2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
2 doz biontechliyim. Dün geceden beri Boğaz yanmam var, ciğerlerim dolu gibi hissediyorum, bir de burnum tıkalı. Az önce kadın doğumcudaydım, grip aşısı yaptı. Covid olma ihtimalin var, semptomlar artarsa test yaptır dedi ama zaten bence şimdi grip aşısından sonra semptomlar artacak. Bildiğimiz kadarıyla temaslı değiliz. Covid miyimdir acaba? Duydunuz mu benimmgib semptomları olup pozitif çıkan?

Ben 31+5’de yani bu cuma 32.hafta çalışır raporu almaya gitmeyi düşünüyorum. Hastane vermez mi acaba? 32+0 da pazar gününe denk geliyor çünkü
Sanki 32 hafta tam dolması gerekiyor diye biliyorum kurumunla bi görüş istersen, bu durumda belki pazartesi günü alman daha uygun olabilir.

Sizin gibi olup pozitif çıkan da duydum, çıkmayan da. Ben de bizzat yaşamıştım grip çıkmıştım sonunda. Şuan hali hazırda belirti yaşıyorken test sonucunuz doğru çıkar bence test yaptırmanız en doğrusu. Aşılıysanız pozitif olsanız bile uzun sürmez ama

Bana soğuk almışsınız ya da mevsim değişikliğinden gibi geldi durumunuz. Covid en bilinen belirti eklem kas ağrısı, halsizlik, gücsüzlük öksürük ve koku kaybı olarak biliyorum. Gecmis olsun inşallah korona olmamışsınızdır.

Kapalı alanlara sıkıştıkça yine mi arttı vakalar eşimin okulunda bu hafta 3 öğretmen pozitif çıktı. Öğrencilerde temaslı sayısı çok fazla. Alışacağız zamanla hastalıkla yaşamaya.

Offf bende bende
Simdiki testte sinirda cikmisim yine.
Canîm kulucka donemi diye bisey cikardilar simdi
5-7 gun arası
Ama bulasacak diye bisey yok
İns bulaşmamıştır
Benim cocuklarin sınıfında da yoktu hic
Simdi habire birileri oluyor
Dolayısıyla bende temaslinin tamaslisi
Oluyorum
Rabbim korusun hepimizi

Aslinda dikkat etmeye çalışıyorum o aralık icin ama artik sabahlari icmeyeyim kan ilacini
Bir saat aralik birakiuordum
6.5 gibi Demiri
7.5 gibi tiroit kullanıyordum
Cok teşekkür ederim

Canım beni de 5 hafta sonraya çağırdı doktor. Ben de senin gibi düşünmüştüm ama gayet rahat bir şekilde söyleyince de bir şey dememiştim.

Bizde eşimle covit korkusuna ben zaten çalışmıyorum kaç aydır ücretli izindeyim oda bu ay komple yıllık izin aldı dışarıyla teması kestik aralıkta da zateb ortası sonuna doğru doğum olur dedik başka türlü çözüm yok her yeri açtılar aşı da olmadım ben doğumu yapayım hemen olcam inşallah az kaldı direniyoruz

Günaydınlar sırt ve bel ağrısıyla dolu haftalara hoşgeldik
Ya aramızda ilk doğum yapan bi arkadaş varmış inş en kısa sürede bebişine kavuşur sağlıcakla Doğumlar yaklaştı sanki heyecan dorukta

Benimkinde karın çapında bir gerilik var anladığım kadarıyla diğer konular normal sınırlarda. İnşallah erken gelmez dediğin gibi.
Zaten şu an erkenliği de geçtim 2. dozdan sonra hareket hissedemiyorum o canımı sıkıyor. Doktora soracağım en sonunda.

Senin de haftan baya ileri, umarım bu saatten sonra geri kalmaz. Olacak olsa 28. haftadan başlıyor sanırım, içini ferah tut.

selenyum ilacı yerine doğal brezilya cevizi yiyebilirsiniz. bende tiroid hastasıyım hamilelikten önce selenyum kullanmıştım. şimdi brezilya cevizi yiyorum. günde 2-3 tane yeterli olur diyorlar.

Merhabalar bebegimin hareletlerini hissediyorum hergun 28+5 haftalik oldum. Ama boyle sert tekmeler yok gibi. Dönmesi titremesi vs gibi seyleri hissediyorum ve gobegimde goruyorum gozle. Ama sizlerin yazdigi gibi bir tekme olmuyor. Acikcasi bebegim makat geliş kalbinde vsd görüldü bir hafta kadar gelisimi geriden geliyor boyuda kisa biraz. Ben suan bir cok seyi kafaya takmis durumdayim. Acaba bi anomalisi mi var diye elde olmadan dusunemiyorm. Hayir kabul ediyorsun zaten bisekilde ne olursa olsun ama gece gündüz habire endise doluyum. Lutfen tecrubeli anneler bana akil versin esimle bu sebeple aramiz bozuldu simdiden. Doktorum bana amniyosentez demisti yaptirmamistim şuan acaba yaptirsamiydim diye düşünüyorum. Mutsuzlugumu cocuguma yansitmak istemiyorm. Dua eden yardimci olan herkesten allah razi olsn. Saglikla gelsin bebeklerimiz insallah...

Ben de var canım ama enfeksiyon ile ilgili bir bulgum yok idarırım temizdi kaşıntı falan da yok heralde normal bir durum ama dediğin gibi sıvı çok gelince suyum mu geldi paniği var bende de

32 den sonra 34-36 şeklinde cagiracaklar geç değil merak etme .

Sorma benim oğlan da bugün itibariyle online geçti.2 poZitif çıktı sınıfa çok fazla duymaya başladım bende bu ara şimdi 10 gün evdeyiz sonra tatil olacak zaten Kasım ayını kapattık .

cnm hareketleriyle söylediiğin şeylerin hiçbir alakası yok. Benim önceki bebeğim aşırı küçüktü 27+5te 420 gramdı ona ramen ben hareketlerini güçlü hissederdim. Yani daha güçlü hissetmek illa sağlık göstergesi değil. Sen de zaten hissediyormuşsun, burada ben çok güçlü hissediyorum diyenin senden daha güçlü hissettiğini düşünme belki ona göre senin hafif hareket dediğin güçlü harekettir. Neticede göbeğimin oynadığını görüyorum diyorsun daha ne olsun. Herkesin karnı şekli, karnının yağlı oluşu, plasentanın rahim ön ya da arka duvarına yerleşmiş olması gibi durumlar hareketleri daha güçlü ya da daha hafif hissetmesini sağlar. Umarım sağlıkla kucağına alırsın

Cok tesekkur ederim bende aslinda kendime geldigimde boyle dusunuyorm. Ama hersey o kadar ust uste geldiki. Doktorumun artik sirf para icin bile beni amniyosenteze yonlendirdigini dusunuyorm. Bebegin kalbinde bir delik gordu ama cok minimal. Birde trizomi21 yaptirmistim sadece ben sukur temiz geldi. Ama ona ragmen baska anomali olabilir diye beni korkuttu. Her gittiggmde bebegim 1 gun 2 gun geri cikiyor. Hayir bide tüp bebek zaten nasil oluyor anlamiyorm. Cok tesekkur ederim. Allahim hepimizin icini ferahlatsin...

Bildiğim kadarıyla 1-2 günlük gerilikler çok önemli değil. Hem bebeğini hissediyorsun bende o şekilde hissediyorum.. Ben 31.haftadayım tekmelerinin daha bu hafta daha güçlendiğini hissettim. İçin rahat etmeyecekse başka doktora da gidebilirsin.. Bakalım o ne der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…