2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Okurken yoruldum valla, ne zaman bitireceksin bunları boya işini de bitirdim ben, stickerları yapışacak :)

Bu ay son aymış gibiyim ben, aralık ayını hiç görmüyorum ne olur ne olmaz geleceği tutarsa

Okurken yoruldum valla, ne zaman bitireceksin bunları boya işini de bitirdim ben, stickerları yapışacak :)
iste son dakikaciyla onden bitirenin farki. Son haftalarda yapicam sanki. Zaten simdi de yapsak ben yapmiyorm annem yapiyo sagolsn bana yaptirmiyo. Oyuzden ha simdi ha 37de bisey degismez benm icin. Ama duvar konusunda haklisin bi an once karar vermem lazim daha kokusu cikacak fln. Alisverisi de ztn internetten alirim ya da tek bi gun bi avm gezisi yeter

resmen hislerime tercüman olmuşsunuz. evet ya bu kıyafet işi gerçekten zor. devamlı aynı şeyleri giymekten de sıkıldım.
doğum sonrası giyeceklerime odaklanıp kendime motive ediyorum.

resmen hislerime tercüman olmuşsunuz. evet ya bu kıyafet işi gerçekten zor. devamlı aynı şeyleri giymekten de sıkıldım.
doğum sonrası giyeceklerime odaklanıp kendime motive ediyorum.
Ben de ya, bi an once zayiflasam da eski kiyafetlerimi giysem. Gecen hafta dolaplari toplarken eski pantolonlarima baktim durdum, dar dar nasi giyiyomsm onlari oyle ya ne zayifmisim

Ben de ya, bi an once zayiflasam da eski kiyafetlerimi giysem. Gecen hafta dolaplari toplarken eski pantolonlarima baktim durdum, dar dar nasi giyiyomsm onlari oyle ya ne zayifmisim
aynen bende öyleydim. ama azimliyim doğum sonrası eski kiloma dönmem lazım. yoksa hiç bir pantolonum olmaz.

T tulperde alt temizligini ayna ile yapiyorum dene ama kirk sekle giriyorum bidahaki ay onuda yapamam sanirim ilk dogumumda azicik hazirliksiz yakalanmistim ama doktorlar cok anlayisliydi bu neki bize neler geliyor aklin durur diyip sakinlestirmislerdi nerdeyse doguramam eve gidip temizlenip geleyim dicektim tabi birakmiyorlar o dk dan sonra
Kizlar bu arafa bende aralik ayini saymiyorum aralik 15 ten sonrabher an gelebilir gibi bi his var icimde en kotu 31 aralikta hastanede olacakmisim gibi

kızçeler bugün muayeneye gittim, bebişim 30+6 haftalık gözüküyor normalde. ama ultrasında 31+6 çıktı. doktora sordum bu erken doğum anlamına gelir mi diye. hayır dedi. bu hep değişebilir bi tarih dedi. ama yine de benim kafamda soru işaretleri var. bebeğin boyu uzun dedi. bacak boyu. acaba başına böyle bişey gelen var mı?
bir de kendini bu aralar cok yormussun, rahim ağzı uzunluğun kısalmış. dikkat et ağır kaldırma yorma kendini falan dedi. eğilerek ayakkabı bağlıyorum arada da poşet falan taşıyorum ultrasondan anlaşıldı aman dikkat hanımlar :/
ultrason kağıdın da tahmini doğum 31 aralık yazıyodu normalde 7 ocak cıkıyo

Kadir Çöpdemir in canlandırdığı bir karakter vardı ekmek teknesinde kirli adında o modda geziyorum evde hava da sıcak bugün

Hiç bir hazırlık yapmadım daha ,alınacakları liste yapıyorum Kasım indirimlerinden düşürürsem alırım yoksa normal fiyattan alacam.İlk etapta zaten çok bir şey almayı düşünmüyorum,ihtiyaç dahilinde alacağım herşey elimizin altında ne de olsa .Var mı benim gibi tembel ana ,tek olmadigimi bilmek istiyorum

aynı duygulardayım. hem de o kadar yoğun ki bu duygularım
ahhh bir doğum yapıyım, çıtırlaşıcam diyip kendi kendimi gaza getiriyorum

Bebeğin ileride gitmesi doğum gününü öne ya da ileriye atmaz endişe etme ,sadece uzun ve ya iri bir bebek olarak doğar ki erkek bebek ise genelde önde gidiyor ultrasonda .Rahim ağzı uzunluğu için en son kaç çıkmıştı belki zaman yaklaştıkça bir miktar kısalma olabilir ama sen yine dikkat et eğilirken dizlerini de yere koy ayakkabı için ya bağcıksız tercih et ya da biri bağlasın .

