- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
canım 1 2 günden hiçbişey olmaz zaten. Benim bahsettiğim geçen seneki durumda 6 hafta geri kalmıştı. Şimdi de kilosu yani göbek çevresi 4 5 gün geride çıktı yine son gidişimde. Ona ramen takılmadım. 2 haftaya kdr normal diyorlar çünkü. Keşke fetal dna yaptırsaydın en azından için rahat ederdi. Acaba ile hamilelik geçirmek çok zor. Bnm de tüp bebek ama önceki hamilelikte yaşadıklarımdan dolayı embriyoya pgt yaptırdım düzgün kromozomlu embriyo koydurdum çünkü öncekinde her şeyi yaşadım bu hamilelikte acaba mı olsun istemedim yeniden bişeyden şüphelenip amniyosentez deseler kaldıramazdm. Doktorum da sağolsn benim psikolojimi düşünüp nasılsa pgt var diye bidaha bişey istemedi. Bu arada kalpte parlaklık çok normal bişey diye biliyorum benm bebeğimde de çıktı ama dr, bunu hiç önemsemiyoruz sadece bir gün acile başka doktora gitmek zorunda kalırsn da onlar sana kalpte parlaklık var derlerse neden doktorum bana söylemedi deme diye telaş yapma diye söylüyorum bu parlaklıklar hiçbişey ifade etmez dedi.Cok tesekkur ederim bende aslinda kendime geldigimde boyle dusunuyorm. Ama hersey o kadar ust uste geldiki. Doktorumun artik sirf para icin bile beni amniyosenteze yonlendirdigini dusunuyorm. Bebegin kalbinde bir delik gordu ama cok minimal. Birde trizomi21 yaptirmistim sadece ben sukur temiz geldi. Ama ona ragmen baska anomali olabilir diye beni korkuttu. Her gittiggmde bebegim 1 gun 2 gun geri cikiyor. Hayir bide tüp bebek zaten nasil oluyor anlamiyorm. Cok tesekkur ederim. Allahim hepimizin icini ferahlatsin...
Masallah ya doktorun ne guzel açıklamış güzel güzel rahatlatmis seni... insallah bu sefer saglikla alacaksin kucagina bebegini. Dua ediyorum 3 ay sonra saglikla dogurduk diyelim burda hepimiz aminnnnnnn.canım 1 2 günden hiçbişey olmaz zaten. Benim bahsettiğim geçen seneki durumda 6 hafta geri kalmıştı. Şimdi de kilosu yani göbek çevresi 4 5 gün geride çıktı yine son gidişimde. Ona ramen takılmadım. 2 haftaya kdr normal diyorlar çünkü. Keşke fetal dna yaptırsaydın en azından için rahat ederdi. Acaba ile hamilelik geçirmek çok zor. Bnm de tüp bebek ama önceki hamilelikte yaşadıklarımdan dolayı embriyoya pgt yaptırdım düzgün kromozomlu embriyo koydurdum çünkü öncekinde her şeyi yaşadım bu hamilelikte acaba mı olsun istemedim yeniden bişeyden şüphelenip amniyosentez deseler kaldıramazdm. Doktorum da sağolsn benim psikolojimi düşünüp nasılsa pgt var diye bidaha bişey istemedi. Bu arada kalpte parlaklık çok normal bişey diye biliyorum benm bebeğimde de çıktı ama dr, bunu hiç önemsemiyoruz sadece bir gün acile başka doktora gitmek zorunda kalırsn da onlar sana kalpte parlaklık var derlerse neden doktorum bana söylemedi deme diye telaş yapma diye söylüyorum bu parlaklıklar hiçbişey ifade etmez dedi.
Tesekkur ederim bende simdi bi kahve yaptim kendime rahatlamak icin. Ama gecmezse aynn baska dr a gidecegimBildiğim kadarıyla 1-2 günlük gerilikler çok önemli değil. Hem bebeğini hissediyorsun bende o şekilde hissediyorum.. Ben 31.haftadayım tekmelerinin daha bu hafta daha güçlendiğini hissettim. İçin rahat etmeyecekse başka doktora da gidebilirsin.. Bakalım o ne der
Benim ilk gebeliğimden miras kalan bir sorun oldu o, bu nedenle hamileliğimin başından beri iki ayda bir endokronoloji profesorune gidiyorum. Dozumu ilk ay 2 katı yaptı şiödi normal aralıkta.şekere falanda o baktı.Tsh yuksek çıkmış yine bendeaz once öğrendim sinirim bozuldu
Tiroidi olan hamişler acaba dahiliye destekli mi devam ettiniz
Yoksa kadın dogum dr unuz mu krar verdi doza
canım 1 2 günden hiçbişey olmaz zaten. Benim bahsettiğim geçen seneki durumda 6 hafta geri kalmıştı. Şimdi de kilosu yani göbek çevresi 4 5 gün geride çıktı yine son gidişimde. Ona ramen takılmadım. 2 haftaya kdr normal diyorlar çünkü. Keşke fetal dna yaptırsaydın en azından için rahat ederdi. Acaba ile hamilelik geçirmek çok zor. Bnm de tüp bebek ama önceki hamilelikte yaşadıklarımdan dolayı embriyoya pgt yaptırdım düzgün kromozomlu embriyo koydurdum çünkü öncekinde her şeyi yaşadım bu hamilelikte acaba mı olsun istemedim yeniden bişeyden şüphelenip amniyosentez deseler kaldıramazdm. Doktorum da sağolsn benim psikolojimi düşünüp nasılsa pgt var diye bidaha bişey istemedi. Bu arada kalpte parlaklık çok normal bişey diye biliyorum benm bebeğimde de çıktı ama dr, bunu hiç önemsemiyoruz sadece bir gün acile başka doktora gitmek zorunda kalırsn da onlar sana kalpte parlaklık var derlerse neden doktorum bana söylemedi deme diye telaş yapma diye söylüyorum bu parlaklıklar hiçbişey ifade etmez dedi.
