun 2 gun geri cikiyor. Hayir bide tüp bebek zaten nasil oluyor anlamiyorm. Cok tesekkur ederim. Allahim hepimizin icini ferahlatsin...cnm hareketleriyle söylediiğin şeylerin hiçbir alakası yok. Benim önceki bebeğim aşırı küçüktü 27+5te 420 gramdı ona ramen ben hareketlerini güçlü hissederdim. Yani daha güçlü hissetmek illa sağlık göstergesi değil. Sen de zaten hissediyormuşsun, burada ben çok güçlü hissediyorum diyenin senden daha güçlü hissettiğini düşünme belki ona göre senin hafif hareket dediğin güçlü harekettir. Neticede göbeğimin oynadığını görüyorum diyorsun daha ne olsun. Herkesin karnı şekli, karnının yağlı oluşu, plasentanın rahim ön ya da arka duvarına yerleşmiş olması gibi durumlar hareketleri daha güçlü ya da daha hafif hissetmesini sağlar. Umarım sağlıkla kucağına alırsın
Bildiğim kadarıyla 1-2 günlük gerilikler çok önemli değil. Hem bebeğini hissediyorsun bende o şekilde hissediyorum.. Ben 31.haftadayım tekmelerinin daha bu hafta daha güçlendiğini hissettim. İçin rahat etmeyecekse başka doktora da gidebilirsin.. Bakalım o ne derCok tesekkur ederim bende aslinda kendime geldigimde boyle dusunuyorm. Ama hersey o kadar ust uste geldiki. Doktorumun artik sirf para icin bile beni amniyosenteze yonlendirdigini dusunuyorm. Bebegin kalbinde bir delik gordu ama cok minimal. Birde trizomi21 yaptirmistim sadece ben sukur temiz geldi. Ama ona ragmen baska anomali olabilir diye beni korkuttu. Her gittiggmde bebegim 1 gun 2 gun geri cikiyor. Hayir bide tüp bebek zaten nasil oluyor anlamiyorm. Cok tesekkur ederim. Allahim hepimizin icini ferahlatsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?