2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bak iyiki sormusum akil akildan ustundur eline saglik guzelmis

Her poşete de bebek bezi koydum ağız mendili vs . Kargaşa olmasın kimse bişey aramasın diye gerçi annemle birlikte hazırladım gösterdim ona nerede ne var diye anneme güveniyorum
Hafta sonu bende gidip alam bu posetlerden hazirliyim canta mi. Ayy esimin sehir disi isi oldugundan nerdeyse suan doguma alsalar sukredicem hahaha tobe estf berbat korku basti ustume

Hafta sonu bende gidip alam bu posetlerden hazirliyim canta mi. Ayy esimin sehir disi isi oldugundan nerdeyse suan doguma alsalar sukredicem hahaha tobe estf berbat korku basti ustume
Allah korusun daha vaktin var
Ağzımızdan çıkan şey oluveriyor
Vakitlice gelsin ins

Ya benim eşimde şehir dışına çıkıyor bazen 2-3 hafta gelmiyor hatta şuan da şehir dışında o gittikçe bende anneme geliyorum mecbur . Son aylarda yapılacak iş değil de işte yapacak birşey yok

Ya benim eşimde şehir dışına çıkıyor bazen 2-3 hafta gelmiyor hatta şuan da şehir dışında o gittikçe bende anneme geliyorum mecbur . Son aylarda yapılacak iş değil de işte yapacak birşey yok
Annemle epey uzak oturuyoruz hastanemede cok uzak acil bi durumda yetismem mumkun degil bakalim annemi bana cagiricam sanirim bende ama o cok paniktir bana destek olacagina kostek olur dogum aninda artik kismetten ote köy yok olacak bisiler

Annemle epey uzak oturuyoruz hastanemede cok uzak acil bi durumda yetismem mumkun degil bakalim annemi bana cagiricam sanirim bende ama o cok paniktir bana destek olacagina kostek olur dogum aninda artik kismetten ote köy yok olacak bisiler
Benim de kaynım var böyle durumlar için özel şoför eşim biryere gittimi her eksikle ilgilenir nereye gitsem götürür ben rahatım biraz ama eşimin yerini tutmaz tabi

Benim de kaynım var böyle durumlar için özel şoför eşim biryere gittimi her eksikle ilgilenir nereye gitsem götürür ben rahatım biraz ama eşimin yerini tutmaz tabi
Aaa tabi benim de kaynim alt katimda sagolsun sokak islerinde esimi aratmaz kosturur yapar ustune duseni acil durumlarda ama insan esini istio her sekilde iste

Ben de hastaneyle doğum ücretini konuşurken anneden doğumdan 2 gün önce olacak şekilde pcr testi istiyoruz dedi ama o an sormak aklıma gelmedi. Refakatçinin 2 aşısı varsa ondan istemiyorlarmış. Ben de 2 aşı oldum benden niye istiyorlar ki anlamadım. Onu da haftaya gidince soracağım.

Ben ayrı ayrı iki çanta yapıcam canım. Burdaki arkadaşlar gibi kilitli poşetle bebeğin takımlarını ayırıcam.
Bana dün doktor kontrolde rahim uzunluğun çok iyi dedi, erken doğum riskim de yokmuş, şu an istesen de seni doğurtamam dedi ben bu rahatlıkla daha hazırlık falan yapamam artık

Ben arayip sordum sabah doktorunuz karar verecek dedi ama anlamadigim durum su dogum bu daaaa aniden tuttu sanci sonuc 4 saatte cikiyormus 16 dan sonra verirsen de ertesi gun sonuc cikiyormus nasi beklenecek cok sacma tamam haklilar istemekte bence istesinler ama atiyorum 1 saatte max cikmasi lazjm sonucun

Oyle demeeee sen hazir ol beyfendi keyfine gore gelsin bosver kafan rahat olur

Ben de aldım bu poşetlerden. Poşetleri nasıl temizledin

Aslında düşünürsek pcr testini bebeğin sağlığı için de yaptırmak iyi olur. Bilmezsin bebeğe bulaştırırsın falan Allah korusun. Kemal Sunal'ın kızıydı sanırım doğumdan hemen sonra covid olmuştu bi süre görememiş bebeğini çok üzülmüştüm.. dikkat edelim kızlar.

Benim takip ettiğim gebelik uygulamasında şimdiye kadar 10-12 kilo almanız normal yazıyor ben 11 kilo aldım
Ben de 9,5 -10 kilo arasında gidip geliyorum bu hafta. Kalan sürede tahmini kaç kilo alırız Benim üst limitim 12 sanki daha fazlasına kalbim dayanmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…