İc kiz iccc sifadir vala. He hamileyken her hitki evet icilmiyor ama bu karisim cok masum. Kaldi ki brn cok evhamliyimdir bir doktor gorusuyle kalmam vs vs dusun bu masum yani
Kapsız giyemiyorsan değiştir bence içine ayrıca sütyen giymen çok rahatsız edici olur. Şahsen ben kapsız olanları tercih ediyorum büyük olduklarından daha rahat geliyor, içine meme pamuğu koyuyorum zaten süt bulaşığı olmasın diye ucu belli olmuyor o şekilde.
Bence hiçbir önemi yok yıl sonu doğmanın, o eskidenmiş canım yıla göre okula başlamak, şimdi ay hesabıyla başlıyor çocuklar okula, başka da bi sıkıntısı olabilir mi sanmam.
Bence doktorun verdiği tarih en doğru tarihtir.
Bazı Yarışlara yaş hesabı katılıyorlar. Çocuklar diğer yaşıtlarına göre küçük olduğu için kazanamıyor başarısızlık duygusu tadıyorlar hep. Bu yüzden üzülüyorum senenin sonunda doğanlara.
Bazı Yarışlara yaş hesabı katılıyorlar. Çocuklar diğer yaşıtlarına göre küçük olduğu için kazanamıyor başarısızlık duygusu tadıyorlar hep. Bu yüzden üzülüyorum senenin sonunda doğanlara.
Sene sonu doğanlar bir sonraki yıl doğan çocuklarla aynı yıl başlayabiliyor okula aile isterse.
Kızım 2017 kasım sonu doğumlu mesela, 2018 lilerle başlayacak okula
Ailelerdeki erken yollama hevesi maalesef o tarz durumlara neden olabiliyor.
Ben zencefilli ince kesip onu çiğniyorum. Bir süreliğine çok rahatlatıyor. Bizim kültürümüze yeni gitdiği için zencefil ile çok haşır neşir değiliz ama mesela hintliler bizim ayda tükettiğimizi günde tüketiyorlar.
Herkese selammm uzun zamandır yazamıyordum, takip de edemedim. Umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir
Ocak anneleri, 2021-2022 için ne düşünüyorsunuz? Özellikle sezaryen olacaklar için bu sorum.. benim 1 ocak tam 39+0.. doktor muhtemelen olmaz. 2 ocak pazara denk geliyor 3 ocak da geç gibi daha önce sezaryen olduğum için.. 38+5 olsa 2021 oluyor.. çok önemi var mı acaba yıl farkı olunca çocuklar için?
Nefes darlığı yaşayan var mı bu da mı bebeğin konumuyla ilgiliydi, ben baş aşağı döndüğünü hissediyorum ama neden bu kadar nefesim kesiliyor anlamıyorum.
Cok tesekkur ederim bende aslinda kendime geldigimde boyle dusunuyorm. Ama hersey o kadar ust uste geldiki. Doktorumun artik sirf para icin bile beni amniyosenteze yonlendirdigini dusunuyorm. Bebegin kalbinde bir delik gordu ama cok minimal. Birde trizomi21 yaptirmistim sadece ben sukur temiz geldi. Ama ona ragmen baska anomali olabilir diye beni korkuttu. Her gittiggmde bebegim 1 gun 2 gun geri cikiyor. Hayir bide tüp bebek zaten nasil oluyor anlamiyorm. Cok tesekkur ederim. Allahim hepimizin icini ferahlatsin...
Ya bu bebeğin yapısıyla da ilgiliymiş canım diğer hareketleri varsa öbür türlü bir şey için endişelenme bundan seninki narin demek ki benimki de kız o kadar gümbür gümbür etmez mesela coşmaz kızım arada keyfi gelince bi pıt yapıyo sağolsn
Nefes darlığı yaşayan var mı bu da mı bebeğin konumuyla ilgiliydi, ben baş aşağı döndüğünü hissediyorum ama neden bu kadar nefesim kesiliyor anlamıyorum.
Ben dün gece berbat geçti uyuyamadım nefes alamıyorum diye kalbimde çok hızlı atıyordu iki yastık yaptım yok gene aynı kalktım balkona gittim nefes almak için yarım saat durdum öyle düzeldi de yattım cuma mutlaka doktoruma soracağım
2-3 gündür kızartma hamur işi tarzı yağlı şeyler tüketiyorum. Çatlayana kadar yiyorum. Annem de ye canın istiyorsa dedikçe destek alıp mideye indiriyorum
Ağır geldi sanırım midem çok ağrıdı akşam. Şimdi geçti çok şükür. Bi daha yemesem keşke görünce dayanamıyorum.
