2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aaa bugun uyudunuz mu topikcenek naptınız
Neyse dükkanı ben açayım
Günaydınnn guzel anneler
Cümleten günaydın

Hakaret sayarım ne uyuması 7 de açtım gözümü .Gece de ne uyudum ne uyumadım bilmiyorum

Ev halkına kahvaltı hazırladım Trendyoldan yine sepet doldurdum bir müsait zamanda yapıştıricim

Herkese günaydın
Kızımın ismine karar verdik teyzeleri gruba birde Alin geliyor

Bir gece ansızın isme karar verip kapı süsü ve magneti hallettim .Rüyalarım normale döndü gari
. Elis koydum küçük hanımın adını

Şimdi canım kadınlar,kundak battaniye bir tane çok sevgili arkadaşım hediye almış .Bundan 2 tane olsa fazla mi olur kış bebesi çok kafam karışık

günaydın herkese. dün akşam bebekten çok baskı yedim resmen ağrılı birkaç defa. sonra düşündüm bebek şuan gelse hiç bir şeyim hazır değil. gece 5 te bi uyandım 2 saat boyunca aklımda deli sorular :)) daha hastane çantam hazır değil. aslında alacak birşeyim yok çünkü abisinin kıyafetlerini giyeceğiz ama onlar yıkanacak ütülenecek yatağı hazırlanacak gibi gibi işler var. bu hafta bunları halledip kafamı rahatlatmam lazım. sanıyorum grupta erken hastaneye yatan arkadaşlardan etkilendim. birde eşim sabırsız bir an önce bebeğin gelmesini istiyor :))

Adıyla yaşasın minik prenses

Daha ne bekliyorsun başla artık :)

Kizlar bebegin ilk giyecegi esyalari bavula neyle koyacaksiniz ? Yani anne bebek urunlerini ayirmak icin bir fikriniz varmi ? Ozetle bavul duzenini sormak istiyorum aslinda.
Ben benegin esyalarini bohca yada minik hurc ile koyayim diorum mesela kismetse

Ben burdaki hanımları dikkate alarak kloroplastın kilitli poşetini aldım ilk başta sığmaz sandım ama 10 lu hastane çıkışı bile sığdı her bir takımı ayrı ayrı poşetledim kullanilmayan kirlenmesin diye gayet güzel oldu tavsiye ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…