2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eki Görüntüle 2948837
Annesi eğilemiyo diye çorabını giydiriyo kızım
Sizin kızlarınız da böyle olsun inşallah.. oğlandan böyle şeyler beklemiyim değil mi
Bu neeeeeeeee
Yenir bu maşallah premsese
Ne guzelde giydiriyor
Benim koca sipalar boyle tutamıyor bana giydirirken

Aradığım renk cok guzel rengi guzel gunlerde giy canım

İnsan nasi hafifliyor dini parasi gidince boyleee ohhhh mis gibi kus gibi
Bugün katı meyve sıkacağı alırken eşimin de benim de kredi kartı limitlerimiz dolmuş neyse önce kartlara eft yapalım öyle alalım derken hooppp bi baktım cüzdanımda bi tane daha hiç kullanmadığım kredi kartı var durduk yere yeni kartı açtırdım. onu da doldururum ben kesin yakında ve hoş geldin yeni kredi kartı aidatı

Ya kurban olurum, benimde bir tanecik kızım var ikinci geliyor, çok duygulandım şuan, benim kızımda böyle sevecen düşünceli ağlıcam hormonlarım beni ele geçirdi şuan
Kız evlat bir başka değil mi, hala erkek anası olacağıma inanamıyorum o kadar yabancı geliyo ki

Hastaneyle bi görüş istersen her hastanede giydiriyorlar mıdır bilmem..
Bana gecelik giydirmişlerdi xxxxxl falandı
Doğumdan sonra odaya geldiğimde kendi pijamalarımı giymiştim. Yani toplamda 3 tane götürdüm ama sadece birini giydim.

Bi de bugün doktor dedi ki doğumdan önce pcr testi istiyoruz. Yani sezaryen olsa sıkıntı olmaz ama normal doğumda test ne zaman yaptırılabilir onu ayarlamak nasıl olacak orasını anlamadım. 4 günlüğü geçmemesi gerekiyormuş testin. Doktor diyor ki mesela kontrole gelirsin ben anlarım 3-4 günde doğum olacağını testi yaptırırsın hemen falan diyor da sıkıntı yaratabilir gibi geldi bana.
Siz konuştunuz mu hiç bu konuyu doktorunuzla?

Ben de kız olsa keşke diyordum. Alıştım oğluşum olacağına. oğlan çocuğunu beğenmem gibi geliyordu ama daha doğmadan seviyorum
Ben genç kızlığımda erkek bebekleri daha çok seviyordum ve hep ilk çocuğum erkek olacak gibi gelirdi nasip ikinciyeymiş. Evlat evlattır sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet hiç önemli değil.

Valla bunu bende duydum benim hastanenin prosedürü ne bilmiyorum ama
Arkadaşı birde ozel hastane riskli durumu oldugu halde pcr testi cikana kadar doguma almamış bekletmiş
Hayir pozitif çıksa dogurtmayacaklar mi sanki anlamadım
Cok cekmis o esnada
Bikac baska dogum yapan arkadastan hic oyle bi talepte bulunulmamış
Bunlar farklı farklı hastaneler ama

Yalnız üşümezsin inşallah canım evin sıcak oluyo mu?
Ben lohusayken çok terliyordum ama aynı zamanda tir tir titriyordum gece emzirmeye kalkınca nasıl bi şeyse..
Yok canım şu anda üşümüyorum . Ev küçük olduğu için kaloriferi en düşük ayarda açınca sıcacık oluyor. Bide malum bebek gelince açık tutarız hep belli bir müddet. Bakalım üşürsem o zaman polar alırım alt üst duruma göre normal lohusa olmayanlardan

Bazı hastaneler kabul etmiyor sanırım. 4 günde bir pcr testi mi yaptıracağız her an doğurabiliriz diye.

Pozitif olanları doğuma kabul etmeyen hastaneler duydum ben de. Ya çok kötü değil mi sen başından beri kendi doktoruna güveniyorsun onunla yol alıyorsun tam sona gelmişsin ve doğumunu devlet hastanesinde hiç tanımadığın ebeler yaptırıyor. Allahım inşallah o durumlara düşmeyiz hiçbirimiz

Ben genç kızlığımda erkek bebekleri daha çok seviyordum ve hep ilk çocuğum erkek olacak gibi gelirdi nasip ikinciyeymiş. Evlat evlattır sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet hiç önemli değil.
Ben de hep kız çocuğu hayali kurardım . Giydirip süsleyip gezerim hep diye ama nasip erkekmiş ilk

Böyle saçmalık olamaz doğum bu ya . Bide gerçekten normal doğum için zor bir durum. Sezeryan olsa anlarım

Evet bu durumu bende duymustum ozellikle sordum eger pozitif olursam ne olacak die ekibimiz hazirlikli girecek o halde doguma almama gibi bir lukse sahip degiliz dediler ama pce testi sormadim acikcasi

Kız evlat bir başka değil mi, hala erkek anası olacağıma inanamıyorum o kadar yabancı geliyo ki
Canım oğlanlar annelerine çok düşkün, benimki herkese kudurur ama bana kedi gibi, aklı gidiyor bana bişey olacak diye benimde kızım olacak bakalım aynı iletişimi yakalayabilexekmiyiz, kızdan da eşim umutlu, oda bana düşkün olur belki diyor

Normal doğumda cok zor onun ayarlanması . Sezeryan bile olsa plansız olursa yine yalan olur o test. Benden istemiyorlar aşı olduğum için ama tabi o zamana kural değişir mi bilmiyorum

Biz çok kızkardeştik ve erkek çocuğu olmadan büyüyünce buna alışıyorsun galiba hayal ederken bile gözümün önünde hep kız çocukları beliriyor seviyorum yani Allah bütün yavrularımıza sağlık versin gerisi önemli değil çok duygusalım birkaç gündür evlat kelimesi bile beni etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…