2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Mesaneye çok baskı oluyor, ayağa kalktığın an tuvaletin geliyor. Bi de yürürken bebek çıkıverecek gibi geliyor ben bunlardan anlamıştım, bugün de doktor söyledi dönmüş diye.
O zaman benimkide donmus
Bu arada acaip canim skkin esim aralik ve ocakta 2 kez sehir disina cikmak zorunda. Tam dogum gunune denk gelirse vahlar olsun berbat modum dustu

Yaa izin alamıyor mu? Yanınızda kalacak biri var mı destek olur en azından
War warda kimseyi istemiyordum ese kim bennzer ki sanirim birilerini cagirmak zorunda kalacagim. Dua edin lutfen o gune denk gelmesin yaaa dusundukce delircek gibi olucam. Araliktaki tarih belli ama ocaktaki tarihi suan belli degil aralikta gidince belli olucak planlanan dogum tarihim 6 ocak ilk gitmesi gereken tarih 2 aralik ama erken flan dogarsa korkusu basti birden ne bilim ben hormonlarim ele gecirdi sanirim suan beni

Doğum ikisinin arasına denk gelebilir canım şimdiden düşünüp strese girme.
Haklısın yanında kim olursa olsun eşin desteğine benzemez.
Benimki sabah 5'te doğum yaptım 8 de aöf sınavına gitmişti gitmicem demişti ama ben ısrar etmiştim illa git diye.

Alip sonradan eve cop yapmicam dedim hep ammmaaa geceleri cok zorlaniyorum ( hep sola yatmaya calisiyorm sol kalca felc.. bu hamile yastiklqrindan kullanan veya almayi dusunen var mi? Hangisi en rahat acaba?

Bizimkiler pek ocağa kalmaz gibi.
Eşiniz Ocak’ta gidene kadar haftasına girer

Alip sonradan eve cop yapmicam dedim hep ammmaaa geceleri cok zorlaniyorum ( hep sola yatmaya calisiyorm sol kalca felc.. bu hamile yastiklqrindan kullanan veya almayi dusunen var mi? Hangisi en rahat acaba?

Ben kullandım 2 gün rahattı. Sonra boynum ağrıdı. Şimdi kafamı koymadan sadece sarılıyorum .
( boynum ortopedik yastıklara alışkın her yastıkta yatamıyorum)
Sizde de öyle bir durum varsa parça parça ayrılabilenler belki daha iyidir.

Şu anda göbek deliğimin üstünde göğsümün altında hareketler hissediyorum. Gidiklaniyorumda içten içe. Acaba dönmüşmü dedim

Kızlar ben hastane için bu pijama takımını aldım aslında ekru düşünüyordum ama aldığım takımın ekru rengi 429 TL Trendyol da bu daha uygundu . Kumaşı da güzel bu gün geldi yumuşacık kaliteli. Şimdi ben yine ilk çocuğum olduğu için soruyorum . Bu renk basit kalırmi hastane için
Bide göğüs koruyucu gümüş aldım . O da görüntüsü kaliteli geldi . İndirime girmiş isteyen varsa bir bakın

Bu renk ekrudan daha güzel bence canım. Güle güle giy

Bence pijama takımı renk olarak çok şık, ekrudan bile daha güzel geldi bana, sağlıkla giy inşallah

Benimkininde okul canim ve mezuniyet icin son hakki yoksa atilacak muhendislik gidecek iki ucu biklu degnek

Eki Görüntüle 2948837
Annesi eğilemiyo diye çorabını giydiriyo kızım
Sizin kızlarınız da böyle olsun inşallah.. oğlandan böyle şeyler beklemiyim değil mi

Oğlana sabahtan akşama kadar hizmet edersin de şöyle bir çorap giydirmez maşallah size ama ortalık toplar ,soğan patates tencere verir bence bu da önemli

İnsan nasi hafifliyor dini parasi gidince boyleee ohhhh mis gibi kus gibi

Renk olarak gayette guzel neden hafif kalsin ki hem.
Kizlar bide bisi sorucam yaa ozel hastanelerde normal dogumda da onluk mu giydiriyorlar yoksa yine uzerinde geceliginmi oluo ?
Ona gore cantaya fazladan bi gecelik koyacagim batar sonucta dogumda o gecelik

Eki Görüntüle 2948837
Annesi eğilemiyo diye çorabını giydiriyo kızım
Sizin kızlarınız da böyle olsun inşallah.. oğlandan böyle şeyler beklemiyim değil mi
Ya kurban olurum, benimde bir tanecik kızım var ikinci geliyor, çok duygulandım şuan, benim kızımda böyle sevecen düşünceli ağlıcam hormonlarım beni ele geçirdi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…