2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
canım 1 2 günden hiçbişey olmaz zaten. Benim bahsettiğim geçen seneki durumda 6 hafta geri kalmıştı. Şimdi de kilosu yani göbek çevresi 4 5 gün geride çıktı yine son gidişimde. Ona ramen takılmadım. 2 haftaya kdr normal diyorlar çünkü. Keşke fetal dna yaptırsaydın en azından için rahat ederdi. Acaba ile hamilelik geçirmek çok zor. Bnm de tüp bebek ama önceki hamilelikte yaşadıklarımdan dolayı embriyoya pgt yaptırdım düzgün kromozomlu embriyo koydurdum çünkü öncekinde her şeyi yaşadım bu hamilelikte acaba mı olsun istemedim yeniden bişeyden şüphelenip amniyosentez deseler kaldıramazdm. Doktorum da sağolsn benim psikolojimi düşünüp nasılsa pgt var diye bidaha bişey istemedi. Bu arada kalpte parlaklık çok normal bişey diye biliyorum benm bebeğimde de çıktı ama dr, bunu hiç önemsemiyoruz sadece bir gün acile başka doktora gitmek zorunda kalırsn da onlar sana kalpte parlaklık var derlerse neden doktorum bana söylemedi deme diye telaş yapma diye söylüyorum bu parlaklıklar hiçbişey ifade etmez dedi.

Masallah ya doktorun ne guzel açıklamış güzel güzel rahatlatmis seni... insallah bu sefer saglikla alacaksin kucagina bebegini. Dua ediyorum 3 ay sonra saglikla dogurduk diyelim burda hepimiz aminnnnnnn.

Tesekkur ederim bende simdi bi kahve yaptim kendime rahatlamak icin. Ama gecmezse aynn baska dr a gidecegim

Tsh yuksek çıkmış yine bende az once öğrendim sinirim bozuldu
Tiroidi olan hamişler acaba dahiliye destekli mi devam ettiniz
Yoksa kadın dogum dr unuz mu krar verdi doza
Benim ilk gebeliğimden miras kalan bir sorun oldu o, bu nedenle hamileliğimin başından beri iki ayda bir endokronoloji profesorune gidiyorum. Dozumu ilk ay 2 katı yaptı şiödi normal aralıkta.şekere falanda o baktı.

Tesekkur ederim bende simdi bi kahve yaptim kendime rahatlamak icin. Ama gecmezse aynn baska dr a gidecegim
Ben de ayrıntılı ultrasonda bağırsak parlaklığı var denildi, bir ayım ağlayarak geçti. Dna testleri falan istediler yapmadım, bir ay sonra başka bir dr ve kendi doktorum çok önemli bir şey yok dediler, evet var ama tek bulgu olduğu için önemsemediler pek. Ben de rahatladım. İnşallah sorunsuz bşr şekilde hepimiz kucağımıza alırız.

Taze zencefil kabuk tarcin ve limon kabuklariyla sicak suda 10 dk bekletip icin mukemmel bisi ben her hasta gibi oldugumda yaparim bu karisimi faydasini cok gordum

Evet kesinlikle bende böyle bir çay yapıp içiyorum .Ek olarak elma katıyorum biraz da bal mis gibi hemen alıyor kirginligi

ballı süt içiyorum 2 gündür ama hiç işe yaramadı daha kuvvetli bişey lazım galiba
Ben bir çay bardağına su, tuz ve sirke karışımını her gün gargara yapa yapa boğazımdan yavaş yavaş akıtarak içerim feci yakar o zaman işe yarıyor demektir. Az az koyma ama tuzu baya koy acıma. Ha bir de limon
yarım çay bardağı su içine yarım çay kaşığı kdr tuz, yarım kadar limon, 7 8 damla fln da sirke
dediğim gibi bir anda içme gargara yaparak iç boğazndan yavaş yavaş geçsin
hatta için almayabilir hepsini o zaman yarısını iç ama kalan yarısını d gargara yapıp tükürebilirsin

Herkese selammm uzun zamandır yazamıyordum, takip de edemedim. Umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir

Ocak anneleri, 2021-2022 için ne düşünüyorsunuz? Özellikle sezaryen olacaklar için bu sorum.. benim 1 ocak tam 39+0.. doktor muhtemelen olmaz. 2 ocak pazara denk geliyor 3 ocak da geç gibi daha önce sezaryen olduğum için.. 38+5 olsa 2021 oluyor.. çok önemi var mı acaba yıl farkı olunca çocuklar için?

Ben de sezaryen de düşünüyorum kararsızım. 1 Ocak benim de 39+3 olacak. Yıl farkı olsun istemiyorum. Bu durum beni de düşündürüyor.

Kızlar merhaba aklıma bsey takıldı evde illa termometre şart mı aldınız mı sizler
Ben ilk çocuğumda aldım. Ergopouch uyku yukumu kullanıyorum ona göre giydiriyorum içini.. yine öyle devam.. nem düzeyinin de iyi olması gerek onu da ölçtüm hep. Burnu tıkanmaması için.

Ben ilk çocuğumda aldım. Ergopouch uyku yukumu kullanıyorum ona göre giydiriyorum içini.. yine öyle devam.. nem düzeyinin de iyi olması gerek onu da ölçtüm hep. Burnu tıkanmaması için.
Termometre sordum ben ama

Pardon yanlış okuyup anladım hangi marka modeli kullanıyorsunuz nasıl oluyor bı görsel paylasirmisiniz termometre için bakıyorum şuan ama ne alacağımı bilmiyorum ben kızımda kullanmadim almamistim

canım benim ne güzel anlatmışsın çok sağol da gargara yaparken midem bulanıyor ya çok zor.

Eğer ki bebek iyiyse 39 + larda da sezeryan yapabilirler bazı doktorlar ilki sezeryan olsa da 39 ları geçiyor .

Kızlar merhaba aklıma bsey takıldı evde illa termometre şart mı aldınız mı sizler

Weewell marka var bende çok memnunum oda ısısını ve nemini ölçüyor ona göre önlem alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…