2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Sana m olur bence doğum sonu inecek biraz zaten ama kalça bacak yapın iriyse L daha rahat olur lastikler sıkmasın gerçi bunda da sıkı olması daha mı iyi bilemedim ben öncesinde kullanmadım ped kullanmıştım hep .Bir de tek kullanimlik külotlar

Bir tane demedim gelince oldu tabi gobisime kadar çekmedim bu gobisle olmaz zaten

Yaaaa sorma benm annem de yün yorgan deyip durdu ben kullanmışım da saklamış da bilmem neeee eskiden ayazmış sobalıymş sıcacık yatırmışsınız yün içinde ok de ben şimdi nasıl örtem çocuğa onu

Benim de aynı çok az kanamam oldu adet kanı gibiydi depenti kullanmadım bile

Yün yorganlari kizlar göndermeyin çocuklar hastalandiginda özellikle onda yatirin öksürüğe çok iyi geliyor bu sene okula başlayan kızımı bunlarla iyileştirdim

Ben depend L beden aldım 9 adet satılan paketten. Hastane valizime normal uzun ped de koydum tabi. Kilom 70 şuanda sürece 55 kiloyken başlamıştım bebem zayıf gidiyor ben alıyorum anca ama herkes sen neden kilo almıyorsun diyor hala karnım öne doğru uzuyor sadece o kadar kilo nereye aldım hala anlamadım tartılar mı yanlış

Bana da karnım devasa geliyor ama her gören senin karnın neden büyümemiş diyor

Sol tarafınıza yatınca kalp rahatsız etmiyor mu benim nefesimi kesiyor

Ne dependi ne orkidi ilk gebelikte hasta bezi kullandım. Kanama, parça parça bişeyler gitti.. bir de altıma idrarımı tutamıyordum beze yapıyordum. Aman Allahım ne zor günlerdi

Ben dışarısı için waterwipes aldım. Mühendisinoğlu hesabındaki önerilerden gidiyorum kozmetik ürün alırken sağlıklı içerik olması açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…