Hic kafan karismasin zaten daha cok erken. Kizim icin hic plan yapmamistim. Ne sezeryan ne normal. Hangisi hayirlisiysa o olsun dedim ama doktoruma tek sartim tarihi bebek belirlesin istedim. Doktorum biraz sezeryanciydi. Zaten boynunda kordon var sancin da hic yok tarih belirleyelim dedi. Yok dedim eger bir saglik sorunu olusmazsa 40+0'a kadar bekleyelim, olmazsa szeryan yapariz riske atmayiz dedim. Kizim tam 40'i gecesinde geldi. Sanci fln olmadi, acilma da olmadi ama suyum geldi hastaneye gittik. Hic suni sanci vs ugrasmadim. Sezeryanla dogdu. Gayet de memnunum. Normal dogsa da memnun olurdum. Sonunda saglikli olduktan sonra. Yani bence tabi insan dusunuyor ilerisini ama ben bu konuda kaderciyim, neden mudahale edeyim ki? Tabi son haftalarda dikkatle takip ediliyor, Allah korusun bir saglik sorunu olmadiktan sonra bekle bebis bilir gelecegi zamani Kismetse ben bu sefer de ayni sekilde ilerlemeyi dusunuyorum. Bakalim nasil kismet olacak.
Ay senin takvimde hareket konusunda yazan insani korkutuyo. Yaw nasil ayirt edicez. Benimki bir iki gundur cok aheste aheste hareket ediyor. Cok minik minik vuruyor arada o da. Ortaligi toparliyorum temizlik oncesi, hep ayaktayim yoruldum diye mi acaba. :/
Ay senin takvimde hareket konusunda yazan insani korkutuyo. Yaw nasil ayirt edicez. Benimki bir iki gundur cok aheste aheste hareket ediyor. Cok minik minik vuruyor arada o da. Ortaligi toparliyorum temizlik oncesi, hep ayaktayim yoruldum diye mi acaba. :/
Yorgunken ya da sürekli ayaktaysan hissetmiyorsundur canım. Ben de gündüzleri o kadar az hissediyorum ki tek tük. Bi yeni uyanınca vuruyo sanırım acıktım kalk bi şeyler ye demek istiyo bir iki de kahvaltıdan sonra teşekkür amaçlı bu kadar yani. Bi de kahve içerim bazen ikindi gibi orda vuruyo böyle. Ama gece olduğunda coşuyo, sabaha kadar ne zaman uyansam muhakkak hareketli, doğunca da böyle olursa yandım
2-3 gündür kızartma hamur işi tarzı yağlı şeyler tüketiyorum. Çatlayana kadar yiyorum. Annem de ye canın istiyorsa dedikçe destek alıp mideye indiriyorum
Ağır geldi sanırım midem çok ağrıdı akşam. Şimdi geçti çok şükür. Bi daha yemesem keşke görünce dayanamıyorum.
Sırf bu yüzden annem hemen gelsin istemiyorum doğuma yakın gelsin
Kızımda bir ay kala gelmişti o son bir ay 4 kilo birden almıştım çünkü ne istersem yapıyordu. ben kendim ocak batar diye kızartma falan yapmıyorum
Eve abur cubur falan da aldırmıyorum artık insan evde olunca mecbur yiyor
Benım kızım 20 aralıkta dogmustu babası 1 ocak dıye yazdırmış nufusa keske tam tarihi yazdırsaymıs eskisi gibi degıl hesaplamalar artık ay uzerınden.
Nefes darlığı sureklı yasıyorum hele parfum sigara kokusu beni benden alıyor
Kızlar 27. Haftadayım dr diasporal dıye magnezyum verdı sadece o da şaseymiş icemem ben bunu suuyu içerken bile öğüruyorrum size ne onerdı doktorunuz magnezyum olarak? Bır de kalsiyumu ozellıkle sordum yok dedı demir ılacı da vermiyor demırım 7 olması a ragmen bu adamın bu rahatlığı benı öldürecek yaa sinir oluyorum
Ya kızlar az önce daldım yukarı uzandm bir anda dalmışım şimdi vajinama doğru baskı gibi hissediyrm ve pıt pıt sanki gaz varmış gibi şeyler oluyo evbam mı yapıyorum şu an