Oğlum 3 hafta ileride gitti normal zamanı 30 hazirandi ama Haziran 7-8 e kadar geldi ben 25 Haziran'da doğum yaptım.İrice bir uşak olarak doğmuştu

Merhaba. Ayrıntılı ultrasonda da bebeğimin bacak boyu uzun çıkmıştı sonraki kontrollerinde de doktor bacak boyu uzun dedi bı de o kadar sasrimis bir şekilde söyledi ki ben korktum. Bu kötü birşey mi diye defalarca sordum doktorum kötü birşey değil sadece uzun bacaklı bir çocuk olacak dedi. Yani eşim tarafinda uzun pek yok benim tarafımda da kuzenin var çok uzundur. Bilemedim inşallah iyi birseysir dedim.

çok teşekkürler içimi rahatlattınız ya <3
önceden en fazla 2-3 gün önde çıkardı şimdi 1 haftayı görünce şaşırdım. ama son zamanlarda baya hareketliydim bir de rahat davrandım onun da etkisi var sanırım.
annem diyor ki sen hamilesinnn hamileee ona göre davran kendini normal sanıyorsun herhalde hareketlerin falan diyor

30.haftayi yarın dolduruyorum +7 kg ile sizce 10 kg da biter mi bu iş hanımlar. Dana gibi yiyip yürüyorum kilo yapmasın diye
yaaaa ben de +7 almışım sadece.
bence bu cok iyi bi kilo artışı bu haftaya dek. yapabiliriz!
10 cok iyimser olsa da ben 12-13 gibi tamamlarım diye tahmin ediyorum. doktoruma kalsa ay iyi falan demiyor hiç fazla kilo almışım gibi davranıyor, hanımefendi herşeyde cok tedbirli

Benim doktor fırçalıyor kilo alınca kadın doktorlarda var demek ki bu şey ne yapalım kaç defa hamile kalıyoruz ömrü hayatimzda yemeyek mi yani napak
Ya hareketli olmak iyi bir şey aslında ama dikkatli olmamizda gerekiyor millet hamileyken amuda kalkar parende atıyor o kadar yapamasakta hareket berekettir bebelere yansıması nasıl olur bunun bilmiyorum oğlumda çok sakindim o da sakin bunda deli dana gibiyim sonum hayrolsun inşallah

Ben de aynayla yapıyorum da yine de zor oluyor o şekillere girmek.
Aralığı ben de saymıyorum bu ayın sonuna kadar her şey hazır olmalı.
31 aralık 1 ocak olmasın ya doktorum gelemezse korkarım

ay sizin doktorlar beni görseler ne dicekler acaba ya en son 1 hafta 10 gün oldu tartılalı heralde, +10daydım. Ben de 5 daha alsam iyi diyorm son 9 haftam

Ben de aynayla yapıyorum da yine de zor oluyor o şekillere girmek.
Aralığı ben de saymıyorum bu ayın sonuna kadar her şey hazır olmalı.
31 aralık 1 ocak olmasın ya doktorum gelemezse korkarım
Ayin 20 sinde kontrol var soracagim umarim tatile flan gitmiodur dloktor olmakta zor heeee yilbasi kutlican ailenle cattt doguma cagiriorlar cift tarife olabilir belki

Ayin 20 sinde kontrol var soracagim umarim tatile flan gitmiodur dloktor olmakta zor heeee yilbasi kutlican ailenle cattt doguma cagiriorlar cift tarife olabilir belki
Yaa değil mi ne gecesi var ne gündüzü.
Benim doktorum doğuma sabahın dördünde gelmişti, kendi sancılarımı unutup yazık ya demiştim işi de zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…