2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selam anneler ❤ bayağıdır yazamıyordum ben de uzun süredir kendimi sosyal medyadan uzak tutuyordum. İnşallah herkes iyidir. Kesin siz konuşmuşsunuzdur ama ben de sormuş orayım kıyafetleri ne zaman yıkayacaksınız/yıkadınız? Ve en önemlisi hangi deterjanı kullanmayı planlıyorsunuz? Bir de bu biberon konusu aldınız mı plastik almak istemiyorum ama yakın zamanda doğum yapan yengem söyledi cam biberon kuzenimin kafasına vurmuş kafam karıştı baya. Siz ne yaptınız

Ben yıkadım Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullandım ütüledim kaldırdım . Biberon da avent natural PP aldım

Philips Avent SCF033/17 Natural PP Biberon 260 ml

Ben de 30. haftayı beklesem mi diyorum eşim daha erken tozlanır dedi kararsız kaldım
Valla dolaba direk dizmedim bohça tarzı yapıp koydum dolaba havalarda iyice sogumadan güneşte kurutmak istedim tabi karar sizin ama biberonu düşünün derim bende cam düşünüyordum fakat itme atma huyları var bebeklerin o yüzden cam tercih etmedim

Kızlar emzirme atleti kaplı mı kapsız mı daha kullanışlı oluyor? Pentiden istemiştim kapsız gelmis. Disarida rahat kullanilamaz gibi geldi. İcine sutyen giyilince garip mi olur? Tecrübeli anneler beni bi aydınlatırsanız mutlu olurum

hemen deneyeceğim zencefil alıp teşekkür ederim. insan hamile olunca bitki çayı falan içmekten de korkuyor
Yok yok hic merak etme doktorumdan onayli bu tarif ilk gebeligimdede cok sk ictim. Zencefili rendele goz karari biraz bol olsun ama 1 tane butun kabuk tarçin ve kabuklari guzel yikanmis limonu dogra laynar suya at beklet ocakta kaynatma ama hepsini 10 dk kadar beklemesi kafi. İcerken bogazini yakacak merak etme. Bu arafa ben taze zencefil bulamadigimda toz zencefillede yapiyorum ama tazesiyle cok daha guzel oluyor

Ben normal doğum yapsam bile 2022 yılına yetişemem zaten sezaryen olacağım 17 ile 25 Aralık arası demişti doktorum. Yıl farkı için yapabilecek bir şeyim yok :) en azından yılın son ayında yaş alıcak :)

çok çok teşekkür ederimr yapcam

Benimde durumum aynı, doktorum 38 haftalık genelde sezeryan yapıyoruz diyor, benimde yılbaşı zamanlarına denk geliyor, son gittiğimde yeniden sordum, doktor bebeğin durumuna göre bakıp karar vericez, 37 de olabilir, 38-39 da olabilir yılbaşı yokmuş gibi karar vericez diyor, tansiyon veya bebeğin durumuna göre bakarız dedi, yani tarih konusunda seçenek bırakmadı bize, şansımıza yılbaşının önüde arkasında olabilir doktorun görüşüne göre hareket edicez, 2021 olmasını önemsemiyorum çok fazla

Ben de yavaştan başlayayım o zaman. Biberona bakacağım çok teşekkür ederimm ❤

Kızlar daha önce konuşulmuştu, süt sağma makinesi kullanıp memnun kaldınızmı, marka performans olarak kullanan arkadaşlar yazabilirmi

Kapsız giyemiyorsan değiştir bence içine ayrıca sütyen giymen çok rahatsız edici olur. Şahsen ben kapsız olanları tercih ediyorum büyük olduklarından daha rahat geliyor, içine meme pamuğu koyuyorum zaten süt bulaşığı olmasın diye ucu belli olmuyor o şekilde.

Hayatımda zencefil görmeyen ben bitki çaylarına karşı aşırı önyargılıyım çünkü, sen böyle anlatınca içesim geldi bundan

Bence hiçbir önemi yok yıl sonu doğmanın, o eskidenmiş canım yıla göre okula başlamak, şimdi ay hesabıyla başlıyor çocuklar okula, başka da bi sıkıntısı olabilir mi sanmam.
Bence doktorun verdiği tarih en doğru tarihtir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…