O zaman benimkide donmusMesaneye çok baskı oluyor, ayağa kalktığın an tuvaletin geliyor. Bi de yürürken bebek çıkıverecek gibi geliyorben bunlardan anlamıştım, bugün de doktor söyledi dönmüş diye.
Aa tüh zamanlama kötü olmuş gerçekten.O zaman benimkide donmus
Bu arada acaip canim skkin esim aralik ve ocakta 2 kez sehir disina cikmak zorunda. Tam dogum gunune denk gelirse vahlar olsun berbat modum dustu
O zaman benimkide donmus
Bu arada acaip canim skkin esim aralik ve ocakta 2 kez sehir disina cikmak zorunda. Tam dogum gunune denk gelirse vahlar olsun berbat modum dustu
War warda kimseyi istemiyordum ese kim bennzer kiYaa izin alamıyor mu? Yanınızda kalacak biri var mı destek olur en azından
Aynen ama simdilik erteledik canim:/Icmize sinen bir ev bulamadik.. Simdilik evde bikac degisiklikle yeniden yerlestik. Ayni eve iki kez tasindik resmen deli.gibiSiz taşınacaktınız sanırım, taşınma işi bitti mi ?
Doğum ikisinin arasına denk gelebilir canım şimdiden düşünüp strese girme.War warda kimseyi istemiyordum ese kim bennzer kisanirim birilerini cagirmak zorunda kalacagim. Dua edin lutfen o gune denk gelmesin yaaa dusundukce delircek gibi olucam. Araliktaki tarih belli ama ocaktaki tarihi suan belli degil aralikta gidince belli olucak planlanan dogum tarihim 6 ocak ilk gitmesi gereken tarih 2 aralik ama erken flan dogarsa korkusu basti birden ne bilim ben hormonlarim ele gecirdi sanirim suan beni
War warda kimseyi istemiyordum ese kim bennzer kisanirim birilerini cagirmak zorunda kalacagim. Dua edin lutfen o gune denk gelmesin yaaa dusundukce delircek gibi olucam. Araliktaki tarih belli ama ocaktaki tarihi suan belli degil aralikta gidince belli olucak planlanan dogum tarihim 6 ocak ilk gitmesi gereken tarih 2 aralik ama erken flan dogarsa korkusu basti birden ne bilim ben hormonlarim ele gecirdi sanirim suan beni
Alip sonradan eve cop yapmicam dedim hep ammmaaa geceleri cok zorlaniyorum( hep sola yatmaya calisiyorm sol kalca felc.. bu hamile yastiklqrindan kullanan veya almayi dusunen var mi? Hangisi en rahat acaba?
Şu anda göbek deliğimin üstünde göğsümün altında hareketler hissediyorum. Gidiklaniyorumda içten içe.Mesaneye çok baskı oluyor, ayağa kalktığın an tuvaletin geliyor. Bi de yürürken bebek çıkıverecek gibi geliyorben bunlardan anlamıştım, bugün de doktor söyledi dönmüş diye.
Bir de hıçkırıklarını alt tarafta ve derinlerde, ayak hareketlerini göbek deliği civarında hissediyorum.
Bu renk ekrudan daha güzel bence canım. Güle güle giyKızlar ben hastane için bu pijama takımını aldım aslında ekru düşünüyordum ama aldığım takımın ekru rengi 429 TL Trendyol da bu daha uygundu . Kumaşı da güzel bu gün geldi yumuşacık kaliteli. Şimdi ben yine ilk çocuğum olduğu için soruyorum .Bu renk basit kalırmi hastane için
Bide göğüs koruyucu gümüş aldım . O da görüntüsü kaliteli geldi . İndirime girmiş isteyen varsa bir bakınMONAMİSE Monamise Kadın Dantelli Ãnü DüÄmeli Hamile Lohusa 3
MONAMİSE Monamise Kadın Dantelli Ãnü DüÄmeli Hamile Lohusa 3'lü Pijama Takımı 18207 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Genel Markalar Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları (mat Gümüş) arı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları (mat Gümüş) arı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence pijama takımı renk olarak çok şık, ekrudan bile daha güzel geldi bana, sağlıkla giy inşallahKızlar ben hastane için bu pijama takımını aldım aslında ekru düşünüyordum ama aldığım takımın ekru rengi 429 TL Trendyol da bu daha uygundu . Kumaşı da güzel bu gün geldi yumuşacık kaliteli. Şimdi ben yine ilk çocuğum olduğu için soruyorum .Bu renk basit kalırmi hastane için
Bide göğüs koruyucu gümüş aldım . O da görüntüsü kaliteli geldi . İndirime girmiş isteyen varsa bir bakınMONAMİSE Monamise Kadın Dantelli Ãnü DüÄmeli Hamile Lohusa 3
MONAMİSE Monamise Kadın Dantelli Ãnü DüÄmeli Hamile Lohusa 3'lü Pijama Takımı 18207 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Genel Markalar Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları (mat Gümüş) arı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Koruyucu Gümüş Göğüs Ucu Kapakları (mat Gümüş) arı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimkininde okul canim ve mezuniyet icin son hakki yoksa atilacak muhendislik gidecek iki ucu biklu degnekDoğum ikisinin arasına denk gelebilir canım şimdiden düşünüp strese girme.
Haklısın yanında kim olursa olsun eşin desteğine benzemez.
Benimki sabah 5'te doğum yaptım 8 de aöf sınavına gitmiştigitmicem demişti ama ben ısrar etmiştim illa git diye.
Eki Görüntüle 2948837
Annesi eğilemiyo diye çorabını giydiriyo kızım
Sizin kızlarınız da böyle olsun inşallah.. oğlandan böyle şeyler beklemiyim değil mi
Bu renk ekrudan daha güzel bence canım. Güle güle giy
Teşekkür ederimBence pijama takımı renk olarak çok şık, ekrudan bile daha güzel geldi bana, sağlıkla giy inşallah
İnsan nasi hafifliyor dini parasi gidince boyleee ohhhh mis gibi kus gibiBebekoda İsme Özel Bebek Çocuk Odası Oyuncak Çamaşır Sepeti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebekoda İsme Özel Bebek Çocuk Odası Oyuncak Çamaşır Sepeti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şunu sipariş verdim inşallah güzel gelir bu ara fillere taktım kafayı .Sepetimdeki ürünleri çok şükür bugün sipariş verebildim
Param gidince pek bir rahatladım
Renk olarak gayette guzel neden hafif kalsin ki hem.Kızlar ben hastane için bu pijama takımını aldım aslında ekru düşünüyordum ama aldığım takımın ekru rengi 429 TL Trendyol da bu daha uygundu . Kumaşı da güzel bu gün geldi yumuşacık kaliteli. Şimdi ben yine ilk çocuğum olduğu için soruyorum .Bu renk basit kalırmi hastane için
Ya kurban olurum, benimde bir tanecik kızım var ikinci geliyor, çok duygulandım şuan, benim kızımda böyle sevecen düşünceli ağlıcam hormonlarım beni ele geçirdi şuanEki Görüntüle 2948837
Annesi eğilemiyo diye çorabını giydiriyo kızım
Sizin kızlarınız da böyle olsun inşallah.. oğlandan böyle şeyler beklemiyim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?