2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
aynı dertten muzdaribim. 2 hamile pantolonu 2 tane de elbisem var. bir de üşüyen biriyim montlarımın önü kapanmıyor eşimin montlarını giyiyorum. Uzaylı gibi dolanıyorum ortalarda

Hamile giyim olarak birtek tulum aldım e bebekten çünkü tüm kışlıklarim pantolon üstü birsuru şey almak yerine birtek tulum aldım bütün kazaklar oluyor içine

Mantıklı Nasıl tulumun fotoğrafı var mı?
Çalışıyorum ne giyeceğimi şaşırıyorum artık
Link vereyim direkt ben çok beğendim lastiği de var fiyatı da diğerlerine göre uygun geldi

Mantıklı Nasıl tulumun fotoğrafı var mı?
Çalışıyorum ne giyeceğimi şaşırıyorum artık
Ben lcw'den pantolon almıştm biri kot biri siyah, 2 3 tane ceketim vardı bol kesim dediğim gibi onların içine tişörtlerle idare ettim, 1 2 tane gömleğim var onlar da oldu pantolonların üzerine, ama son ay artık olur mu bilmiyorum. Şimdi baktım dolapları toplarken bazı bol elbiselerim vardı onlar da olur, külotlu çorap söyledim 30 liralık bir harcamayla 2 3 elbise eklenmiş olcak kombinlerime Yanlız yavaştan o tişörtler de olmamaya başladı göbek tam kapanmıyo pantolonun o penye bölümü görünüyo tişörtlerin altından o can sıktı. Öyle böyle idare ediyorum=) Bi tane de taytım var onu da yürüyüşe fln giyiyorm.
Esas kuzenimin düğünü varmış 11 aralıkta bakalm ona napıcam

aynı dertten muzdaribim. 2 hamile pantolonu 2 tane de elbisem var. bir de üşüyen biriyim montlarımın önü kapanmıyor eşimin montlarını giyiyorum. Uzaylı gibi dolanıyorum ortalarda
ya allahtan şu bol kesim modası varmış diyorm daha baharda bi trençkot almıştım eşim bu ne kaç beden büyük fln demişti ama şimdi çok kullanışlı oldu=) Kara kış için de yine o kocaman montlarımdan biri olur.

Benimde penye bölümü görünmeye başladı ama yapacak bir şey yok :)

Ben kocamın pijamalarını giyiyorum masraf olmasın

Valla ben eşimin tişörtleri e el attım yapacak birşey yok. Şimdilik oluyor da bir aya kadar onlar da olmaz mecbur birşeylere bakacam

Kızlar merhaba kaçıncı haftanızdasınız ?Ben 27 hafta 1 gün oldu bugün Bebek alışverişine başladınız mı
Ben azar azar aldım ama daha çok şey var. Büyük şeyleri hallettim beşik anne yanı küvet bebek arabası falan ama kıyafet hala yetersizz... Bi de bir ara trendyolda indirim vardı bezi de öyle aldık. Aşağı yukarı aynı bebişlerimiz benimde 27+4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…