Ben de ayrıntılı ultrasonda bağırsak parlaklığı var denildi, bir ayım ağlayarak geçti. Dna testleri falan istediler yapmadım, bir ay sonra başka bir dr ve kendi doktorum çok önemli bir şey yok dediler, evet var ama tek bulgu olduğu için önemsemediler pek. Ben de rahatladım. İnşallah sorunsuz bşr şekilde hepimiz kucağımıza alırız.Tesekkur ederim bende simdi bi kahve yaptim kendime rahatlamak icin. Ama gecmezse aynn baska dr a gidecegim
kızlar boğazım şişti ve 3 gündür yutkunamıyorum. ilaç alamıyoruz ne yapabiliriz ne önerirsiniz
ballı süt içiyorum 2 gündür ama hiç işe yaramadı daha kuvvetli bişey lazım galibaGeçmiş olsun. Ballı ılık süt benim boğazımı yumuşatıyor.
Taze zencefil kabuk tarcin ve limon kabuklariyla sicak suda 10 dk bekletip icin mukemmel bisi ben her hasta gibi oldugumda yaparim bu karisimi faydasini cok gordumballı süt içiyorum 2 gündür ama hiç işe yaramadı daha kuvvetli bişey lazım galiba
hemen deneyeceğim zencefil alıp teşekkür ederim. insan hamile olunca bitki çayı falan içmekten de korkuyorTaze zencefil kabuk tarcin ve limon kabuklariyla sicak suda 10 dk bekletip icin mukemmel bisi ben her hasta gibi oldugumda yaparim bu karisimi faydasini cok gordum
Taze zencefil kabuk tarcin ve limon kabuklariyla sicak suda 10 dk bekletip icin mukemmel bisi ben her hasta gibi oldugumda yaparim bu karisimi faydasini cok gordum
Ben bir çay bardağına su, tuz ve sirke karışımını her gün gargara yapa yapa boğazımdan yavaş yavaş akıtarak içerim feci yakar o zaman işe yarıyor demektir. Az az koyma ama tuzu baya koy acıma. Ha bir de limonballı süt içiyorum 2 gündür ama hiç işe yaramadı daha kuvvetli bişey lazım galiba
Herkese selammmuzun zamandır yazamıyordum, takip de edemedim. Umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir
Ocak anneleri, 2021-2022 için ne düşünüyorsunuz? Özellikle sezaryen olacaklar için bu sorum.. benim 1 ocak tam 39+0.. doktor muhtemelen olmaz. 2 ocak pazara denk geliyor 3 ocak da geç gibidaha önce sezaryen olduğum için.. 38+5 olsa 2021 oluyor.. çok önemi var mı acaba yıl farkı olunca çocuklar için?
Ben ilk çocuğumda aldım. Ergopouch uyku yukumu kullanıyorum ona göre giydiriyorum içini.. yine öyle devam.. nem düzeyinin de iyi olması gerek onu da ölçtüm hep. Burnu tıkanmaması için.Kızlar merhaba aklıma bsey takıldı evde illa termometre şart mı aldınız mı sizler
Termometre sordum ben amaBen ilk çocuğumda aldım. Ergopouch uyku yukumu kullanıyorum ona göre giydiriyorum içini.. yine öyle devam.. nem düzeyinin de iyi olması gerek onu da ölçtüm hep. Burnu tıkanmaması için.
canım benim ne güzel anlatmışsın çok sağol da gargara yaparken midem bulanıyor ya çok zor.Ben bir çay bardağına su, tuz ve sirke karışımını her gün gargara yapa yapa boğazımdan yavaş yavaş akıtarak içerim feci yakar o zaman işe yarıyor demektir. Az az koyma ama tuzu baya koy acıma. Ha bir de limon
yarım çay bardağı su içine yarım çay kaşığı kdr tuz, yarım kadar limon, 7 8 damla fln da sirke
dediğim gibi bir anda içme gargara yaparak iç boğazndan yavaş yavaş geçsin
hatta için almayabilir hepsini o zaman yarısını iç ama kalan yarısını d gargara yapıp tükürebilirsin
Herkese selammmuzun zamandır yazamıyordum, takip de edemedim. Umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir
Ocak anneleri, 2021-2022 için ne düşünüyorsunuz? Özellikle sezaryen olacaklar için bu sorum.. benim 1 ocak tam 39+0.. doktor muhtemelen olmaz. 2 ocak pazara denk geliyor 3 ocak da geç gibidaha önce sezaryen olduğum için.. 38+5 olsa 2021 oluyor.. çok önemi var mı acaba yıl farkı olunca çocuklar için?
Kızlar merhaba aklıma bsey takıldı evde illa termometre şart mı aldınız mı sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?