Zencefil en masum icilebilecek sey galiba
İlk kalp atışını duymaya gidince
Zencefil cayi ic demisti dr
Mide bulantina da iyi gelecektir
Benim difrizde zencefil dolu taze
Esim gitmis bi yarım kg almış galiba
Ya kızlar az önce daldım yukarı uzandm bir anda dalmışım şimdi vajinama doğru baskı gibi hissediyrm ve pıt pıt sanki gaz varmış gibi şeyler oluyo evbam mı yapıyorum şu an
Canım yukarı uzanmaktan bir şey olmaz. Bekle bakalım ağrın falan olacak mı ki ben sanmıyorum bir şey yoktur.
Ben de geçen gün unutmuşum hamile olduğumu bazayı kaldırdım sonra aklıma dank etti napıyorum ben diye
Benım kızım 20 aralıkta dogmustu babası 1 ocak dıye yazdırmış nufusa keske tam tarihi yazdırsaymıs eskisi gibi degıl hesaplamalar artık ay uzerınden.
Nefes darlığı sureklı yasıyorum hele parfum sigara kokusu beni benden alıyor
Kızlar 27. Haftadayım dr diasporal dıye magnezyum verdı sadece o da şaseymiş icemem ben bunu suuyu içerken bile öğüruyorrum size ne onerdı doktorunuz magnezyum olarak? Bır de kalsiyumu ozellıkle sordum yok dedı demir ılacı da vermiyor demırım 7 olması a ragmen bu adamın bu rahatlığı benı öldürecek yaa sinir oluyorum
Ben de onu kullanıyorum. Suyunu az koyun tadı kötü değil. Günde 2 tane içiyorum.
Demir niye vermedi? Bende kabızlık vardı o yüzden bağırsaklarım düzeldikten sonra Demir verdi.
Yorgunken ya da sürekli ayaktaysan hissetmiyorsundur canım. Ben de gündüzleri o kadar az hissediyorum ki tek tük. Bi yeni uyanınca vuruyo sanırım acıktım kalk bi şeyler ye demek istiyo bir iki de kahvaltıdan sonra teşekkür amaçlı bu kadar yani. Bi de kahve içerim bazen ikindi gibi orda vuruyo böyle. Ama gece olduğunda coşuyo, sabaha kadar ne zaman uyansam muhakkak hareketli, doğunca da böyle olursa yandım
Sırf bu yüzden annem hemen gelsin istemiyorum doğuma yakın gelsin
Kızımda bir ay kala gelmişti o son bir ay 4 kilo birden almıştım çünkü ne istersem yapıyordu. ben kendim ocak batar diye kızartma falan yapmıyorum
Eve abur cubur falan da aldırmıyorum artık insan evde olunca mecbur yiyor
Annem yakın benim yemeğe gidiyorum. Dönüşte elime de tutuşturuyor
Bu aralar abur cubur tatlı da canım istiyor. Normalde reçelin suratına bakmam. Ekmeğe sürüp sürüp yemek istiyorum
Ya kızlar az önce daldım yukarı uzandm bir anda dalmışım şimdi vajinama doğru baskı gibi hissediyrm ve pıt pıt sanki gaz varmış gibi şeyler oluyo evbam mı yapıyorum şu an
Bende sık oluyor o bi kere sormuştum bebek hıçkırığı demişti doktor. Ciğerleri geliştikçe hıçkırıyorlar.
Uzanma konusunda annem de beni çok uyarıyor ama ben ilk günden beri birşeylere ya uzanıyor ya da kaldırıyorum, sanırım kendimizi çok zorlamadıkça sorun olmaz evham yapmayın
Nefes darlığı yaşayan var mı bu da mı bebeğin konumuyla ilgiliydi, ben baş aşağı döndüğünü hissediyorum ama neden bu kadar nefesim kesiliyor anlamıyorum.
ben çok yaşıyorum. kesilme değilde zor nefes alıyorum. normal otururken bile nefesim daralıyor. özelliklede gece yatarken nefesten dolayı zor uyuyorum. benim en son kontrolümde bebek başağıydı.
Nefes darlığı yaşayan var mı bu da mı bebeğin konumuyla ilgiliydi, ben baş aşağı döndüğünü hissediyorum ama neden bu kadar nefesim kesiliyor anlamıyorum.
Gunaydin. normal canim rahim neredeyse tum yeri kapladi artik baski yapiyor. Hem gebelik takip programlarinda da hep bu yazar. Ben de bayadir nerden baksan 1 aydir var durup dururken degil ama yol yururken mahvoluyorum. Oglumun okulu 2 dklik mesafede sana yemin edebilirim 10 dk da yuruyorum yolu her goren nefes nefesesin bisi mi oldu la diom buyudu buyuduuu
Hahahaa comelmek korkulu ruyam resmen. Ogluma rica ediyorum anlatiyorum alamadigimi ona aldiriyorum esim evdeyken de ona yaptirtiyorum wallahi ama elbette comeldigim anlar cok fazla
Hahahaa comelmek korkulu ruyam resmen. Ogluma rica ediyorum anlatiyorum alamadigimi ona aldiriyorum esim evdeyken de ona yaptirtiyorum wallahi ama elbette comeldigim anlar cok fazla
Bende evi süpürürken eşimi çağırıyorum koltularin altına bazanin altına eğilmemek için , çorap giymek için yeni stiller geliştiriyorum her seferinde sağolsun ayakkabı giyinmeye de yardım ediyor eşim olmadığı zaman panda gibi yuvarlaniyorum yerde
Yerde yuvarlanıyorum bende kimse olmayınca tutunacak yerde yoksa sıkıntı artık yere düşen hiç bişeyi almıyorum zeytin kutusunun kabı düşmüştü elim nöbetten gelene kadar 1 gün bekledi alamıyorum ne yapayım
Bende evi süpürürken eşimi çağırıyorum koltularin altına bazanin altına eğilmemek için , çorap giymek için yeni stiller geliştiriyorum her seferinde sağolsun ayakkabı giyinmeye de yardım ediyor eşim olmadığı zaman panda gibi yuvarlaniyorum yerde
ya kızlar ağrısı sızısı uyuyamaması geçtim bi de giyinememesi var benm gibi işe gelenler anlar sanırım. 3 tane pantolonum var üzerlerine tişört üzerine oversize birkaç ceketim var onları giyip idare ediyodm çoğu zaman. Şimdi oversize sandığım tişörtlerim bile göbeğimi tam kapatamamaya başladı. Pantolon bi kirleniyo yıkanıp ütülenene kadar kilit.. Yine bol kesim 1 2 elbisem vardı onlarla kurtarırız dedim birini giydim çok sevindm üzerime oldu ama normal külotlu çorabımla giydim akşama kdr göbeğim sıkıştıkça sıkıştı kocaman iz çıkmış ortasında. Şimdi bi de hamile için külotlu çorap aldım amaan bitmedi çilesi ya sutyeni ayrı pijaması ayrı bi çorabı eksikti
ya kızlar ağrısı sızısı uyuyamaması geçtim bi de giyinememesi var benm gibi işe gelenler anlar sanırım. 3 tane pantolonum var üzerlerine tişört üzerine oversize birkaç ceketim var onları giyip idare ediyodm çoğu zaman. Şimdi oversize sandığım tişörtlerim bile göbeğimi tam kapatamamaya başladı. Pantolon bi kirleniyo yıkanıp ütülenene kadar kilit.. Yine bol kesim 1 2 elbisem vardı onlarla kurtarırız dedim birini giydim çok sevindm üzerime oldu ama normal külotlu çorabımla giydim akşama kdr göbeğim sıkıştıkça sıkıştı kocaman iz çıkmış ortasında. Şimdi bi de hamile için külotlu çorap aldım amaan bitmedi çilesi ya sutyeni ayrı pijaması ayrı bi çorabı eksikti
Evet çalışanlar için zor gerçekten giyinmesi. Hayır bi de hamile giyim alsan sonrasında hiç giyemiceksin boşuna masraf. Evde çok komiğim. normal pijamalarım hep beli düşük, tişörtlerim yukarı çıkıyo göbeğim açık geziniyorum evde